- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3101 üzenetére
A hűtési teljesítménye sztem kb azonos a TX2-vel. Nekem megfelel, de tapasztalom, hogy azért nem néma, ha terhelve van a proci.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3099 üzenetére
azt mondom, hogy ha nappal, vagy akár koraeste használod egyedül, akkor semmi gond. Ha valaki aludni szeretne melletted, sötét és néma csend van a szobában, akkor elkezd a juzer halkabb megoldást keresni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3096 üzenetére
tutira elég két maggal. Ha két magon 3800-on futtatom a procim 1,5V mellett sem megy 50C° fölé. Akkor vegyél rá ütősebb hűtőt, ha nagyon fontos a mennél csendesebb üzem. Amúgy a TX3 sem lesz hangos, de ha éjjel a barátnőd aludna melletted, akkor azért lehet jobb megoldás is.
-
Gabor970
addikt
válasz
pakai93 #3055 üzenetére
szia!
Én csak annyit tudok mondani, hogy négymagos tuningolt Phenomra inkább kevés mint elégséges. Nekem az van TX3-al, de 0.1V feszemelés és 3100MHz ----> 3700MHz-re húzva már 63C° a kupakhőfok (magot nem tudok, mert az 550BE AMD proci négymagosítás után nem adja a magok hőfokát)
Hangosnak sztem nem hangos, legalábbis ha terheled a gépet pl játékkal akkor nem zavar a hang, ha meg pl szunyókálva töltöget a gép az éjjel közepén, akkor a terhelés híján alig forog a venti. -
Gabor970
addikt
pláne, hogy most nézem, a 965BE az 140W-os.
-
Gabor970
addikt
olyan körül lehet, bár ha feszt emelünk, meg még a freki is 3600-on van, megeshet, hogy még a 140W fölé is menne, nem tudom. Azt sem tudom hogy pl egy PhenomII X4 965BE ami négy mag, 3400MHz alapból az 125W, akkor ugyanez egy négymagosított 550BE esetén alapfeszen ugyanennyi-e (logikusan ugyanennyinek kellene lennie, hiszen itt pont ugyanaz a két proci), passz.
szerk: most esett le, miért pont 130W-ot írsz, ugye annyit adnak meg a TX3-nak, mint plafon terhelhetőség.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Egy tapasztalat TX3-al: négymagosított PhenomII X2 550BE-hez (vagyis így már X4 B50) csak tuningmentesen elég. Ha 3.6GHz-re emelem a frekit, akkor a kupakhõmérséklet 60C° fölé megy, jól szellõztetett házban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged