- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
hát én beleőrülök ha 1800on megy
1400on is van egy alaphangja de az nem zavaró már
-
vPhis
tag
akinek eltört a venti annak mennyi ideig és hány RPM-en ment?
mod: pl neked AXisBOLD? -
vPhis
tag
Elején énis úgy gondoltam hogy végre halk lesz a gépem, mindenki azt írja erről hogy halk de hát bekapcsoláskor csalódnom kellett. most 1200-on járatom igy se halk de legalább nem olyan mint 1800 (nálam 2000) RPM-en.
szerintem legközelebbi hűtőm valami scythe lesz. de azon is elgondolkodtam h minden thermalright. egyrészt nagyon jó, másrészt ha NB, RAM, CPU, VGA cooler TR lenne az szépen nézne ki. bár lent van a gép szóval ez nem elsődleges szempont
-
vPhis
tag
hőfokok nagyon jók szal gányolok elé egy ellenállást vagy házhűtőként kötöm be és azt lehet szabályozni olyan mértékben h 5/7/12V azaz quiet/standard/turbo. terhelés mellett az 55fok túl jo nem kell az ide, meg eszméletlen hangos is. meg régebben "csak" 1900 RPM-mel ment, de egyre gyorsabban pörög na szal rákötöm alaplapra.
amugy nem hinném hogy cserélnék. csak magas RPM-ek miatt, ha eltörik a venti van arra esély hogy cserélik minden szivatás nélkül hogy én vagyok a hibás meg ilyesmi?
-
vPhis
tag
Akinek eltört a ventillátor az mit csinált?
Mert nekem 2k-s fordulatszámon megy ami az 1.8k-hoz képest szerintem kicsit sok. Habár csak 11% -
vPhis
tag
azon gondolkodtam hogy lecserélném a rajta lévő ventit egy halkabbra és erősebbre.
vagy 2 gyengébbre de halkabbra.. vmi ötlet? (1általán felfér rá 2 venti?)mod: vagyis tud vki vmi jó ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest