Új hozzászólás Aktív témák
-
1269
tag
válasz
Ace Ventura #3113 üzenetére
Én is pont Bacsis tesztjére gondoltam!
Szerintem ismét bebizonyosodott, hogy a TX2 nem érzékeny annyira a rácsavarozott ventillátorra.
(kipróbáltam venti nélkül is a TX-et, ha nincs terhelve a quad 40C alatt tartja.) -
1269
tag
válasz
Ace Ventura #3109 üzenetére
Holnap kiderül
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3101 üzenetére
A hűtési teljesítménye sztem kb azonos a TX2-vel. Nekem megfelel, de tapasztalom, hogy azért nem néma, ha terhelve van a proci.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3099 üzenetére
azt mondom, hogy ha nappal, vagy akár koraeste használod egyedül, akkor semmi gond. Ha valaki aludni szeretne melletted, sötét és néma csend van a szobában, akkor elkezd a juzer halkabb megoldást keresni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3096 üzenetére
tutira elég két maggal. Ha két magon 3800-on futtatom a procim 1,5V mellett sem megy 50C° fölé. Akkor vegyél rá ütősebb hűtőt, ha nagyon fontos a mennél csendesebb üzem. Amúgy a TX3 sem lesz hangos, de ha éjjel a barátnőd aludna melletted, akkor azért lehet jobb megoldás is.
-
sgergi
veterán
válasz
Ace Ventura #3096 üzenetére
Igen, a 4 maghoz már talán kicsit kevés lenne, de így elég lesz.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Ace Ventura #453 üzenetére
Attól függ. Délelőtt, amikor még nincs olyan meleg és még csak 1-2 órája megy a gép, akkor 40 körül szokott lenni és játéknál is kevesebb, de este, amikor befülled a szobába a levegő, akkor 43-44 és játéknál olyan 55.
-
Zájec
veterán
válasz
Ace Ventura #456 üzenetére
érdekel a dolog azért kérdezem.. nem vitázni jöttem.
mert ugy lehet igazábol lemérni, ha azonos körülmények vannak..
befolyásolo tényező a szobahőmérséklet is.. attol is függ milyen meleg van , pár hete
amikor igazi kánikula volt,.. akkor is más.. egy légkondis lakásba is más...
egy húzatos vagy nemhúzatos házban is más...
mert a hütö felülete a két hütönek nagyjából u.a. 2x3hőcső van mindkettőnél.
a TX-nek a ventije nagyobb és erősebb 1-2 lapáttal .. ugye -
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura #456 üzenetére
Bocs akkor Zájec.Elnéztem.
(a hozzászólást már törölni sajnos nem tudom)
[Szerkesztve] -
Zájec
veterán
válasz
Ace Ventura #443 üzenetére
és megmérted azonos körülmények közt
vagy mire alapozod az állitásodat..
-
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #448 üzenetére
Hát ebben eggyet értek,valóban ár/érték arányban ez a hűtő a legjobb választás
-
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #446 üzenetére
Kár,hogy a TX2-nél lespórolták a venti rögzitő gumi rezgéscsillapítókat mert akkor még csendesebb lehetne.
-
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #436 üzenetére
Ja,hogy le van véve a fordulata?,így hihető,hogy hangtalan
,amúgy a legtöbb hűtő visszaszabályozva halk.Az IPON computernél is olyan marketing szöveggel van reklámozva az TX2-tő,hogy ultra csendes processzor hűtő,csak azt felejtették el hozzátenni,hogy ez csak visszaszabályozva igaz
,de az viszont igaz,hogy a TX2-tő visszaszabályozva is nagyon jó hűtést produkál.
-
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #423 üzenetére
Teljesen hangtalan? milyen fordulatnál?,mert 1800-nál bőven 22dBa felett van a hangja
-
pitman
őstag
válasz
Ace Ventura #424 üzenetére
Mitől függ, hogy tudja-e szabályozni a lap, mert nálam nem foglalkozik vele (P5b-plus)?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Ace Ventura #418 üzenetére
Hm...ez jónak hangzik. 4 ilyenen gondolkozok, de Aerocool High Tower 102-t [link] is dicsérték nagyon. Viszont árban sajnos dupla annyi.
Jobb lehet az annyival? -
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #352 üzenetére
Amúgy azért kérdeztem rá mert a lentebb linkelt képen úgylátszik mintha 2 csavarral lenne ráfogatva a talpra a pipével eggyütt az intel lefogató
-
luciferk
senior tag
válasz
Ace Ventura #352 üzenetére
Thx
,holnap már lehet,hogy kezemben lesz a hütő
-
varga911
senior tag
válasz
Ace Ventura #329 üzenetére
40 fok tényleg picsafüst, mondjuk nemtudom hogy az X2-k mennyire melegednek, de azt a vizesek se tudják nagyon tartani kór2-vel load alatt
Úgyhogy álom marad egyelőre, pénzt meg 10. én kapok sajna csak. Most 1862MHz-en 13 perc orthos alatt 55 foknál vagyok. Tehát ~1GHz pluszba 5-6 fokkal nagyobb hőmérsékletet jelent, legalábbis nálam. Viszont kezdek abban hinni, hogy a szenzor felémér, mert már egyáltalán nem érzem forrónak a bordát, meg se közelíti azt amilyen volt.
@mycso: Igen, érdekes, ráadásul fábol van, és halk is. És most már a segítségetekkel hűvösebb is.
Üdv. -
varga911
senior tag
válasz
Ace Ventura #326 üzenetére
Most jelenleg így internetezés közben 44 fok, 2800MHz-en 1.3 voltra állítva bioszban.
Régebben mint írtam 75 fok köré is felment ugyanennyi feszen, mondjuk igaz hogy 3206MHz-en járt, de ez a 406MHz 15 fokot nem számít szerintem.
Üdv. -
varga911
senior tag
válasz
Ace Ventura #324 üzenetére
Álló ház sajnos kilőve, ezért csináltam ezt, mert nagyon kicsi a szoba és be kell férjen az asztal alá. Akkor az egyetlen alternatíva a víz marad.
Üdv. -
Gucunja
aktív tag
válasz
Ace Ventura #317 üzenetére
jó hűtő de megszálott tuningos fesz emelős 88Ghzen járatós 10 magos procis eszementeknek azt ajánlom->> Skythe Ninja plus! vagy coolink U8-120, DE leginkább vízhűtés
az ilyen mit vár egy 5k-s hűtőtől? ráadásul 92mm es vetntis hűtőtől?
meg pláne léghűtéstől
TX a legjobb -
fradi81
veterán
válasz
Ace Ventura #310 üzenetére
ja én úgy emlékeztem 754 a lapom.., akkor egyenlőre csak ház, 10k az jó lehet lehozatom szegedre
-
D.Zsolty
csendes tag
válasz
Ace Ventura #289 üzenetére
De az AMD proci,nem???
-
Anubis_9
addikt
válasz
Ace Ventura #283 üzenetére
Zárt házban, házventi nélkül kb. 51 fokra engedi fel 100%-os terhelés mellett. De ilyenkor, amikor a szobámban 28 fok van és nincs házventim, zárt házban ez az érték olyan 3-4 fokkal magasabb.
-
D.Zsolty
csendes tag
válasz
Ace Ventura #272 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! én a sima tx et rendeltem.van különbség igazából? Teljesitménybe? Felépítésbe? -
D.Zsolty
csendes tag
válasz
Ace Ventura #267 üzenetére
Szia!
Ma megrendeltem a TX et, remélem jo lesz. Mondjuk most gyári van rajta. Az eladó azt mondta ,hogy a TX2 -n is lehet állítani a fordulatot, de hogy?Biosba se lehet ??
jobb mint a freezer? köszi a segítséget! -
D.Zsolty
csendes tag
válasz
Ace Ventura #265 üzenetére
Szia!
Fix 1800 on pörög?
3 pines a csatlakozója? -
mycso
veterán
válasz
Ace Ventura #252 üzenetére
-
Brumi˘
addikt
válasz
Ace Ventura #257 üzenetére
Nem tudom a freezer mennyier hangos de a hyper txnek is van már hangja fullon. De hálisten az semmihez nem kell hogy fullon menjen. Még így a nagy melegbe is 1000en pörög és simán bírja a túlhajtott a core2-t.
-
(Bundás)
addikt
válasz
Ace Ventura #254 üzenetére
Csendesebb maximum fordulaton is, mint a Freezer, jobban is hűt picivel. Ha rákeresel a topikban ezzel a hűtővel is 50-60 °C között van terhelve az X2, szóval nem lesz egetverő különbség.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Ace Ventura #254 üzenetére
Hyper TX maximális (kb 1900-as) fordulaton 22 dBa hangos. A tied mennyire hangos ilyenkor? Sajnos nem ismerem a Freezert, ezért nem akarok róla nyilatkozni.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Ace Ventura #252 üzenetére
Csak a foglalata lesz más, semmi több. Minden értéke egyezik a sima TX-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- Cooler Master ma824 stealth .
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest