Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sapphire Trixx
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Sziasztok! Képzeljétek,hogy jártam! Gondoltam beújítok egy tx3-at,megrendeltem ,ma meg is érkezett. Összeszerelésnél egy meglehetősen bosszantó dologra lettem figyelmes. Ugyebár van a négy kis fémakármi amin a műanyag tüskék vannak, ebből ugye értelem szerűen két-két egymásnak ellentétes darab van.Szóval hármat már fel is csavaroztam a hűtőre és mikor negyediket akartam felrakni kiderült,hogy két jobbos,két balos arány helyett nekem 3 jobbos és 1 balos jutott. Ideges lettem? Az nem kifejezés((: Már azon voltam,hogy felhívom az ipon-t és visszaküldöm a hűtőt de végül házilag megoldottam a dolgot egy 3-as csavarral néhány alátéttel és anyával.
Pavoo: a fentebb írt fejtörés után nekem is ez volt a következő. Meglepően hangos volt idle-ben a cucc. Én az easy tune 5 nevű progival oldottam meg a dolgot,smart fan menüpont alatt lehet variálgatni,nálam bevált. Persze előtte a biosban kapcsold be a pwm szabályzást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs