- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ez bőven jó. Ezt mondtam pü is, de itt talán többeknek segít.
Ha a többi ventit is akarod, akkor meg ez. De a Vörös Toronyban olcsóbb is lehet, most csak a termékek miatt linkeltem.Dr.Én: Azért, mert valamit qrwára elb@szt@k. Nagyon kilóg a lóláb, amikor azt mondják, hogy azért vették ki a hűtésszabályozást, mert némelyik hűtő gyenge hatásfoka miatt tönkrementek a lapok. Hát akkor csináljanak egy támogatott/nem ajánlott listát, de ne parasztvakítsák a népet!
Egyedül az MSI lapok szabályoznak szépen mindent (nekem is abba került anno a TX2, és még le is állt, ha nem volt szükség aktív hűtésre), na de azok meg minden másban szarok!
A mostani lapom mindent szépen szabályoz, kivéve a nem PWM-es hűtőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a többi ventit is akarod, akkor meg
Egyedül az MSI lapok szabályoznak szépen mindent (nekem is abba került anno a TX2, és még le is állt, ha nem volt szükség aktív hűtésre), na de azok meg minden másban szarok!
A mostani lapom mindent szépen szabályoz, kivéve a nem PWM-es hűtőket.