- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ez bőven jó. Ezt mondtam pü is, de itt talán többeknek segít.
Ha a többi ventit is akarod, akkor meg ez. De a Vörös Toronyban olcsóbb is lehet, most csak a termékek miatt linkeltem.Dr.Én: Azért, mert valamit qrwára elb@szt@k. Nagyon kilóg a lóláb, amikor azt mondják, hogy azért vették ki a hűtésszabályozást, mert némelyik hűtő gyenge hatásfoka miatt tönkrementek a lapok. Hát akkor csináljanak egy támogatott/nem ajánlott listát, de ne parasztvakítsák a népet!
Egyedül az MSI lapok szabályoznak szépen mindent (nekem is abba került anno a TX2, és még le is állt, ha nem volt szükség aktív hűtésre), na de azok meg minden másban szarok!
A mostani lapom mindent szépen szabályoz, kivéve a nem PWM-es hűtőket. -
katt777
félisten
Sziasztok!
4200+ AM2 procira tervezek hűtőt venni, és javasolták a HyperTX2-t.
Gyári hűtéssel 28-38 fok között van a proci terheléstől függően, tuningolva 36-47 fok, zárt házban.
Mennyit nyerhetek a HyperTX2-vel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Autós kamerák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Egyedül az MSI lapok szabályoznak szépen mindent (nekem is abba került anno a TX2, és még le is állt, ha nem volt szükség aktív hűtésre), na de azok meg minden másban szarok!