Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
No,most már lenyomok egy teljes szezont így 5-6 újrakezdés után a Sauberrel Legenden
Melbourneben valamit nagyon el találtam,mert sikerült 6.-nak lenni a Q3 végén.Talán még 3. is lehettem volna,ha még megpróbálok egy kört,de inkább nem kockáztattam meg.Lehetett fékezni az autóval,nem volt nehéz,nem kopott el a gumi 1 kör alatt,élvezni lehetett.Persze,ez még csak időmérő volt,majd a versenyen minden ki derül.Parc fremé on-nal egyébként nálam kevésbé kopnak a gumik.Talán jobb,ha bent marad,és nem offolom ki,mert azzal,hogy ki offoltam,csak jobban fogytak.De az is lehet,hogy akkor rossz volt az autóbeállítása.Nem tudom,de látszik,hogy befolyásolja az eredményemet az autó beállítása,mert amikor mentem egy quick időmérőt és versenyt,akkor quick setuppal mentem 50% távot.Időmérőn 14.-dik lettem,versenyen 8.Egyébként,már van 2013-as Helmet Mod a játékhoz,ha valakit érdekel:
Meg még van egy pár.Durva,hogy még alig jött ki,de már van hozzá vagy 30 mod.
Új hozzászólás Aktív témák

- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Highguard új móddal próbálkozik – befutott az 5v5 raid!
- BMW topik
- PayPal
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melbourneben valamit nagyon el találtam,mert sikerült 6.-nak lenni a Q3 végén.Talán még 3. is lehettem volna,ha még megpróbálok egy kört,de inkább nem kockáztattam meg.Lehetett fékezni az autóval,nem volt nehéz,nem kopott el a gumi 1 kör alatt,élvezni lehetett.Persze,ez még csak időmérő volt,majd a versenyen minden ki derül.Parc fremé on-nal egyébként nálam kevésbé kopnak a gumik.Talán jobb,ha bent marad,és nem offolom ki,mert azzal,hogy ki offoltam,csak jobban fogytak.De az is lehet,hogy akkor rossz volt az autóbeállítása.Nem tudom,de látszik,hogy befolyásolja az eredményemet az autó beállítása,mert amikor mentem egy quick időmérőt és versenyt,akkor quick setuppal mentem 50% távot.Időmérőn 14.-dik lettem,versenyen 8.