- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
No,most már lenyomok egy teljes szezont így 5-6 újrakezdés után a Sauberrel Legenden
Melbourneben valamit nagyon el találtam,mert sikerült 6.-nak lenni a Q3 végén.Talán még 3. is lehettem volna,ha még megpróbálok egy kört,de inkább nem kockáztattam meg.Lehetett fékezni az autóval,nem volt nehéz,nem kopott el a gumi 1 kör alatt,élvezni lehetett.Persze,ez még csak időmérő volt,majd a versenyen minden ki derül.Parc fremé on-nal egyébként nálam kevésbé kopnak a gumik.Talán jobb,ha bent marad,és nem offolom ki,mert azzal,hogy ki offoltam,csak jobban fogytak.De az is lehet,hogy akkor rossz volt az autóbeállítása.Nem tudom,de látszik,hogy befolyásolja az eredményemet az autó beállítása,mert amikor mentem egy quick időmérőt és versenyt,akkor quick setuppal mentem 50% távot.Időmérőn 14.-dik lettem,versenyen 8.Egyébként,már van 2013-as Helmet Mod a játékhoz,ha valakit érdekel:
Meg még van egy pár.Durva,hogy még alig jött ki,de már van hozzá vagy 30 mod.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Pro 14 Plus PB14250 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Melbourneben valamit nagyon el találtam,mert sikerült 6.-nak lenni a Q3 végén.Talán még 3. is lehettem volna,ha még megpróbálok egy kört,de inkább nem kockáztattam meg.Lehetett fékezni az autóval,nem volt nehéz,nem kopott el a gumi 1 kör alatt,élvezni lehetett.Persze,ez még csak időmérő volt,majd a versenyen minden ki derül.Parc fremé on-nal egyébként nálam kevésbé kopnak a gumik.Talán jobb,ha bent marad,és nem offolom ki,mert azzal,hogy ki offoltam,csak jobban fogytak.De az is lehet,hogy akkor rossz volt az autóbeállítása.Nem tudom,de látszik,hogy befolyásolja az eredményemet az autó beállítása,mert amikor mentem egy quick időmérőt és versenyt,akkor quick setuppal mentem 50% távot.Időmérőn 14.-dik lettem,versenyen 8.