Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Hali! Fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy Ti hogyan játszatok a karrier módban? Toro rosso-val vagyok, az intermediate túl könnyű, csak elvétve vagyok 2. vagy 3. A professional-ra azt mondom, hogy valósághűbb, mert ~10 hely környékén szoktam végezni, kín keservesen. Viszont baromira böki a csőröm, hogy nem egy nehezen kiharcolt 1. vagy 2. helyen végzek. Láttam, hogy lehet unlockolni további autókat, de azt nem tudom, hogy csak a karrier kijátszásával lehet? Talán mclaren-nel vagy ferrari-val elérném a fenti szintet, de tuti nem lesz kedvem még egyszer a karriert végig vinni...
Új hozzászólás Aktív témák

- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest