Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saltrock
tag
Malajziában ismét TT-ztem. Sokadik körben 1:37:0xx időt futottam, olyan majdnem másfél másodperccel jobb időt, mint pár napja.
Mentem még 3-4 kört, s egyik elég jó volt, második szektorban több mint 9 tized előnyöm volt, aztán jött egy elnézett féktáv.
Tudom nem a legjobb idő ez, de úgy érzem sokat tudnék faragni még belőle, még jóformán ismerkedem a kormánnyal. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mentem még 3-4 kört, s egyik elég jó volt, második szektorban több mint 9 tized előnyöm volt, aztán jött egy elnézett féktáv.
Tudom nem a legjobb idő ez, de úgy érzem sokat tudnék faragni még belőle, még jóformán ismerkedem a kormánnyal.