Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen processzort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Expulso
üzenetére
Ha az rFactorra és a project CARS-ra gondolsz, ezek még pre alpha és beta verziósak. Az rFator2 -ről nem tudok sokat mondani, de én is tagja vagyok a CARS projectnek, hála az égnek! Itt a fejlesztés gőzerővel folyik és jól szervezetten. Fórumon folyik az eszmecsere, ötletek és fejlesztés, minden formában. Én heti szinten töltöm az új buildeket. Az eddigi elért eredmény ahogy kapcsolódtam lassan egy éve, meggyőző és elkápráztató. A fizika is eddig jónak tűnik, ahogy kezdetben teszteltem már jó néhány javításon is átment a játék minden részlete, de nem akarom itt reklámozni, szóval ütősnek ígérkezik, csak ajánlani tudom! (REALISZTIKUS játék).
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest