- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expulso
tag
válasz
JONAS77 #1624 üzenetére
"..szerintem a Codemasters most jól kihasználja a licencet, velünk szembe. "
> ezzel teljes mértékben egyetértek.azért ez nem kis bug, nálam teljesen hazavágta a F1 játékélményt.
igazából mással nincs bajom mert az új menürendszert is megszoktam pár perc alatt de ekkora hibával kiadni valamit az tényleg fenomenális.
erre nincsenek emberek a Codemasters-nél akik észreveszik hogy- hülye! várjá' még a kiadással mer' valami nagyon nem jó! esőben slick gumikkal előz az AI.
- jó az úgy, nem gond. majd javítjuk fél év múlva addíg hadd csúszkáljanak a barmok inter gumikkal. 40-50 dollár/euro áron belefér nekik.
- rendben, hívom a marketingest hogy mehet a szérianyomás.komolyan mondom az én pofám ég, hogy hogy nem keveslem még a játék árát, nehogy ezek is csődbe menjenek.
"..ők így csinálják, ha van hiba azt még kiadás előtt orvosolják, és beletesznek kérésre is jó ötleteket."
> nem kell nekem hogy beletegyenek.. azt csinálják meg jól amiért elteszik a pénzt.PC-n eddig hány frissítés érkezett? ..egyáltalán ott is előfordul ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest