Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Siralmas a helyzet, feltettem szívok mint a borz, nagyon kijöttem a gyakorlatból
Medium TC-vel pörgök, mint zokni a centribe, valahogy nem érzem az autót. Ja és a tetejébe még a FFB sem működik, így se tapadáshatár se semmi. Nekem a gázadással lesznek problémáim a pedáljaimmal úgy érzem, holnap kipróbálom a kolléga beállításait, hátha azzal javul a helyzet. Hiába, lehet kénytelen leszek túladni szegény kormányon, és beszerezni egy komolyabbat.Ettől függetlenül a játék szerintem nagyon jó, engem megizzaszt rendesen, mondjuk kb 4-5 hónapja nem használtam a kormányt.

Új hozzászólás Aktív témák

- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Medium TC-vel pörgök, mint zokni a centribe, valahogy nem érzem az autót. Ja és a tetejébe még a FFB sem működik, így se tapadáshatár se semmi. Nekem a gázadással lesznek problémáim a pedáljaimmal úgy érzem, holnap kipróbálom a kolléga beállításait, hátha azzal javul a helyzet. Hiába, lehet kénytelen leszek túladni szegény kormányon, és beszerezni egy komolyabbat.