-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Mégis érzem a különbséget, nem is gyengén. Soha nem fogja nekem senki megmagyarázni hogy elég a fix. 60 fps, és felesleges a több fps. Amikor Fraps-el veszem fel a videót játék közben, és felvétel közben kb. fél percenként változik az fps 60 és 90 között, akkor is nagyon érezhető a különbség. 60 fps-el soha nem fogok tudni olyan időket menni mint 90+-al. Ez tapasztalat, mindenféle ellenkezés és magyarázat ellenére is így van
Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.