Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Mégis érzem a különbséget, nem is gyengén. Soha nem fogja nekem senki megmagyarázni hogy elég a fix. 60 fps, és felesleges a több fps. Amikor Fraps-el veszem fel a videót játék közben, és felvétel közben kb. fél percenként változik az fps 60 és 90 között, akkor is nagyon érezhető a különbség. 60 fps-el soha nem fogok tudni olyan időket menni mint 90+-al. Ez tapasztalat, mindenféle ellenkezés és magyarázat ellenére is így van
Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.