Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Elég sok mindent láttam ma és éreztem a bőrömön,de inkább meg se szólalok,mert nem tudom bizonyítani az igazam pláne nem ha laggbajnok lettem
akkor már mindent értek,remélem ez volt a szitu,nem pedig haragból huzgálták rám a kormányt folyamatosan. Tegnap esti versenyek után, jön egy ilyen este,Lehet annyit játszom max mint Motion online ,elkapni a jó estéket az jó emlék. de ez a mai fuu ha minden este így zajlana biztos másnak fognák neki..... játszani! 
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
milyen neted van? mert vmi Qrvára nem kóser...
-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
És mit írtak vissza? Hogy tudják, és majd 100 év múlva mennek?

szerk: ha ide írtad és nem nekik akkor szóri

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ment PM

-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Fessel ma volt egy izgi Monaconk, aztán ott is beleálltam a falba. De sztem ő is néhányszor

-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én ajánlom.

-
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Tartottam magam amíg tudtam, de sokat kell még mennem ahhoz hogy versenyképes legyek... aztán meg annyira mentem hermanyi után hogy bele is álltam a falba.

-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
AI-val együtt 24
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Első hsz?

-
Xirtam
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
16 volt eddig.

(#4632) pepusos Akkor nem értem, most mi van?

-
polonic
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ugyanaz, mint itt. Szerintem fel vagy véve gfwl-re, bgylorant vagy valami hasonló a neved, igaz?
Vagy a bf3-ra érted? Ott polonix vagyok, polonic foglalt volt.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ehh most találtam rá, nem tudom szabad ilyet ide felrakni? [link] A csaj itt lakik az utcámba pár ház van köztünk,szóval nem is vagyunk olyan messze
Majd a következőbe én is jelentkezek
ja de nem mert van jegyesem 
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Köszi Lóri

-
MC HOBO
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nem tudom, egyelőre csak jelentkezés van... Szerintem az első, "próba-futamon" ki lehetne sakkozni úgy, hogy ha egy csapathoz több, mint 2 játékos jelentkezik, akkor az eredmények alapján a két legjobbé a két ülés...
Más ötlet?

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Kedves Lorant!
Kérlek küld el nekem pm be vagy írd ki ide a felhasználód amivel regeltél. Köszönöm!Szerk.: Ok látom. Sajnos a citromail egy rakat sz@r és fennakadnak a szűrőin a leveleink.
Ezt a felhasználó neved: B.Gy.Lóránt
vagy ezt : BGyLórántszeretnéd használni? Az egyiket aktiválom a másikat törlöm. Pls válasz egyet
D: -
Vityapapa
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
csak érdekes, hogy mikor nekimegy a falnak és megforog, utána rögtön a másik nyomában van ugyanolyan távolságra mint a megforgása előtt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nagy csíter volt már az F1 2010-ben is, nem magyar egyébként, nem tudom mit keres nemzetünk zászlaja a neve előtt

Vixen: thx

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Grat a BUGYLIKHOZ

Én is köszöntem ezt az 1 futamot sajna karilla többet tankolt és az utolsó 600 méterére is maradt neki (nekem kifogyott)
Sajnálom a futamból kizártakat és távozókat komoly futam lett volna pedig .
a Csuszkám mellé már csak egy üzemanyag Csuszkát kell szerezzek
-
Pepi79
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
A képen látható szépségek miatt kell kelned holnap? Ilyenek miatt én is gond nélkül ugranék ki az ágyból...

Sir! Ez motiváljon minket a hó végére!

-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Grat a csukeszokhoz!!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mi az a RÉS?
-
fess
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
c:/users/fhnév/documents/my games
de ha rendszert raksz újra akkor a gfwl miatt ezeket is mentsd le
:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed… -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Erre még csak annyit: "Az élet olyan mint az ásás. Mindig van egy-két gyökér, hogy akadályozzon! Rá kell b@szni nagyot ásóval, oszt haladni tovább!"

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Még jó hogy a játékban a rendes (Rolly Dy) nevemet használom. Itt is ez lett volna, de valami miatt nem engedte így lett utána 07. Ebből is látszik, hogy csak innen a fórumról vette a nevemet és nem játszott velem együtt. Idióta!!! Ekkora lúzert!!!

-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
hát ez nagyon szép
Csak az az egy apró probléma van vele, hogy 2010-ben Motion setupjaival (pici finomítással az én szájízemre) majdnem olyan köröket autóztam, mint ő , fél - egy másodperccel voltam rosszabb. Ha nagyon sokat tudnék és akarnék gyakorolni,lehet hogy ez is leküzdhető lenne,de nincs rá időm (no meg van más game is a világon)
, igaz -e, Motion_Blur testvér? -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ezt nem lehet megunni

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
mára befejeztem én is köszönöm mindenkinek aki volt
Igen te is ott figyelsz a sorban

Szerk:
polonic köszönöm az infot -
pepusos
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én sem nagyon erőltetem még az onlinet Fele pályát nem ismerem. Első 5-6 amin el mernék indulni, akkor is fix uccsó hely, többin még próbálkozni is felesleges

-
karilla88
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
nincs még
am üdvözöllek -
fatal`
titán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Attól függ milyen géped van. Nekem nem túl erős a VGA-m (HD4850) de maxon megy a DiRT3 és szerintem ez is annak a motorját fogja használni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
akkor már mindent értek,remélem ez volt a szitu,nem pedig haragból huzgálták rám a kormányt folyamatosan. Tegnap esti versenyek után, jön egy ilyen este,Lehet annyit játszom max mint Motion online ,elkapni a jó estéket az jó emlék. de ez a mai fuu ha minden este így zajlana biztos másnak fognák neki..... játszani! 

Majd a következőbe én is jelentkezek

Csak az az egy apró probléma van vele, hogy 2010-ben Motion setupjaival (pici finomítással az én szájízemre) majdnem olyan köröket autóztam, mint ő , fél - egy másodperccel voltam rosszabb. Ha nagyon sokat tudnék és akarnék gyakorolni,lehet hogy ez is leküzdhető lenne,de nincs rá időm (no meg van más game is a világon)