Új hozzászólás Aktív témák
-
forise
tag
Nálam is ugyan ez, a hang elszállt 3 körrel a vége előtt (a valagamat szétültem 55. kör) gondoltam befejezem, mert az első helyen voltam. Nagy nehezen hang nélkül befutottam, erre sötét képernyő majd kezdtem már örülni, mert mutatta a pontjaim és csapat elért pontjait,
majd gondolom jött volna videó bejátszás (mert ezt már nem fogom megtudni) és csak tölt-tölt.... crtl+alt+del. Neki kezdtem újra, első helyről, 11 körig első helyen, erre mit ad defekt.
Nem baj van időm a 2012-esig. -
D.Orion
veterán
Gilles-ről elnevezett pályán 2 körön át haladgattam az 5.-6. mögött mint P1-es, mert annyira el voltak foglalva egymással, hogy basztak félreállni. Bezzeg ha engem érnek utol, akkor az első lehetséges helyen elengedem, ha kell le is lassítok, hogy beférjen egy kanyar előtt.
Lehet ide is kéne flash, mint LMS-be?
-
polonic
félisten
Arra gondoltam igen.
Akkor ez így rendben van. Csak azért gondoltam ezt, mert a retire visszavonulni-t jelent.A DRS-hez.
Minden ugyanúgy van, ahogy a valóságban.
DRS-t száraz edzéseken, időmérőn bármikor lehet használni.
Száraz versenyen csak 3. körtől kezdve, akkor ha az előtted lévőtől kevesebb, mint egy mp-re vagy és csak a pályának a bizonyos pontján, az úgynevezett DRS zónában. -
polonic
félisten
Az azért nem jó, mert akkor törlődik az eredmény. Mert gyakorlatilag visszalépsz.
A legjobb az, ha ott váltunk, ahol az időjárást látjuk a montiron. Így gyorsan átugrik és megmaradnak az eredmények is.-------
Egyébként karrierben volt már nektek esős futam és SC?
Nekem eddig mindig light cloud, light cloud, clear volt az időjárás az edzésen, időmérőn, versenyen.
-
Motaba78
addikt
el lehet biztosan, hobbi célra megfelelő lehet, csak vigyázz nehogy a kormány vezessen
-
s1ru2
aktív tag
Én ezzel a darabbal azért vigyáznék
Haveromnál 3/3 megadta magát 1 héten belül és után heteket kellett várnia h gariban új érkezzen. Ez persze nem biztos h mindenkinél így vanInkább Driving Force GT felé kacsintgatnék, de abból elég kevés van jelenleg az országban raktáron tudomásom szerint.
Személyes megjegyzés: Momo-hoz képest meg nagyongyengus amit a valóságban tud...
-
D.Orion
veterán
Két példányt néztem ki.
THRUSTMASTER Ferrari GT Experience Racing Wheel
THRUSTMASTER RGT FFB CLUTCHMár csak a pénztárcámmal kell megbeszélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest