- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#65376768 #6980 üzenetére
Kár volt megemlíteni ezt az oldalt... belenéztem a fórum részébe, hát nem gondoltam volna hogy ennyien mocskolnak személy szerint engem is, teljesen ismeretlenül...
Gondoltam rá hogy írok oda, de végül is mit tudnék írni nekik?
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, ha ők így dolgozzák fel azt hogy lassabbak akkor ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt. Ez egy fajta védekezés részükről és minden olyan 'megoldást' élből elutasítanak ami veszélyeztetné az általuk felépített sztorit. Egy saját maguk által kreált álomvilágban élnek, ami arról szól hogy aki 2mp-el gyorsabb az csal. Mekkora lelki törést okozna nekik ha kiderülne az ellenkezője. Ettől menekülnek..Többet nem szándékozok írni a témáról, csak meglepett hogy ha az ember több 100 (vagy akár 1000) kör gyakorlás után (és mondjuk 10-12 év szimulátoros múlttal..) le tud tenni valamit az asztalra, akkor azt rögtön elkezdik marni.
-
Rototti
senior tag
válasz
#65376768 #6507 üzenetére
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod előhozni azt a menüt verseny közben, ahol ki lehet választani, hogy milyen gumit rakjanak fel, illetve a szárnyállást is meg tudod menet közben változtatni. A controlsban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket más gombra átrakni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nintendo Switch
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged