- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur #6542 üzenetére
Összetettben?
Háát 253 ponttal állok az első helyen, a következő mögöttem már fingom sincs ki, talán Webber 203-al.
Most nem is tudom hol voltunk, de mintha valami fedett pálya lett volna, éjszakai, jó szük, végig falos, a célegyenes balos kanyarban volt a boxkijárat. Nagy forma1-es vagyok mi :XD, azt se tudom hol játszok :XD.
Magyar nagydíj után lehetek 2-3-al, nem tudom még mennyi van vissza, de ezen a pályán szívtam. 1:48 volt a Q időm, így lettem második indulós, épphogy befutottam 2.-ikként, mert 12 körös volt a verseny, és elcsúsztam a 11-ikbe, úgyhogy utolértek, és nem tudtam megfogni Webbert. Kedvem nem volt újrakezdeni, mert már 8-adszorra csináltam, és volt este 23:00
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest