Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Offolok, nem akarok topikot szennyezni. Nem tudok elmenni Györgyike mellett, gyűlölöm, ha valaki mocskol és azt publikusan teszi.
Döbbenet amit ez a KáGyurci produkál. Hogy jön valaki ahhoz, hogy bárkit csalóként állítson be pusztán az idők alapján??? EZ VICC! Amúgy az ilyen embert sajnálni kell, nem leállni vele, előbb utóbb úgy is elkotródik a placcról. Azt hittük anno, hogy az efféle emberek tizenéves taknyok, erre itt van tessék, egy negyvenéves dedós.
Rolly, Rototti, Steady, évek óta ismerlek titeket, és itt mindannyian jól tudjuk, hogy kerültetek a listák élére. És hányan vannak még akikkel csak hetekig, hónapokig toltuk, ők is és mi is akkora jó arcok vagyunk, akik soha nem folyamodnánk csítekhez.
Apropó, az oké, hogy én már régóta nem toltam a gémet, de Unbaised lemaradt a feketelistáról, vagy már ő is abbahagyta ?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest