Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Én ahogy rálépek a fékre, rögtön elkezdem pakolgatni, de a 2-as vagy 1-es fokozatot már úgy rakom vissza hogy alig van a lábam a féken. Így nem fog leesni a fordulat és nem fognak blokkolni a hátsó kerekek. A motorfék nagyon sokat számít, iszonyat lehet vele stabilizálni az autót szerintem, főleg kanyarbejáraton. Ha pl. megérkezek egy visszafordítóhoz én a legvégén vissza szoktam még rakni 1-esbe, hogy azzal is fékezzem az autót és legyen fordulat a kanyarodáshoz (2-ban túlcsúsznék), és rögtön ahogy túljutottam a kanyar csúcspontján leváltom a másodikat, nem baj ha alacsony a fordulat ott úgyse lehet padlózni mert elforognának a kerekek. Vagy ha vérprofin akarod csinálni, akkor minden egyes visszaváltásnál a stabil fék mellett adsz egy kis gázfröccsöt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Formula-1
- OLED TV topic
- Mobil flották
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest