Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hery_boy

tag

válasz Realunit #1110 üzenetére

Úr isten de rég jártam itt!
    Mennyi fejlemény közel 100 hozzá szólás!
    Realunit át érzem kínodat, én is végig csináltam ezt!
    A legfontosabb!!! a vinyónak a menetközbeni kattogása áram ellátási probléma, ha előjön az új vincsivel is akkor azonnal szabadulj meg tőle, mert hajszál repedések vannak az alaplapon!!! nem javítható!!! az új alaplap nekem 180ezerbe került!!! Tipikus sata hiba, gyengék az erek!
    de előtte ellenőrizd a vinyó csatlakózóit, nem-e csak bal*asz volt a szerelő!

Nekem is minden azzal a *ibaszott bal oldali zsanérral kezdődött.
    Sokat járok hálóparty-ra és a játékoktól tólmelegszik a videokari, proci is! ( A gyufás doboz bőven elég, ha hirtelen szaggatni kezdesz játék közben. ) A nagy baj ( tipus hiba ) a zsanérok rugalmatlan elhejezése. a bal oldali a proci hűttő mellet van, a meleg hatására megszorúl, feszűl és egy óvatlan hírtelen mozdulatnál el is törik! ( jobb esetben a zsanér, de nekem már egyszer kiszakadt a csavar, és a burkolatot is gajratette, pikszel csíkok lettek a monitoron...
    A könnyeim majd kifolytak mikor közölték, NEM garanciális javítás 100ezerft plusz fa az új lcd Mind ez egy törött zsanér miat, amit az ALBACOMP-nál lusták voltak kicserélni, emiat szorult, szakadozott a TFT megvilágítasa stb...

Van megoldás!
    miután használhatatlan lett a notim, és a garanciát nemtudtam érvényesíteni, nekiláttam, és magam javítottam meg!
    Gyerekek akár a legó!!!
    A zsanért megfurtam, kivertem belőle a feszítő acélokat (2db van benne az egyik törött volt és szorult), majd a jó acélfeszítőt visszaraktam! igy most a bal oldal nem szorul, viszon egy bizonyos szögben már nem képes megtartani a kijelzőt!
    A kijelző csere izgi volt! a régi notimban volt egy 15 colos 1400*1050 kijelző azt fabrikáltam bele a 15.1 colos helyére! na az már durváb volt! uj furatok kellettek! Ujra kellet kábeloznom a kijelzőt teljesen! de megérte! Hibátlan lett! pedig már 5 éves a TFT!!!

A vincsiről még annyit ha 4800 fordulatut tudtok szerezni azzal megszunik a melegedési probléma! én a régi laptobból tettem át az ata 80GB-os Thosibát 5 éves 86 százalékos és tökéletesen megy! a lassab vincsit én rammal kompenzáltam 1GB és kikapcsoltam a virtuális memóriát!

Egyébkén 1.5 éves lenne a notesz és nics gar! az albacomp ezt kibulizta, senki ne vegyen székesfehérváron book-ot az albánál!!!

Új hozzászólás Aktív témák