Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Realunit

tag

válasz zsocaozd #1085 üzenetére

''Ja és még valami a felelősségről. Véleményem szerint abszolut nem a kereskedő felelőssége az, hogy a vevő ne fost vásároljon, hanem magáé a vevőé. Ha egyszer a gyártók fost gyártanak, a kereskedő csak azt tudja eladni. Hogy nagy haszna van rajta? Nabumm, akkor mivan? Ne vedd meg, ennyi. Tájékozódj,... ''

Hát szerintem ez elég furcsán látod, ugyanis pl veszel egy autót, és arról kiderül egy év múlva miután jópárszor tönkrement benne a motor hogy pl hibásan van megtervezve a hútés vagy valami hasonló, akkor az azért igenis a kereskedő felelőssége (persze ez egy elnagyolt példa), de ha itt is erről van szó hogy sorban hullnak a merevlemezek márkától függetlenül, azért igenis a kereskedő és azon keresztül a gyártó a felelős szerintem.

És ez a tájékozódj előre is duma érdekes... azért a mai ilágban van olyan hogy minőségbiztosítás meg hasonlók, ha tájokozódni kéne arról hogy mi tartós meg tapasztalatokra várni akkor senki nem venne semmit...Én pl az elsők közöt vettem a gépet amikor megjelent, és honnan a fenéből lett volna infó arról hogy nem megfelelően van megtervezve a gép.

A fentieket leírva természetesen nem kötekedni akarok!

Amúgy ami talán a notebbok.hu mellet szól, hogy lehet hogy eladtak jópár száz (ezer) ilyen gépet, és lehet hogy a %-os hibaarány ugyanolyan mint bármelyik más gyártó gépeinél (de ebben erősen kételkedek, mert ha egy gépen szar a hűtés akkor a többiben is az).

Persze azért a szervízben aztmondtani hogy nemláttak még ilyet, meg másnál még nem votl ilyen probléma, na az azért már sok. Én ahányszor bentvoltam a 2 év alatt (vagy 5-6-szor), láttam meg hallottam szép dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák