- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realunit
tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
''Ja és még valami a felelősségről. Véleményem szerint abszolut nem a kereskedő felelőssége az, hogy a vevő ne fost vásároljon, hanem magáé a vevőé. Ha egyszer a gyártók fost gyártanak, a kereskedő csak azt tudja eladni. Hogy nagy haszna van rajta? Nabumm, akkor mivan? Ne vedd meg, ennyi. Tájékozódj,... ''
Hát szerintem ez elég furcsán látod, ugyanis pl veszel egy autót, és arról kiderül egy év múlva miután jópárszor tönkrement benne a motor hogy pl hibásan van megtervezve a hútés vagy valami hasonló, akkor az azért igenis a kereskedő felelőssége (persze ez egy elnagyolt példa), de ha itt is erről van szó hogy sorban hullnak a merevlemezek márkától függetlenül, azért igenis a kereskedő és azon keresztül a gyártó a felelős szerintem.
És ez a tájékozódj előre is duma érdekes... azért a mai ilágban van olyan hogy minőségbiztosítás meg hasonlók, ha tájokozódni kéne arról hogy mi tartós meg tapasztalatokra várni akkor senki nem venne semmit...Én pl az elsők közöt vettem a gépet amikor megjelent, és honnan a fenéből lett volna infó arról hogy nem megfelelően van megtervezve a gép.
A fentieket leírva természetesen nem kötekedni akarok!
Amúgy ami talán a notebbok.hu mellet szól, hogy lehet hogy eladtak jópár száz (ezer) ilyen gépet, és lehet hogy a %-os hibaarány ugyanolyan mint bármelyik más gyártó gépeinél (de ebben erősen kételkedek, mert ha egy gépen szar a hűtés akkor a többiben is az).
Persze azért a szervízben aztmondtani hogy nemláttak még ilyet, meg másnál még nem votl ilyen probléma, na az azért már sok. Én ahányszor bentvoltam a 2 év alatt (vagy 5-6-szor), láttam meg hallottam szép dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Fehér GAMER PC Ryzen 5 7600 / RTX 3070 / 32GB DDR5 (GARIS, prémium build)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest