-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
Azt hiszem, én ebben a helyzetben vagyok. Korábban dolgoztam DOCSIS-os környezetben, a jelenlegi melóhelyemen kevés hálózatos tennivaló van. Viszont a fizura nincs panaszom, időm is van a tanulásra, így most vágtam bele a certek megszerzésébe, munkaidő alatti laborozás, fősuli, stb. Ha most meglesz a CCNP cert, beadom pár helyre a CV-m és meglátom, mi sül ki belőle. Eddig is volt sikerélmény, mert korábbi álláskeresések Cisco-s tesztjein remekül teljesítettem (25 ember közül 4. legjobb tesztet írni szvsz jó teljesítmény), behívtak interjúra, viszont azonnal kellett az ember, én meg csak 2 hónap múlva tudtam volna kezdeni.
A célom mindenképp az, hogy Cisco-t masszírozni munkaidőm jelentős részében, másképp nem öltem volna bele ennyi időt és pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest