Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Te jöttél ide, a CELERON Dtopicba a hülye amd-s szövegeddel.
1, nem ide tartozik
2, senki sem kíváncsi rá
3, nem vitatkoztam, csak én is elmondtam az én szemszögemből a véleményem, amiket tesztekkel igazoltam
4, az utolsó mondatomra --> mivel a tesztek azt igazolták, hogy bizony a bartonod lassabb és nem láttad be, ezért írtam amit írtam.
5, nem a fogyasztásról/melegedésről/stb. beszéltünk, hanem a teljesítményről
Szerintem is befejezhetnénk, menj valami vitatkozós topicba és éld ott ki magad.
Ja és nemtom, hogy min vagy így felbőszülve, hogy jössz itt mindenféle hülyeséggel --> be raktál egy linket, hogy a te procid a nyerő everest/queen-ben, utána beraktam egyet én is, hogy az enyém a nyerő --> aztán nekem állsz, hogy az émász, meg csak winre jó, holott egy rossz szót nem szóltam sem a procidról, sem pedig rólad --> meg ugye csak a végeredményre/pontokra voltunk kíváncsiak. /nem értem, hogy mi a problémád
/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/