Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Te jöttél ide, a CELERON Dtopicba a hülye amd-s szövegeddel.
1, nem ide tartozik
2, senki sem kíváncsi rá
3, nem vitatkoztam, csak én is elmondtam az én szemszögemből a véleményem, amiket tesztekkel igazoltam
4, az utolsó mondatomra --> mivel a tesztek azt igazolták, hogy bizony a bartonod lassabb és nem láttad be, ezért írtam amit írtam.
5, nem a fogyasztásról/melegedésről/stb. beszéltünk, hanem a teljesítményről
Szerintem is befejezhetnénk, menj valami vitatkozós topicba és éld ott ki magad.
Ja és nemtom, hogy min vagy így felbőszülve, hogy jössz itt mindenféle hülyeséggel --> be raktál egy linket, hogy a te procid a nyerő everest/queen-ben, utána beraktam egyet én is, hogy az enyém a nyerő --> aztán nekem állsz, hogy az émász, meg csak winre jó, holott egy rossz szót nem szóltam sem a procidról, sem pedig rólad --> meg ugye csak a végeredményre/pontokra voltunk kíváncsiak. /nem értem, hogy mi a problémád
/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/