Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Te jöttél ide, a CELERON Dtopicba a hülye amd-s szövegeddel.
1, nem ide tartozik
2, senki sem kíváncsi rá
3, nem vitatkoztam, csak én is elmondtam az én szemszögemből a véleményem, amiket tesztekkel igazoltam
4, az utolsó mondatomra --> mivel a tesztek azt igazolták, hogy bizony a bartonod lassabb és nem láttad be, ezért írtam amit írtam.
5, nem a fogyasztásról/melegedésről/stb. beszéltünk, hanem a teljesítményről
Szerintem is befejezhetnénk, menj valami vitatkozós topicba és éld ott ki magad.
Ja és nemtom, hogy min vagy így felbőszülve, hogy jössz itt mindenféle hülyeséggel --> be raktál egy linket, hogy a te procid a nyerő everest/queen-ben, utána beraktam egyet én is, hogy az enyém a nyerő --> aztán nekem állsz, hogy az émász, meg csak winre jó, holott egy rossz szót nem szóltam sem a procidról, sem pedig rólad --> meg ugye csak a végeredményre/pontokra voltunk kíváncsiak. /nem értem, hogy mi a problémád
/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Yettel topik
- Elden Ring
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
/