-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
ricogsm #11520 üzenetére
A 3 és a 2=1be van integrálva,így ezeknek a neve sima call of duty.(de az 1 mondjuk külön van)
A 3ban season 1 óta tudsz játszani 1 pályán warzone-t ennyi azt hiszem ami új.
2vel is tudsz játszani de külön lépeget 3-ból 2be és vissza.És a 2nek a főmenüje(cod hq) a 3as játék,szóval 1 dmz után nem maradhatsz és nyomhatsz mw2 multit vagy warzone-t stb.
Hanem betölti 3at,aztán onnan kell választani kívánt módot,és utána újra betölti 2öt!Szóval kedvezményed tényleg a játékra van,ha megvennéd,de még kedvezménnyel se ajánlom.Főleg,ha ritkán játszol.
-
-
-
-
-
protegum
aktív tag
válasz
ricogsm #8338 üzenetére
Alapértelmezetten az, csak hosszan kell nyomni amíg végig szalad a kör.
Nekem a meccs közbeni Chat tűnt el. Amikor indult a játék még meg volt csak nem látszódott amit mások írtak. Egy ideje már látszik, viszont hiába nyomkodom az alapértelmezett entert, semmit nem tudok beírni.
Egyszerűen, ha egy dolgot patchelnek másik tíz megy szarrá. -
-
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #6533 üzenetére
Próbáld egy másik assault rifle -el esetleg (
)
Kilépni nem kötelező, csak lehetőség van rá, ha gyorsabban akarod feloldani. Végig is tolhatod a meccseket (ha jól megy, felesleges is kilépni)
Én teljesen simán játszottam, eszemben sem volt ez a fegyver, csak csináltam a camo küldetéseket. De mivel AR -t húztam, és meccsenként nyilván lövök vele legalább két ellent (kivéve amikor nem), így 15 meccs után dobta az üzenetet, hogy Chimera feloldva.
Szóval semmi extra - told a meccseket egy AR -el, meccsenként ölj vele legalább kettőt, és done. Ha 4/15 van, akkor már csak 11 meccs kell...
#6534ricogsm: Ha kilövöd a voice chat -et, akkor nem kell meccsenként mute all -t nyomni. -
válasz
ricogsm #6516 üzenetére
Elmentem a Shipmentre. Beállítottam egy Assault Rifle-t, Kastov 545/Orion kiadást és 15 meccsen keresztül megöltem vele 2-2 embert. Pontosabban sokkal többet, de 2-öt kell meccsenként, 15-ször.
De, feljebb leírtuk neked. És végig sem kell játszanod a meccseket. 2 embert megölsz, kilépsz, jön a következő meccs és így tovább. Szóval, 15X2 ember és megvan. -
heihachi
addikt
válasz
ricogsm #6442 üzenetére
A raid-hez kell, csak akkor mehetsz be, ha van raid assignmented. Vagy nyomsz warzone-t es top 20-ban vegzel, vagy DMZ-ben teljesitel idiota feladatot, vagy a napi kuldiket teljesited. Gyakorlatilag az eszkoz arra, hogy mas jatekmodra rabirjak a jatekosokat, akkor is, ha az rohadtul nem erdekli oket.
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #6351 üzenetére
Ha a "Stealth Bomber" -re gondolsz, akkor be kell tenned az egyik killstreak helyére. Esetleg ha Care Package vagy Emergency Airdrop killstreak van beállítva, abból is eshet.
Ha vége van a meccsnek, és még nem indult a következő, akkor még meg tudod nézni az eredményt (a gomb nevét most fejből nem tudom, de balra lent található a meccs vége után).
Ellenben ha meccs közben kilépsz, akkor üres lesz a lista, sem az ellenfelek nevét, sem az eredményeket nem fogod látni.
Ugyanígy, a Stats menüben az utolsó 10 meccs statisztikáit meg tudod nézni (a kilépett meccsek ott sem fognak szerepelni) -
KaitouP
nagyúr
válasz
ricogsm #6161 üzenetére
Raid küldi, gondolom hasonlóan mint például egy Destiny-ben, csak maximum nem lesz annyira szivatós.
Teamwork kell hozzá, ha nincs team, akkor nem is érdemes nagyon vesződni vele. Hogy a sztorihoz hozzáad-e vagy sem, az jó kérdés, de úgy gondolom - és a teaser is azt sugallja - hogy valamilyen módon igen.
-
Casanova*
veterán
válasz
ricogsm #6096 üzenetére
aha! eddig nagyon fain. elég jó lobbikba dob be. Kazahsztán és India v2 szervert próbáltam eddig. pingem olyan 20-110 között van. ez nem számít,mert nagyon jól halnak 110 pinggel is. tök jól halnak.
,,
Ha VPN-nel játszol, átlagosan könnyebb lobbikat kapsz. Azonban nem lesz könnyű lobbija mindig.
Valóban, a NoLagVPN-nek köszönhetően kikapcsolhatja az SBMM-et, de nem tudja teljesen deaktiválni. Ez azt jelenti, hogy néha kemény lobbikat kap.,,szinte egész nap mindig első voltam. nagyon élvezetes,kényelmes volt játszani. ha durván bot lobbikat szeretnél,akkor a vpn mellé kell venni geo kerítőt. ezt használják a streamerek. [sbmmoff.com] ez nekem nem kell. nem is olcsó.
nolagVPN 1 hónapra 7.9 dollár. szerintem megér ennyit! most akciós! 1 próbát megér!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ricogsm #6037 üzenetére
Lehet hasznosabb segítséget tudnánk nyújtani, ha elmondanád, hogy mi a küldetés.
Szerk.: Közben beraktad a képet is.
Zoombolj bele a térképbe játék közben, és pingelj meg egy contract phone-t. (Telefon ikon, célkereszttel a közepén.) Vizuális segítség, ha így sem érthető: [link]
-
Wans
aktív tag
válasz
ricogsm #6028 üzenetére
Ez is az sbmm. Gyereket bedobta egy olyan lobbyba, ahol teljesen amatőrök játszanak. Ahhoz, hogy egy ilyenbe bedobja valószínűleg, mondok egy számot 100 meccsen keresztül nem lőtt sem, csak lelövette magát. Ilyenkor a rendszer úgy érzékeli, hogy gyenge vagy ezért egy idő után bedob a legalacsonyabb teljesítménnyel rendelkezőek közé. Vannak páran, akik ezt csinálják, utána ledarálnak mindenkit, nuke-ot ledobja és mehet föl youtube-ra, hogy faxa gyerek volt.
-
válasz
ricogsm #5952 üzenetére
Nekem sem fogadta el, ha a battle.net-en akartam beaktiválni.
Amúgy rafinált, mert amikor rákattintasz, hogy Get Key, akkor ezt dobja fel:
https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode
Itt kell beregisztrálni, ha van COD fiókod. Ha nem akkor csinálj egyet és linkeld az accountjaidat. -
-
omfgk
veterán
válasz
ricogsm #5855 üzenetére
A mozgást viszont sokkal könnyebb elsajátítani egérrel és billentyűzettel.
És ez már saját tapasztalat is. Célzás könnyen megy, csak rá kell érezni arra ,hogy ne harcolj az AA ellen, a normális mozgáshoz viszont már idő is kell.
Szóval valamit valamiért.És az élvezeti értéke se ugyanolyan mint egérrel.
Egyszerűen nem elég precíz a 2 joystick fps-hez. Ezért is kell az aim assist crossplayhez. -
-
omfgk
veterán
válasz
ricogsm #5851 üzenetére
A streamerek akik kontrollerrel nyomják eleve pc-n vannak.
Ez a rotational aim assist.
És ez a kombó közelre gyakorlatilag verhetetlen.Szerencsére ahogy a távolság nő, úgy tűnik el az előny.
De a 6v6 az a kontrolleresek vadászterülete.
Ezen nem is fognak már változtatni. Amin tudnának, az a visual recoil. Ezt kéne visszavágni. -
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #5763 üzenetére
Egy hónap játék után korai még türelmetlenül várni az eredményeket (ha úgy általában multira érted) Egyébként meg ezt a játékot (MW II) mindenki kb egy hónapja játssza
Lehet semmi nem kerüli el a figyelmed, csak még nincs meg a rutin a szituáció megoldására.
Igen, a camo feladatok alatt a Camo challenge -eket értem. Én ilyenkor szép kényelmesen végigmegyek az összes fegyveren, és kinyitom az összes camo lehetőséget, cél nyilván az Orion. Viszont határidő nincs, ha egy év múlva, akkor egy év múlva. A KD -meg addig olyan, amilyen (akár 0,9 -ig is lemehet). Amikor ez megvan,akkor kedvenc stílusban, kedvenc fegyverekkel szépen vissza lehet görbíteni a KD -t
Egyébként ezeket a challenge -eket végigcsinálni tréningnek sem rossz (bár némelyik ritka idegesítő), mire a végére érsz, a rutin is meglesz
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #5756 üzenetére
Sokszor el kell dönteni, hogy jó K/D arányt akar valaki, vagy előkelő helyen végezni az aktuális játék staton. Ha objektív módokat játszol (a két betett kép ha jól látom egy Domination és talán egy Hardpoint lehet), akkor a nagy XP -k akkor járnak, ha a mód feladatait teljesíted, pl minél többször foglalod el a pontot, minél tovább tartod az ellenféllel szemben, minél több dögcédulát gyűjtesz be, stb. Ilyenkor viszont óhatatlanul az ellenfél tüzébe kerülsz, ergo nem túl jótékony a K/D arányra (persze nagyon tapasztalt, nagyon skilles játékosok együtt is tudják, de ez mindig sok gyakorlás után jön - ha jön.) Érdemes megnézni az ellenfelek stajait is, gyakran lesz olyan, amikor negatív K/D -vel, de sok ponttal áll valaki az első helyek valamelyikén. És viszont, jó K/D -vel is lehet valaki a mezőny végén - kevés XP -vel.
Sima TDM -en pl csak a killek száma számít, van aki emiatt csak ott szeret nyomulni.
Ha meg pl camo feladatokat csinálsz, nos, akkor addig végképp felejtsd el a K/D arányt
Közhely, de igaz: minél több meccsen veszel részt, minél jobban kiismered a pályákat, a fegyvereket, megtalálod a saját stílusod, annál jobb lesz.
Egyébként meg ez egy játék - játszd úgy, ahogy élvezed. Az eredményeket majd hozza a tapasztalat. -
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #5735 üzenetére
A pontok más tészta, ha feladattal rendelkező meccs van (Domination, Headquarters, Kill Confirmed, stb), és a csapat nem megy rá ezekre, tehát pl nem foglal pontokat, csak Team DeathMach -ezik, vagyis a killekre megy, akkor simán előfordulhat ilyen egy olyan csapattal szemben, aki elfoglalja és bevédi a bázisikat. Ezt jellemzően nem SBMM okozza.
Az SBMM inkább "egyéni kitüntetés", ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az egész csapatot "bünteti" a rendszer, amikor te szívóágra kerülsz. A csapatod akár még nyerhet is, miközben ugyanabban a meccsben te teljesen haszontalannak érzed magad, esel - kelsz. Ez már csak ilyen#5738ricogsm: Itt tudod bekapcsolni vagy testre szabni: Beállítások / Interface /Telemetry
-
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #5712 üzenetére
Tegnap a Lockwood MK2 után hezitáltam, hogy az EBR-14 -el, vagy az LM-S -el folytassam (Marksmanokon a sor a goldozásban) Az LM-S -el terveztem tovább menni, de azt mondja, az alap fegyver lockolva van, egy már feloldott blueprint -el (Send It)viszont mehetek. Egy meccs alatt láttam, hogy ez nem az én konfigom, átszerkesztettem hát a blueprint -et. Nyilván írta, hogy így bukó a blueprint tuning, de üsse kavics, nagyobb előny egy testre szabott fegyver.
Ezután jött a meglepetés, a következő meccs vége után feltűnt, hogy egy killt sem számolt el LM-S -el történt kill -ként (ellenben a level -t léptette a fegyvernél. Érdekes. Így viszont EBR-14 lesz, amíg az LM-S fel nem lesz rendesen oldva. Az LM-S -nél (valószínűleg a Blueprint miatt) már nem írja, hogy mi az alap fegyó feloldásának a feltétele, de ha jól tudom, a Lachmann-762 -t kel 17 -es szintre húzni.
Egyébként mind az EBR-14, mind az LM-S elég gyengécske alapon, 3 - 5 lövés szükséges egy ellenfélbe, ehhez bizony jól jönne a HCRemélem később lehet annyira tuningolni őket, hogy képesek legyenek egy, de max kettő lövésből egy kill -re.
#5712ricogsm: Ha sima multi meccs, akkor ott van más is, ennyire nem gyilkos az SBMM
-
nutella1
őstag
válasz
ricogsm #5711 üzenetére
20 körül ideális. De ne hidd, hogy a Digi hasít. Minden attól függ, milyen közel vagy a központhoz, onnantól kezdve meg mindegy milyen szolgáltató. Ha messze helyezkedsz el a központi szolgáltatástól, vagy esetleg falun élsz, szabhatod az egészet. Itt Pesten, nálam a Telekom stabil 20-24-es pinggel fut, szóval egyáltalán nem rossz. Nem kell feleslegesen megbélyegezni a semmit.
Havernak Tatabányán szintén jó Digivel a ping, de szegény abszolút béna, mindegy hát neki, SBMM, rossz Ping, vagy sem. Egyszerűen nem tud játszani, szereti, de nem érzi.
WiFi-t meg ne is próbáld, ha multizni akarsz, ezt nem is értem.A 23/200 K/D arány elég gáz, abszolút nem biztos, hogy a nethez van köze, sőt.
-
Casanova*
veterán
válasz
ricogsm #5697 üzenetére
Nem laggol. Lagcomp az,hogy késik a net.
Sokat infórmálódtam az évek folyamán.. Sok tévhitet cáfolták meg a fórumbejegyzések tesztek és a hozzá értők amiket olvastam… Röviden:
Minden egyes internet szolgáltatónak más és más útvonala van a szerver vagy akár internet oldalak felé. Ezért van az, hogy pl. neked 20-as pinged van, az ellenségnek is 20-as pingje van. De az 10 játékból 9-szer simán ledarál 4 golyóval. Annak az útvonala tisztább nincs túlterhelve, nincs csomagvesztése. A telekom ebben az egyik legszarabb internet szolgáltató játék terén. Olyan túlterhelt ocsortány és a legolcsóbb útvonalat használ, hogy elmondani is nehéz. Természetesen nem tudom, hogy a Diginek mennyire helytálló, “szabadabb” az útvonal. De ha már ekkora le és feltöltést kínál, akkor gondolom szar nem lehet. -
petymeg
addikt
válasz
ricogsm #5583 üzenetére
Nincs. 3x próbáltam megszerezni, 2x kiirtottam mindenki de ő nem volt ott, 3. alkalommal amikor odaérkeztem a zónához jött a figyelmeztetés, hogy ott van.
wnas:
Félre értettél, nekem megvan csak éppen használni nem merem, mert nem adta hozzá a Blueprintet, vagy legalábbis nem találom. És ha az van nálam és kinyírnak, nem tudok kimenekülni akkor buktam. Multiban szoktam használni csak nincs meg hozzá a gránátvető, a sárga camo, meg a távcső. -
nincsnév007
addikt
-
omfgk
veterán
válasz
ricogsm #5422 üzenetére
Nagyobb módokban jól jöhet a Cold Blood, ha nem akarsz Killstreak csemege lenni.
Decoy az úgy tesz mintha valós ellenség lenne. Lövések, mozgás, radaron úgy tűnik, mintha egy bolond ide-oda ugrándozva lődözne a levegőbe.
Jó cucc. Én ezt használom mert a Ghost hiányát ezzel el lehet fedni.Tehát megy a flank és dobálom őket szanaszét.
-
Vitee
aktív tag
-
Wans
aktív tag
válasz
ricogsm #5307 üzenetére
Nekem is 1600 dpi-n van, de emlékszem, hogy egyszer néztem shroud videóját abban asszem 800 dpi-t használt vagy valami ahhoz hasonló értéket. Sok helyen olvastam, hogy 800 dpi fölé fölösleges menni. De a lényeg sztem azon van, hogy a játékban egy teljes fordulatot mekkora fordulással tudsz megtenni. Nekem 20 cm egy teljes fordulat, ha csípőnél van a fegyver. Célozva ennél lassabb az egerem. 20 cm alatt a teljes fordulat 75%-át teszi meg. De sztem mindenkinek más és más a kényelmes, ki kell tapasztalni. Ami nekem jó, az lehet neked rossz. Egértől meg az egérpadtól is sok minden függ. Nekem is Logitech Gpro Wirelessem van. Az egy 60 grammos egér. Az előzőm egy kb. 130 grammos volt. Nagyon nagy a különbség a kettő között.
-
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
ricogsm #4295 üzenetére
Signal 50-nél pl. ezek a képen. Ezeket még tudod tuningolni ADS-re. Aztán firing range-en megnézed neked mi a jó és lehet rárakni más attachmentet pl ADS walking speedre ami oldalazásoknál jó ha jobbra balra mész miközben célzol. Minél gyorsabban mész annál nehezebb eltalálni.
Nekem ez a scope tetszik a legjobban, nagyon tiszta a képe és 5x-ös zoomal tökéletes + csak kicsi a csillanása.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest