-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Javult a színtprobléma,meg battlepass.
Erre 1 új bug jött be,visszafelé számol a napi küldetés.Újra és újra meglep(ne) a játék,ha nem tudnám már,hogy kb már csak negatív újdonságokkal szolgál.
Mondjuk nem értem miért kell összevissza helyezgetni küldetéseket,1x így van sorban,máskor meg úgy.Nehezen követhető,de ez lenne a legkisebb baj.
Örüljünk,hogy ma végre van nem? -
viperabácsi
addikt
Most volt egy kis iőm leülni az xbox elé , hát kiakadtam én is , mikor indítanám MW2-őt és elindul az MW3 warzone ( Nem vettem meg a mostani codot ) erre eltüntették a régi indító ikont és baxodhatok végig az idióta rendszerükön ! Kb ezt is kukázhatom az új játékuk miatt ?
-
Mr X
veterán
Este töltöttem le a WZ-t ps5-re. Csak a WZ-t (a teljes játék boxra van meg). Letöltött 100 gigát. Majd bedobta, hogy frissítés, 108 giga. Miaf@sz?! Aztán elindítom, “update requires restart”. Lemegy, meglátom az új menüt.
Elindítom a dmz-t, még 29 gigányi content pack letöltés. Aztán update requires restart.
Ezek mi az anyjukat művelnek? Ez a rohadt katyvasz egy indie fejlesztőtől is elfogadhatatlan.
-
gubisadam
aktív tag
egyetértek, gyűlölöm h indítás után ellenőrzi hogy volt update majd restart....nincs lassu gépem de régen azt szerettem hogy volt 20 percem, belépek, lövölde majd megyek, most valamikor 10p mire be tudok normálisan lépni.... az is vicc hogy a single game a multibol indul, majd kilépve átlép a single-be...vicc
-
vigyori78
őstag
Modern Warfare (2019) volt utoljára pörgős és normális game, meg egy kicsit talán utána a Cold War.
Azóta a Vanguard-ból csinálnak új játékot és már csak a pénzre mennek sajnos.
Meg csak átvernek mint ezzel a játékkal is. ( A Modern Warfare (2019) folytatása lesz hát semmi köze hozzá, Tier1 az meg egy vicc volt, reklamáltak az emberek azt átnevezték Hardcore-ra de minden maradtStb... ) Pénz, pénz, pénz, már csak ennyi a Cod
-
-
BITBOYS
addikt
Napokban olvastam, lehet hamarosan érkezik a Plunder ide is. Részemről az ideális lenne, és azt gondolom sokan vannak ezzel így.
Multiba pedig a régebbi játékmódok kellenének, pl. Capture the flag ami nekem nagyon hiányzik.
Illetve megnéztem pár vidit egy őskövület játékról, pontosabban a Half-Life multit. Tele van izgalmas játékmóddal, csak ugye a grafika ami mára szemkifolyatós -
Dave567
addikt
Csak Multizok/DMZ-néha barátokkal arról tudok nyilatkozni, ott van játékos.
Persze nincs már annyi mikor megjelent, meg szerintem sokan ott is hagyták, amit nem csodálok, amikor 2-3 szor dob be ugyan arra a pályára az már uncsi számomra, legalább sorba menne az összes, de nem... -
KaitouP
nagyúr
A mai játékosok mára már eléggé tartalom meg kihívás orientáltak, ha valamelyiket "kimaxolták", akkor ideiglenesen pihentetik a játékot, legalábbis a következő tartalom-csomagig (új season). Én ezt tapasztalom, szerintem te is ezt látod. Én is ilyen vagyok már, pedig anno a Call of Duty 2-t akkor is nyomtuk újra és újra, ha már milliószor voltunk Carentanon meg Toujane-on, és semmi egyéb nem volt a játékban, csak a nyers lövöldözés. Más volt a trend, más világ volt. (De azért régen nem volt minden jobb.)
A PC hirdetéses kérdést nem igazán értem, konzolon nem battle.net fiókkal játszol, az utóbbin keresztül vásárolt szoftver csak PC-n használható.
-
-
-
gery14
senior tag
Ez most sima invázion akadt ki wz ben nem szokta.. de dmz ben meg multiban igen(dmz 1x volt igaz)
wz ben asszem ilyen 15 volt a max idaig . Kártya cserém volt amikor indult a game levagyok maradva... az ar ekkel most vegetem max szint még 1 van..
camo még sehol orekszek na nemtud már lekotni egy jatek sem.
-
gery14
senior tag
Ugyan ez 50 killnel tartottam nagyon adta ment a dara erre paf kiakad a szutyok alapon van minden.. proci is vga is. Xmp on resize bar on es kesz .. annyi hogy egy 55%os képélesités rávan kuldve.. googliztam de jo hogy ne kalcsolja ki a gépen a minden letezo dolgot.. de kiprobálom ma lehet a tippeket. [link]
-
Vitee
aktív tag
-
Daffchy
őstag
Én sajnos imádom ezeket, ami tényleg ütős és ad valami pluszt azokra sajnos rákattanok...
Pl asszem 1911-ből volt egy olyan pack amiről lecsúsztam és az egy OP cucc volt, mindog arra gyúrtam, de túl későn kezdtem el tolni az előző MW-t.
Akkor a "lángos shoti" is kegyetlen volt a megvehetőek között.. -
petymeg
addikt
Én csak röhögök a mindenféle bohócruhás játékosokon. Pénzt én ilyenért nem adok. Most még jó, mert nagyjából minden operator katonának néz ki.
Az első részt a baseball sapkás ausztrállal nyomtam végig, 2 éven keresztül. Ezt a részt az alap multicam gúnyás amcsi négerrel fogom. Pont olyan a cucca, mint az airsoft felszerelésem, még a fegyvert is tudom úgy modolni. -
Hunner
senior tag
20 eurós bundle pakkok lesznek a legdrágábbak -ha igazak a hírek- az pont 8000Ft körül van perpill. Operátor, fegyver blueprint meg az apróság, ikon, calling card stb lesz benne. Szóval ha nem a mostani alap operatorokat látod, akkor tudni fogod a választ
Én egyébként igen, de nekem alapból vannak problémáim az ingame skinekkel. A Valorant fegyverkollekcióm, meg a CSGO raktáram innen is üdvözöl mindenkit
-
Dzs3ko
tag
Egyet kell értsek.
Az intel jelen helyzetben kritikán aluli.
Sűrű elnézések közepette kellene egy óvatos becslést adni mikor fog menni. Helyette vásárlási adatokért követelőznek...
Arról nem is beszélve hogy megkaptak egy csomó mail cimet, telefonszámot, activison id-t, ami szintén aggasztó. -
Dzs3ko
tag
-
Dzs3ko
tag
Az intel kódot még korábban be lehetett aktiválni az intel oldalán.
A Battlenetre viszont csak a mai naptól lehet.
Kérte hogy legyen Battlenet kapcsolat, megadtam és ez a battlenet profilban a connectionsben látszik is hogy intel láthatja a battlenet accountot.
Majd azt írja hogy a vissza kell menni az intel oldalára ahol "Reedeem now" gombot kéne megnyomni.
Na ez nem megy....Szerk: Új hibaüzenet fogad "site is down for scheduled maintenance"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Season Pass majd az első szezonnal jön, pre-pass-ról nem volt szó egyáltalán. Most csak lövöldözgetünk jövő hónapig.
szerk:
Bétából soha nem jönnek át teljes játékba a cuccok. Egyedül a rewardokat kapjuk meg, amiket ott megszerezhettünk, de a teljes játék mindenkinek egy friss kezdés. Ez évek óta így megy.
-
-
nutella1
őstag
Az előző évek sokszoros tapasztalataiból kiindulva, túl hosszú nem lesz, az szent. Én nem is szeretem a Single Playert, mióta az előre scriptelt jelenetek viszik a prímet cirka 3-4 órában.
És ez sajnos már elég régóta így van, ha COD-ról beszélünk. Túl kocka vagyok. Persze kipróbálom, de engem csak a multi része érint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest