Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Depression #656 üzenetére

Én Lilith-el toltam végig először. A képzettségei nem irányulnak egyik fegyverre sem mint a másik 3 karakternek. A képessége ugye szigorúan közelharci, de remekül lehet használni nagyobb csoportok büntetésére mivel terület alapú és be és kilépéskor is sebez (illetve skill-el phasewalk közben is lehet sokk sebzést osztani) de szorult helyzetben meg simán lelehet lécelni mert elég gyorsan mozog phasewalk alatt.
    A mind games skill is baromi hasznos mert 3-4 pont körül igen jó eséllyel lehet elkábítani az ellenfeleket és SMG-vel egy kisebb csapatot is egész jó kordában lehet tartani. Elementál sebzésre (esélynövelés) általánosságban kap bónuszt tehát azokban az egyik legjobb, ugyan így kaphat általános ellenállást elementál sebzésre. A fő fegyver leginkább SMG és valamilyen pisztoly (amit találtam class modot az is csak SMG-re adott bónuszt) tehát leginkább közel és közép távon jeleskedik.
    Amúgy van olyan class modja ami a ritka tárgyak előfordulását növeli (más karakterhez ilyet még nem láttam).

Lilith claims her powers come from her crossing the "Hotness Threshold." "Any woman as good looking as me can do what I do," is her official statement for such inquiry. The other women offer equally useful explanations for their powers. :D

Új hozzászólás Aktív témák