- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Szerintem eddig egyáltalán nem nehéz csak attól függ mennyire vagy türelmes fejlődni pár szintet a nehezebb questekhez, vagy új cuccokat keresni.(19-es vaqyok most megyek majd ahhoz a bányakulcsos goréhoz. Amúgy kétszer haltam eddig meg egyik olyan volt, hogy kiváncsiságból nekimentem egy 6 szinttel táposabb ellenfélnek, az eredmény magáért beszélt. Második meg olyan, hogy nem figyeltem arra a kedves robbanó/savazó vagy nemtudom milyen hordóra mellettem és vitt a magával amikor kilőtték)

Ettől függetlenül nagyon sokat kell mászkálni. Látok pár rádónaplót a földön, de nem lehet felvenni amíg nincs meg a quest, meg előbb elfelejtettem leadni az egyiket, mennék a főbosszhoz, nézem zárva az ajtó és darálhattam magam újra végig (ez mondjuk az én hibám)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest