Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
proci985
üzenetére
de milyen áruház ez?
fast travel amikor területet váltasz, akkor is működik
biztosan van a neten térkép amin rajta van, hogy melyik hova visz (fejből meg nem mondom, meg régen indítottam el game-t)
mondjuk az (nekem) elég fura, hogy offline ,megy, és a steam nem fogadja el a kulcsot
a dobozos verzión rajta van a steamworks logo, ebből gondolom, hogy kellene hozzá -
Debilon
addikt
válasz
shotgunner
üzenetére
nagyobb kép nem volt?

-
Debilon
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
news menüpont steamen:
Borderlands Update Released
Product Update - Valve
• Updated data collection system for BTest2. Visit http://labs.gearboxsoftware.com/ to learn more.
• Support all languages for BTest2 data collection.
• Data collection runs through January 31, 2012. -
Debilon
addikt
válasz
shotgunner
üzenetére
miért nem egy hsz-be írtad ezt a 3at?

miért kell nagy betűvel írni?

-
Debilon
addikt
ehh.. volt régebben a problémám, hogy játszhatatlanul laggol a game, akkor proci/VGA volt a gyanús hogy kevés, namost kapott 2GB RAM-ot és most 4GB-al szárnyal..

1440x900 minden high /16xAA és meg sem akad.. nyomtam is kicsit vele, de W7 alatt Siren-el kezdtem el, és az XP-s mentésemben van Mordecai-al
szal meghaltam párszor, de így hogy folyamatos a game, hatalmas élmény

-
Debilon
addikt
egyébként ha valaki gondolja felvehet friendsbe, ha jól sejtem gamespy nick kell hozzá,
nekem: Debilon[HUN]
-
Debilon
addikt
bakker...Win7 alatt simán fut a játék... sokkal-sokkal simábban mint XP alatt.. ugyanaz a konfig, annyi különbséggel, hogy Win7 alatt Cata 10.3 és a CCC is fennvan, nem csak mint XP alatt, hogy only 10.5 driver+ATT
-
Debilon
addikt
igen, lehet hogy a 2gb ram kevés neki, de utánaolvasgattam, másnak is van ilyen jellegű problémája ATI kártyával, 4850-el, 5xxx szériával is vannak nagy belassulások.. hasonló gépeken is mint az enyém
javaslatok voltak: exe átnevezése bioshock.exe-re (volt akinek bejött), vagy reload féle nocd-re cserélni
de ezek a tippek nem tudom hogyan működtek, mert ha átnevezem pl. exe-t, akkor a steam mindjért azt írja, hogy this game unavailable try again later.. nocd-t ki sem próbáltam
amúgy az a fura, hogy folyamatosnak tűnik a game (úgy értem nem szaggat, nem érzékelem, csak nagyon lassúúúúnak tűnik) ezzel a 15-20 fps-el is... viszont iszonyat szar célozni meg ilyenek..
-
Debilon
addikt
pff..tanácstalan vagyok..
az adatlapomon szereplő konfiggal hogy kéne futnia szerintetek?
monitor natívjában, 1440x900-ban 16xAA, és minden max meg on 5-7 fps-eket kapok..ha kikapcsolom AA-t, meg minden off, medium akkoris maximum 15-20..így élvezhetetlen a game
-
Debilon
addikt
válasz
Skyhunter
üzenetére
steamapps mappát kell lementeni és megmarad mindened, nem kell újra letöltened..
de ki is írhatod dvd-re
vagy ha külön meghajtón van akkor meg rendszer reinstall esetén sem kell semmit tenni, csak a klienst újratelepíteni a régi helyérea többieknek kell egy steam acc...mivel a game amúgyis steamhoz kötött, el sem kerülhetik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Energiaital topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ez tényleg fura így