Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha gondolod még estefelé leszek beszállhatok a buliba (Ott is nepszter1 néven futsz?, aki gondolja vegyen fel HS2142 a nickem) Amúgy nekem az smg (fire dmg) jött be volt 200 lőszerem és mind belement a bone headba, fél élete lement (meg az enyém is
) elfutottam, sniper elő és ennyi, meglepődtem milyen erős, pedig 0 skillem volt rá.
Soldiernek van valami tanácsotok, mit ideális a skill fán választani? (Leginkább Rambó stílust képviselem és eddig Infantryból válogattam, de át lehet variálni úgyhogy nincs nagy jelentősége)
Amúgy még azt tapasztaltam, hogy fegyvert venni nem érdemes 2 perc múlva úgy is jobbat dobnak, meg hogy a questnél kiírja hogy milyen nehéz, az hazugság
Volt egy tough quest egy 10-es pokolkutyát kellett leölni, sima ügy volt.
A normál nehézségűbe meg szedj 8 virágot, aztán az utolsó 5 mind ilyen 9-10-es kutyákkal volt körbevéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) elfutottam, sniper elő és ennyi, meglepődtem milyen erős, pedig 0 skillem volt rá.