Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz BandiHUN #1429 üzenetére

mondjuk igazából nem értem a poziziv visszajelzést...pont reggel néztem,hogy már a Steamen is van külön "adják vissza a pénzem" topik az aktivációs és az egymással játszási gondok miatt...mondjuk nem véletlen,mert az átlagnál több hozzáértést igényel a gondok megoldása a netes játéknál,az aktiválást igazából nem értem,nekem se,meg másnak se volt innen tudtommal ezzel gondja.Sajnálatos,hogy még az automatikus portbeállitással is biró Borderlands Advanced Settings sem megy rengeteg embernek,pl.nekem sem,bár én megoldottam ugye a gondot másképp :D viszont nagy kár,hogy a játékban ott a sok hostoló ember,és nagy részéhez nem lehet csatlakozni,mert nem szól a game a hostolónak,hogy gond van,és a mezei user azt látja,hogy a kutya nem akar hozzá csatlakozni,akik meg pl.megvették a net miatt 4-es csomagban,a falat kaparhatják.És ráadásul nem is minden router tehető alkalmassá,jó példa az enyém,hogy másikat kellett vennem...viszont egyébként megérte,nagyon hangulatos neten játszani,sajna a pinget nem irja a játék,pl.ausztrálokkal játszva nem poénos,hogy az ember minden dolga késik,hosszabban kell nyomni az f-et,az ugrást..ebből fő baj az akciógomb,mert pl.fegyófelvételnél jártam úgy,hogy lecserélte a fegyóm a földön levőre,amit persze az épp mellettem álló delikvens fel is vett...éppen ezért duplikáltam a kedvenc cuccaim ilyen balesetek esetére :D

Új hozzászólás Aktív témák