- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Mekkora, milyen proci/ram/videókártya kell minimálisan SD mkv-k akadásmentes lejátszásához?
-
Kbali
nagyúr
válasz buresz8 #27187 üzenetére
Ezen a kicsi piacon nincs legózás, a legtöbb normális webshop felajánlja a lehetőséget ram, HDD/SSD bővítésre, annak írja is a költségét, de ez kb ki is merül ennyiben - ki kell választani az alaptípust a megfelelő processzorral, VGA-val és max. ennyi lehet még az opció mellette.
Pár éve a Dellnek volt ilyen összerakós shop-ja, de nulla igény volt rá, meg is szüntették.
Amúgy a másik topikban is láttam a vergődésed - értelmesebb volna, ha ott kitöltöd az összefoglalóban szereplő kérdőívet és akkor kaphatsz értelmes tanácsot. -
-
_Berci_
aktív tag
válasz renji00 #27172 üzenetére
Csoki
Nem írtad mien rendszer, de azért próbáld meg ezt a drivert
Az, hogy vissza hallod magad azért van, mert a mikrofon figyelése be van kapcsolva
Start menü > gépeld be, h "hang" a beállítás résznél kis hangszoró ikonra katt > Felvétel > és minden mikrofonra dupla katt > Figyelés fül > "eszköz figyelése" opciót pipáld visszaNagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
Cranium
tag
Hali, Linux Mint van feltelepítve az egyik laptopon, hogyan tudnám teljesen letörölni, hogy felrakjak rá Windows XP-t? USB pendrive módszer szerint?
-
WeeFeeri
csendes tag
válasz adika4444 #27182 üzenetére
Köszi a válaszokat! Most home verzió van rajta azt tervezem rá feltenni, csak nem tudtam hogy kell e deaktiválni a kódot vagy valami mást, vagy csak simán beírom az új windowsba és jó lesz.
Egyébként a boltban anno azzal hülyítettek , hogy a biosba bele van "égetve" a windows. Ez mit akar jelenteni? -
buresz8
tag
Melyek a legjobb oldalak, ahol nagyon sokféle (szinte minden) notebookot lehet kapni, és egyedi konfigurációval lehet őket kérni?
szerk.: és az lenne a legjobb, ha ott az oldalon lehetne a konfigot kiválasztani és írná is rögtön az árat, ne email-ek ezreit kelljen váltani a bolttal.
Létezik ilyen webshop?
[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
-
nagyúr
válasz Játékos #27181 üzenetére
ÖÖÖööö... igen
De én már pacsáltam rá ilyesmire nem is olyan régen...
Az UX501-re fel nem megy a magyar Windows, pedig PRO és 64bit-es is.
Az international meg feltelepül, de utána meg lehet szenvedni a nyelvi csomag letöltésével.
Ekkor meg minden app amit letöltök angol nyelvi régió szerint települ és manuláisan kell magyarintani (hiába van kis hazánk beállítva tartózkodási helynek, és a nyelv is magyarra van állítva)
Úgyhogy berágtam mint a 6-os anya, felnyomtam a magyar Win-t és mellé egy KMS-t.
Mikorszopsz bekaphatja!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Mantin
aktív tag
válasz _Berci_ #26985 üzenetére
Megvan az áralakító, működik is, de itt van a következő kérdésem:
Másik laposon, amin van alapból is D-SUB, meg a képernyő kiterjesztés hogy a laptop 1366x768as kijelzője mellett natív 1680x1050ben megy a monitor. (Win 8.1, AMD A4)Ugyanez a monitor az én gépemmel, az átalakítón keresztül hdmi re kötve a képernyő kiterjesztés csak a laptop natyíjában működik ami elég csúnya 22 colon.. Ezen viszont Win 10 van.meg lehetne oldani valahogy hogy szépen tudjam használni a képernyő kiterjesztést?Köszi!megoldódott
[ Szerkesztve ]
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #27179 üzenetére
Szerintem az a kérdése a kollégának, hogyha új SSD-t tesz a gépbe és arra feltúrja a Win10-et, akkor tudja-e aktiválni az eredeti kulccsal, ami a géphez volt. Erre pedig a válasz, egy "sima igen" szerintem.
Vagy félreértettem a kérdést...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
pokers
senior tag
Srácok!
Techinfernora van valakinek letöltős accountja?
Ezt ha letöltené, nagyon megköszönném -
nagyúr
válasz WeeFeeri #27178 üzenetére
A windows 10-ben van lehetőség helyreállító média készítésére.
Egy nagyobb pendrive vagy külső vinyó kell hozzá.
Az migráltatja a helyreállító partíció adatait az adathordozóra, tehát a pendrive preferált, ha a jövőben recovery-zni kell majd a gépedet.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
WeeFeeri
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus zenbookom és cserélni szeretném a benne lévő ssd-t. A géphez adtak eredeti windows 10-et, ha az új ssd-re felteszem ugyan ezt a windows 10 edition-t akkor azt tudom eredetinek aktiválni valahogy a kulcsommal amit a gép ír most?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Pár hete már írtam a topicba,hogy Asus K53ta notim elromlott.El is vitték szervízbe.Ott azt írták alaplap hiba van.De ma hívtam őket mert többszörös email keresésemre sem reagáltak.Mondták nem tudják megcsinálni...A kérdésem az lenne van értelme esteleg másik szervízzel is próbálkozni?!
Egy alaplap csere ennyire nem kivitelezhető egy laptopban?!
Laikus kérdés.Sorry.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
renji00
aktív tag
Hali!
Lenne egy Lenovo G510 gépem és az audio jacken szeretnék fülhallgatót csatlakoztatni. A driver amit telepítenem kellett, valami Conexant SmartAudio HD és a mikrofonom kattog és recseg a fogadó félnél. Más eszközzel tökéletesen működik. Néha a saját hangomat hallom vissza, a recsegéssel és robogással együtt.
Vezérlőpultban csatlakoztatás után nem jelez új hardvert, az eddig meglévő mikrofon és hangfal ikonok alatt állíthatom a fülhallgató beállításait. Plusz a felvétel fül alatt található egy Sztereó keverő is.Remélem valamennyire érthető.
Köszi a segítséget. -
nagyúr
válasz kutkut #27167 üzenetére
Sima DDR3-as SODIMM-et vegyél bele. Azt vedd amelyik a legolcsóbb, ha 1333-as akkor azt, ha 1600-ast kapsz akkor azt és akkor legfeljebb 1333-on fog menni. Ne vegyél bele DDR3L ramot; ha elindul vele, akkor tönkre fogja tenni a gép idő előtt a túlfeszelés miatt.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Erre valaki? Bocs, hogy itt, de a másik topic napok óta halott...
Igazából az is homály, hogy milyet érdemes venni - 1,5 vagy 1,35V-osat vagy mindegy?! Baj-e, hogy ha 1333MHz-nél (papíron) gyorsabb RAM-ot teszek bele?! Azaz tud 1333-on is üzemelni probléma nélkül (mivel ha jól tudom, a sandy brigde max azt támogatja)?Meizu MX3 32GB
-
nagyúr
válasz Dell XPS #27157 üzenetére
"55-60fok között mérhető általában ha minden ok. "
khm
Bátorkodom megjegyezni, hogy ez idle esetében áll.
De nincsen olyan PCH ami ha USB 3.0-ról másolsz a SATA vinyóra ne melegedne fehér izzásig
Természetesen a 85 fok az nem a hosszú élet titka[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
_Berci_
aktív tag
válasz buresz8 #27164 üzenetére
Akkor ajánlatom:
egyik
másik
- "H"-s proci igaz jobban fűt, de megy mint a golyó
- itt már a gtx 950ből GDDR5 lesz benne ami jóval gyorsabb
- FHD IPS no comment
- bill világítás is van...
Ár meg hasonló
Mind a 2 megeszi reggelire a két gépedet[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
_Berci_
aktív tag
válasz buresz8 #27160 üzenetére
Melegedéssel nem lesz gond
Különbség azért elég sok a 2 vga közt... DE!
Ha a proci nem tudja meghajtani akkor fölös a nagy teljesítmény úgyis kb üres járatban lesz a vga
Én amondó vagyok,h i3 mellé kb tilos lenne bármilyen dedikált kártyát tenni, mert úgy se tudod kihasználni a cpu limit miatt, vagy olyan ratyi kártya van mellette (820M/920M) aminek meg semmi értelme (az új intel HD graphics kártyák, egész jól mennek)! Marketing bullshit az egész!
Am muti már a két gépet
Látom máshol is kérdeztél, s kaptad az ívet
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Van nálam egy HP 650 notebook, melyik programot kell letöltenem ahhoz, hogy a fn+funkcióbillentyűket használni tudjam? Os: Win7 ultimate x64, egyszerűen nem találom. Minden driver rendben telepítve van.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
buresz8
tag
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Két notebook között gondolkozom, a különbség:
Intel® Core™ i7-5500U + nVIDIA GeForce 940M 2GB
vs
Intel® Core™ i3-5010U + nVIDIA GeForce GTX 950M 2GBMelyik páros a jobb? Mi a különbség közöttük?
Köszi
-
426os
őstag
Sziasztok!
Adott egy laptop (dell e6430), Win8.1-el, külső monitorra kötve.
Az idő nagy részében a laptop csukva van, csak a külső monitort használom, de néha kell a 2. képernyő is vagy éppen a webcam, ezért felnyitom. Emiatt a képernyő beállításoknál kiterjesztésre állítom mindig a gépet. Viszont, amikor felnyitom a laptopot, akkor automatikusan visszavált "csak laptop képernyő" üzemmódra és kézzel kell visszaállítanom.
Van-e mód arra, hogy ez ne történjen meg és mindig kiterjesztésen maradjon a beállítás, illetve ha lehajtom a képernyőt, lehúzom a monitort a gépről akkor a megmaradó kijelző legyen az elsődleges és alapértelmezett képernyő, majd felnyitáskor/csatlakoztatáskor pedig megint kiterjesztésre állítódjon?Editnek: Úgy néz ki csak indítás után, az első alkalommal kapcsolja le a külső monitort, ha visszaállítottam, akkor a következő újraindításig jó marad és nem kapcsolja le, akárhogy nyitom/csukom a laptopot. Mondjuk ettől még zavar
[ Szerkesztve ]
.
-
törölt tag
Sziasztok, 80-85 fok hosszú távon mennyire káros az Intel HM65 PCH-nak? A gép ki van takarítva, a PCH hűtő forró, érintkezési hiba nincs.
Datasheet-ben ezt találtam:
"Tj (Mobile Only) Mobile Thermal Junction Operating
Temperature limits 0 °C - 108 °C"[ Szerkesztve ]
-
Ðávid
aktív tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy Acer Aspire E1-570G laptopot. Most lett véve és Windowst kellene tennem rá. A gond az, hogy amint a Windows telepítés után felkerül az Intel IGP illesztőprogram, kb. fél percen belül kékhalált dob, különféle üzenetekkel:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFERA gép adatai:
i3-3217U
4 GB DDR3 1600 MHz RAM (egy modul)
GT 720M 1 GB
Seagate 500 GB SATA3 merevlemez (ST500LT012)Próbáltam Windows 7-tel, 8.1-gyel és 10-zel is (természetesen 64 bites változattal). Semmit se raktam fel az Intel illesztőprogram előtt. Az illesztőprogramból is több verziót kipróbáltam. Többek között azt is, amit a Windows Update kínált fel.
Több kört lefuttattam a Memtesttel, nem talált hibát. Beraktam egy másik hibátlan memóriamodult, de azzal is előjött a hiba. A merevlemez helyett egy SSD-t is betettem, de ugyanúgy kékhalál volt.Bárkinek bármi ötlete, hogy mi lehet a hiba oka?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
_Berci_
aktív tag
válasz zsolt19900 #27140 üzenetére
Szia
1 Sajna cpu csere notiknál nem olyan egyszerű, egyrészt fogyasztás miatt, másrészről erősebb prociknak kell több feszkó, ja és ha a Bios nem ismeri a procit akkor esélyes, h el se indul, hiába van meg minden feltétel
2 Tiedbe 2.gen i3 cpu van s azoknál még nem volt nagy eltérés a prociba integrált kártyáknál
Lehet próbálkozni különböző driverekkel, mert előfordulhat, h az egyik picivel jobb és pont az a pici kell, hogy akadás mentesen menjen az FHD film
-
_Berci_
aktív tag
válasz mclaren777 #27139 üzenetére
Szia
Laptop szervizek foglalkoznak ilyenekkel, szerintem vedd fel a kapcsolatot a Laptopsystemmel Ők tudnak majd segíteni
-
Kbali
nagyúr
válasz zsolt19900 #27140 üzenetére
Nézted is közben a prociterhelést, hogy tényleg attól akad be? Nekem is ilyen processzoros a gépem, simán viszi az FHD-s anyagokat - ott inkább más probléma lehet.
-
s3toraph
senior tag
válasz bakter24 #27141 üzenetére
Szia!
Köszi hogy megnézted!
Közben olvasgatva mindenfelé én is arra jutotta, hogy manapság ez az irdatlan magas parkoltatás a normális. HDS-el sikerült lejjebb állítanom, de még mindig zavar hogy nyugalmi állapotban a vinyó nem egyenletesen pörög, hanem pörög alapon, majd gyorsít picit, és ezt ismételgeti. De legalább nem áll le és pörög fel újra. Szóval jobb lett a helyzet. Kissé hangos a vinyó, de gondolom ez ilyen. Igazából még nem volt terhelve a laptop, a vinyót csendben hallom, a laptop ventilátorát még egyszer sem hallottam.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
bakter24
őstag
válasz s3toraph #27137 üzenetére
Megnéztem az én laptopomban a winyót (Update: ami opti-bayben van kb 3 éve, előtte simán volt ugyanebben a gépben), és átlag óránként 42 az adott értékem. (714 nap üzemidő, és 731039 a load/unload cycle count) Asztali gépben óránként 13 az átlag egy 80 napos winyónál. Ehhez képest nem rossz a tied sem szerintem. Ha a hangja nem stimmel az más kérdés, de maga a számláló szerintem nem rendellenes.
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
zsolt19900
őstag
sziasztokk
van egy y570 lenovom, alap i3 hd3000 es procis gép, eddig úgy néztem a filmeket, hogy tükröztem a kijelzőt és igy hd-ban nyomta ki a tvre a képet, amióta csak a tv-t választom, mint megjelenitőt ugy már fhd-t nyom ki de igy be-be akadoznak a filmek, cserélném a procit.... van rá lehetőség, hogy hd3000 nél nagyobb integrált vgas procit tegyek a gépbe? ha igen melyik lehet az? esetleg ezt megtalálhatom valahol, vagy mondanátok egy-két épkézlábabb procit, amit meg tudok venni bele és lehetőleg a használt piacrólFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Ha egy Lenovo Thinkpad L420 notiról letört egy gomb, azt hogyan lehet pótolni? Lehet kapni külön valahol?
-
oncsi
őstag
Sziasztok
Valaki írányitson át a megfelelő topikba, ha ez nem a neki való. Sikerült megreptetni egy barátomnak a Lenovo G580 as notiját. Kijelző oda, és keresnék bele megfelelőt. Nem tudom,l hogy mennyire típus specifikus, vagy van bele kompatibilis is esetleg. Semmi pontosabb részletet nem tudok, de megnézhetem ha valaki megmondja, hogy mit is keressek rajta. Sajnos nem hozzám hozta egyből, így lettek egyébb hiányosságai is. pl. kijelző távtartó gumik, talpán pár gumi láb hiány, stb. Köszönöm, ha valaki tud bármit javasolni.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
s3toraph
senior tag
válasz adika4444 #27135 üzenetére
+ (#27136) Dell XPS : Köszönöm, megpróbálom majd.
Most viszont akadt egy sürgős problémám, kérlek segítsetek ha tudtok (megkérdezem itt is mert nagyon parázok tőle):
Öcsémnek vettünk új laptopot (Asus K555LB-XO309D). Win 8.1-et raktam rá (pro, x64), driverek fent vannak gyári driverlemezröl, más még nincs, se programok se frissítések. Azt vettem észre hogy a HDD load/unload cycle countja marhára gyorsan növekszik, megfigyeltem 10 percre és kb. percenként akár 1-et is nő HDS legújabb verziója szerint! Viszonylag hangos a lemez (ST1000LM024 HN-M101MBB), hallani ahogy surrog, és hallani amikor megáll majd újra felpörög. Ez mitöl lehet? Teljesítmény centrikus profilra raktam, speciális menüben "soha" opcióra raktam a merevlemez kikapcsolását minden esetben. Még is ezt csinálja. Ötlet?
Most kikapcsoltam ezt a gyors rendszerindítást a leállítási beállításoknál, és újraindítottam, aztán figyelem hogy így megy üresben, mit csinál. Hát ha így jó lesz. -> Update: nem jó így sem, 4-5 perc alatt 6-al nőtt a szám. 8 óra működés, 21 bekapcsolás után szerintem a load/unload értékre nem normális hogy jelenleg 279-en áll. -> Update: már 310 felett, kb. újabb fél óra alatt.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
-
marcee
addikt
Sziasztok!
Egy Lenovo G500-asnak sikerült betörni a kijelzőjét, kiszereltem, a gép amúgy működik.
Egy Samsung LTN156AT32 típusú panel volt benne, ami 15,6"-os, fényes, 1366x768-as felbontású, 40 pines bal oldali csatlakozója van. Elkezdtem nézelődni, lehet kapni ugyan ilyen panelt, de igazából sem a fényességével, sem a felbontásával nem vagyok kibékülve. Kapható ugyanott, alig drágábban más márkájú, matt, 1600x900-as panel, ami méretre és csatlakozóra megegyezik, és alig drágább valamivel.
Kell még valamire figyelni, vagy az azonos csatlakozó és a méret elég a kompatibilitáshoz?Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
\m/
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ha nem jó helyen kérdezek, irányítsatok át please.
Notebook-ra, PC-re, win 8.1 x64-hez mi az a program amivel tudom monitorozni játék, 3dmarkt alatt a vga terheltségét, és hőmérsékletét? Lehetőleg megbízható valós értékekkel. Ill. jó lenne ha ki is írná melyik VGA aktív, legalább sorszámmal vagy valami megkülönböztetéssel (laptop intel IGP + nvidia dVGA). Régebben win7-nél MSI after burnert használtam de azt nem tudom az még működne-e egy új notin win8.1 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Köszönöm, ráküldtem mindkettőt, minden driverem naprakész lett
Mégegyszer köszi mindkettőtöknek!
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
adika4444
addikt
válasz csababarca #27128 üzenetére
Driver Pack Solution
be kell jelölni hogy csak a drivereket frissítse/telepítse. Nekem eddig még nem okozott csalódást. Igaz USB 3 driver és a bt drivert nem mindig sikerül neki felrakni, de azokat meg kézzel meg lehet segíteni...[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
_Berci_
aktív tag
válasz csababarca #27128 üzenetére
Hy
Amit én ismerek az megbízható, bár "trükkösen" kell indítani és ha sikeresen indítottad akkor is max 100KB/s a letöltési sebesség, de majdnem mindent le tud szedni
Utolsó utáni próbálkozás szokott lenni am a prg neve DriverEasy
-
csababarca
őstag
Van olyan driver kereső program,ami le is tölti és telepíti a legfrissebb drivereket?
Mert eddig csak olyanokat találtam,amik megkeresik ugyan hogy mi avult és van belőle újabb, de letöltésért és telepítésért már fizetni kell.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Sobod87
tag
Sziasztok,
Van egy ASUS N550JK típusú notebookon, tegnap egyik pillanatról a másikra,nem talál hálózatot. "Nincs csatalkozas. Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok"
Nem tudtok valami megoldást?Köszi előre is.
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok
Egy hülye elem beazonosításában kérném a segítségeteket
Eddig csak néhány alkalommal láttam ilyet, de nem kellet cserélnem/vennem még
Ránézésre Ez lesz, csak egy megerősítést kérnékGépről annyit tudok, h Pacibell TK87es család tagja De az alaplap típus száma úgy is látszik
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tserrof77
őstag
válasz KTomi77 #27114 üzenetére
Ezeket jó minőségben újra lehet golyózni, páran foglalkoznak vele a topikban. Pl KillHates kolléga.
Reball kell, reflow semmit se ér...
[ Szerkesztve ]
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
KTomi77
tag
Sziasztok,
Van egy Packard Bell TM85-ös laptopom. Intel core i3+Ati HD5470-es videókártyával, Win7-el telepítve.
Az a gondom, hogy egyszer csak kék halál lett rajta. Újból telepítettem a windowst, de ha a videókártya drivert felakarom telepíteni, nem engedi, csak sokadjára. És ha nagynehezen sikerül is, akkor a telepítés végén kéri az újraindítást a telepítő, majd ismét jön a kék halál. Ha csökkentett módban elindítom a wint és az eszközkezeklőben leszedem a drivert, akkor a windows normálisan működik, de szinte használhatatlan a laptop mert pl. youtube videók szaggatnak stb., ezért lenne szükségem felrakni a videókártyához a drivert.
Előre is köszönöm az ötleteket. -
_Berci_
aktív tag
válasz anonymus89 #27110 üzenetére
Drukkolok (esetleg próbálhatsz 8.1-et is
KillHates: Azért tegyük, hozzá, hogy nem mind1 milyen után gyártott, mert azokból vannak elég pocsék minőségűek, természetesen tisztelet a kivételnek
Nekem pl iPhone telóm van, s Belkin utánagyártott kábelt veszek, mert az jobb, mint a gyári
-
nagyúr
Szerintem vegyél után gyártottat. Könnyebb felújítani és majdnem mindig tovább bírják. Keresd meg a fórumról Mobilbyte-ot, szerintem nála ennyiért fogsz kapni egy év garanciával ilyen akkut. Én Dell 5010-esekbe veszem nála az akkukat és 100%-osan kompatibilisek és erősebbek mint a gyáriak (4400mAh vs. 4700mAh)
-
_Berci_
aktív tag
válasz anonymus89 #27102 üzenetére
Akkor sajnos előfordulhat, h az USB vezérlőd a végét járja
-
rii
nagyúr
sziasztok
dell latitude e6400-hoz hol lehet akkumulátort venni ocsóért, de még jót? .-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)