Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiglerx
tag
Próbáld meg elsőnek kivenni a HDD-t, és megnézni, hogy úgy be tudsz-e lépni a bios-ba. Ha igen, akkor állísd be az USB-t bootnak majd utána tudsz pendrive-ről telepíteni. Ha nem, akkor alaplapi gombelem ki, vársz 1-2 percet, és vissz, majd utána próbálj meg a biosba belépni.
-
fabko
tag
Sziasztok,
Adott egy Dell Inspiron 7537 laptop. HDD csere történt. A baj az hogy semmiről sem tudok bootolni, pendrive és usb dvd-romról sem. Sőt a boot menűbe (F12) vagy a BIOSba (F2) sem enged. Ha nyomok egy F2-őt, akkor a "F2-BIOS SETUP" felirat kivastagodik, de nem lép be, megjelenik a "No Boot Device found".
Mi lehet a baj?
Köszönöm a segítséget! -
Plavix
tag
Helló! Tudna-e valaki segíteni z51-70 magyar kézikönyvvel? Előre is kösz!
-
Kiglerx
tag
válasz
newgamer #28289 üzenetére
Ez sok mindentől függ. Ha irodán belül hurcibálni akarod (metting, stb) akkor legyen dokkolható, és nem folyton kiszedni belőle a kábeleket. Továbbá egy matt kijező szerintem elengedetettlen, hogy ne egy tükröt nézz egész nap. Ha nem szereted a külső bill-t akkor kényelmes, rendes nyomsáúttal rendelkező bill-je legyen. A sok dokumentumhoz talán jól jöhet 8 giga ram, és egy SSD is könyebbé teheti a munkát.
-
newgamer
aktív tag
Szerintetek irodai használatra milyen paraméterek fontosak egy gépben? Főleg Office 2013 lenne rajta használva. Sok dokumentum egyszerre kezelve.
-
0pityesz0
tag
Sziasztok
Kis S.O.Sben kérném segítségeteket!
Laptopom s551ln vivobook
Hdmi-n nem küldi ki a hangot tv-re csatlakozva
Driver updatelve,az eszközkezelőben van realtek high definition audio, van egy nvidia virtual audio device, meg egy háromszöges high definitions audio device. mindegyikre próbáltam update-et,de mindegyikre azt írta device is updated,ll utsóra device cannot start (code 10)
próbáltam rádugva tv-re hátha megjelenik menü és beálítom,de nem.
Mi lehet a hiba?Köszönet!
Pityesz -
Kiglerx
tag
válasz
ZrogNV #28281 üzenetére
Ha gyári eredti töltőt veszel, akkor 3,34A/4,62A/6,7A közül bármelyiket veheted, viszont a 3.34A-esnél lehet előfordulhat, hogy nem tudja a gép a maximum teljesítmény nyújtani. Ha utángyártott töltőt veszel, akkor célszerű az eredeti töltőd paramétereivel egyezőt választani, de nem nagyobbat.
-
sickbump
csendes tag
Hi!
Remélem, nem írok rossz topikba, gyors eligazítást kérnék a következőben, hátha van itt valaki, aki jól ismeri a piacot és hajlandó tippet adni.
Ti mely céget ajánlanátok 10 db notebook lízingbe vételére? Fontos, hogy ugyanaz a márka legyen, monitorokkal, dokkolóval, egérrel+billentyűvel, esetleges csoportos kedvezménnyel, legális szoftverrel, supporttal. Google-ban találtam párat, de hátha van itt valaki, akinek jó, konkrét ötlete, hasonló tapasztalata van.
Köszönöm előre is,
sb -
kat10
tag
Üdv!
Van egy Asus g551j laptopom, van benne egy geforce 960-as kàrtya.
Azt vettem észre Jàték közbe kifagyott és az alaplapi kàrtya müködik.
Eszközkezelöben nem làtom egy pillanatra làttam csak.
A gépnél 3 hònapra. Volt egy bios frissités két hete.
Valami ötlet a hibàra? -
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron N5110-es laptopom. Sajnos az adaptere megadta magát, szeretnék újat vásárolni hozzá.
A gyári 19,5V - 4,62A -es. A gép akkumulátora mögött egy ilyen feliratot találtam: 3,34A/4,62A/6,7A
Ezek szerint 19,5V - 3,34A-es adaptert is használhatok hozzá? Van még valamilyen paraméter amit figyelembe kellene vennem? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Járókeret
senior tag
válasz
adika4444 #28276 üzenetére
igen de a monitort nem lehet az ölembe tenni és mint írtam asztalnak nincs hely, a konyhai asztalra meg nem akarom tenni.
esetleg bármilyen más ötlet ? még a ps4-en gondolkodok, de én szeretem az FPS játékokat, ahhoz meg kell bill+egér. (tudom, lehet a ps4-hez is venni, de hát na)
szerk.: van egy 32"-es tv-m. nem túl nagy tudom, de nem használjuk. az jó lehet?
-
Járókeret
senior tag
sziasztok
igazából nem tudom,hogy jó helyre írok-e, ha van illetékesebb csoport, akkor linkeljétek...
koncepció: vennék egy PC-t monitor nélkül és ezt összekötném valahogy a laptopommal, mint egy megjelenítő.
az egésznek azaz oka,hogy nincs hely külön asztalnak, ahol lenne egy pc, meg monitor. falra se tudom feltenni sehova (albérlet+rossz elrendezés).
milyen lehetőséget tudtok ?
-
adika4444
addikt
válasz
-=Vacsek=- #28269 üzenetére
Szia!
Eltévesztetted a topikot
-
juve600
nagyúr
üdv
új asus noti,win 10 pro 64 bit, 4gb ram,de azt irja hogy 3,45gb használható ram ?? ez mitől lehet ? a noti új,wint most raktam fel rá
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. ár érték arányba mi most a legjobb powerbank? 10k mah körül?
-
dejvid8
őstag
Akkor a mai nap folyamán megpróbálom kitakarítani, és meglátjuk hogy jobb lesz e.
Viszont elég sok helyen azt olvastam, hogy ez a 85-90 fok normális, ennél a zenbooknál. -
dejvid8
őstag
Sziasztok.
Egy Asus Zenbook UX32VD típusú ultrabookom van, melyben egy Intel I7 3537U tipusú proci van.
Normál használat mellett 50C fok körül van a processzor hőmérséklete, viszont terhelés alatt (pl játék közben) felmegy akár 90C fokra is. Normális ez? Lehet valahogy csökkenteni? (Pl a Turbo Boostot kikapcsolni, vagy ilyesmi) -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #28262 üzenetére
Igen, én is így gondolom
Illetve még hozzá tenném, hogy ha van egy ép működő rendszer, akkor minek b@szogatni? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Bluesummers #28258 üzenetére
Én nem is használom csak nem akartam vitát generálni
Kbali sok gépen megy rendesen régebbieken is ,ugyan ennyin meg sz@rakodik ,én azt javaslom ha valaki frissiti vagy telepíti és hibák vannak amik nem oldódnak meg tegye vissza a régi rendszert és énnyi..
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok
Itt is meg kérdezem, hátha csinált már valaki ilyet, s tudja a megoldást
Helpet előre is köszi
-
Kbali
nagyúr
válasz
amdathlonxp #28256 üzenetére
Érdekes, nekem a közel 5 éves t420i-mre ráfrissítve simán megy már vagy 4 hónapja.
-
adika4444
addikt
válasz
Viktor0610 #28255 üzenetére
Hali!
eszközkezelőből a kártya hardverazonosítóját másoljátok ki, és Google-lal keressetek rá, úgy talán lesz vmi driver...
-
válasz
W10-hez csak annyi türelem kell, amíg lezúzod a gépedről....
-
válasz
Köszi a választ.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Viktor0610 #28255 üzenetére
Üdv
Nem 100% os még a w10 sajnos notebook szinten ,van vele sok gond ...kis türelem kell még . -
Sziasztok!
Egy ismerősöm kérdését tolmácsolnám felétek!
Lenovo S500 Touch Win 10-re frissítés után nem találja a wifit, csak ha "troubleshootolva" van, de akkor is 10-15 perc mulva leesik a netről. Kábellel folyamatosan van net. Lenovo oldalán nincs wifi driver külön Win 10-hez, a korabbi op.rendszereké nem megy, nem segitenek. Win 10 sem talál drivert.
Én annyit találtam, hogy vannak olyan notebookok, amik egyszerűen nem Win 10 kompatibilisek. Van/lehet ilyen?
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Dell Inspiron 15 7559. Minden okés, de egy num lock, ill.caps lockoknak nincs vizuális megerősítése, hogy be van-e kapcsolva, vagy sem. Semmi olyan, mint a különböző funkcióbillentyűk asználata esetén (pl. hangerő, wifi, stb)
Dell QuickSet Utility fel van telepítve, de az csak az akkumulátor beállításokat dobja fel, semmi mást.Valaki találkozott már ilyennel? Ha igen, mi a megoldás?
-
tjokai
senior tag
válasz
Bluesummers #28245 üzenetére
Szia
Első generációs, igen. 145.000ft-ert sikerülne hozzájutnom. -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
adott egy Lenovo 100 15IBY lapos, N3540-es procival, azon agyaltam hogy lehetne e bele rakni valahogy SSD-t? vagy ha lehet akkor milyen megkötésekkel?
Illetve hogy SSD degítene e azon hogy pl a facebook böngészőből gyorsabban betöltse a képeket, mert elég lassúcska szaggat lényegében
-
-
netzoli
tag
válasz
#63761920 #28244 üzenetére
Én javaslom az intel oldalát, ahová beírod a megfelelő cpu modellt, majd kicsit legörgetsz és megkeresed a 'Sockets Supported' mezőt és megnézed mi van odaírva. Pl. [link] ebben az esetben egy I7-5500U-ról van szó és itt a FCBGA1168 szerepel, ami bizony forrasztva lesz. Tapasztalataim szerint, ahol 'U'-ra végződik a CPU modell, az nem cserélhető.
-
válasz
#63761920 #28244 üzenetére
https://www.quora.com/What-are-the-differences-between-U-M-QM-MQ-and-HQ-processors-of-Intel
U=Dual Core
M=Socketed
Q=Quad Core
H=SolderedHa ezt a betűt látod a proci megnevezésében, akkor az bele van forrasztva szépen alaplapba ... ez egy baromság, nem tudom mire jó ... hogy 1mm-t vékonyabb legyen a notebook? :S
-
válasz
tjokai #28236 üzenetére
Szia! Egy fontos kérdés még, hogy ez az első generációsról beszélünk, ugye? Akkor olcsóbb, 120.000-140.000Ft-nál többet nem érdemes rá kiadni már (én itt a 100%-os állapotúakra értem, amik vitrin mögött álltak, max 5% akkuveszteséggel). Az i7-es 256GB és 4GB verziókért, amikre nálam voltak fél év garancia, azok kb. 160.000Ft-180.000Ft körüliek voltak. Helix 2-t szerintem még használtan sem lehet 200.000Ft alatt beszerezni.
-
törölt tag
Nézegetem a Skylake HQ; U; H; processzorokat,
Ezek között van olyan ami nincs integrálva az alaplapba? -
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron N5110-es laptopom. Sajnos az adaptere megadta magát, szeretnék újat vásárolni hozzá.
A gyári 19,5V - 4,62A -es. A gép akkumulátora mögött egy ilyen feliratot találtam: 3,34A/4,62A/6,7A
Ezek szerint 19,5V - 3,34A-es adaptert is használhatok hozzá? Van még valamilyen paraméter amit figyelembe kellene vennem? Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz
amdathlonxp #28241 üzenetére
Szia!
Mi a megnevezése a cserélhető processzornak?
Vagy hogy lehet megtudni az újonnan kiadót procikról
hogy integrált vagy sem?
Megköszönném az infót! -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
#63761920 #28237 üzenetére
Helló
Most egy T4400 van a laptopban, amire kell úgy érzem megfelel és esetleg
ha le szeretném cserélni milyen hátrányom lehet egy integrált processzoros
laptop vásárlása esetén a processzor erősítésén kívül?Eggyel több bga van a lapon igy eggyel több a hibalehetőség ...nem tartom jó megoldásnak az integrált procit. és van is velük probléma , mikor eléri azt a pár éves életkort amire tervezték .
-
törölt tag
Sziasztok!
Fel merült a kérdés bennem mi az előnye a cserélhető processzornak?
Cserélhető vs integrált processzor?
Most egy T4400 van a laptopban, amire kell úgy érzem megfelel és esetleg
ha le szeretném cserélni milyen hátrányom lehet egy integrált processzoros
laptop vásárlása esetén a processzor erősítésén kívül? -
tjokai
senior tag
válasz
Bluesummers #28229 üzenetére
Még annyit kérdeznék, h mit mondasz, szerinted mennyiét érhet jelenleg az általam leírt gép, mennyit szabad érte maximum adni? Nem akarok árat írni szándékosan, ne legyen befolyásoló tényező, kíváncsi vagyok h mennyire reális az ár, amennyiért hozzátudnék jutni...
-
tjokai
senior tag
válasz
Bluesummers #28229 üzenetére
Szia
Először is köszi az infókat
Tehát akkor azt mondod h nem lenne rossz választás egy mezei júzernek, Youtube videókra, böngészésre, filmekre egy külső HDD-vel párosítva. Féltem tőle h ez is valami gagyi hibrid gép, ami semmire nem jó igazából csak arra h bosszantson a mindennapokban a sajátosságai miatt. Utánaolvasgattam, nem olvastam rosszakat róla, és te sem (mint volt tulajdonos) írtál róla rosszakat, így jóval pozitívabban tekintek rá. -
jokerone
tag
válasz
amdathlonxp #28232 üzenetére
Köszi, átadtam..
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
bakter24 #28227 üzenetére
_Berci_: ilyesmit néztem ki csak azon egy külön vezetéken megy a hang a fülesből az adapterbe és elvileg úgy megy a hang is ,mert az nagyon fontos lenne (haveromnak kell filmezésre)
köszi megpróbálom valamelyiket
CtiveR Nem rég valaki hetekig szívott ezzel, én csak ugyan azt tudom javasolni ,reset,ha az nem segít vedd ki a hdd-t és úgy lépj be biosba majd ha be állítottad a dolgokat hdd vissza és mehet
-
CtiveR
tag
Helló, adott egy gép Samsung NP300A5Z, windows 10 van rajta, újra szeretném telepíteni, ismételten 10-et raknék rá. Régebben simán ment a telepítés dolog, de most viszont nem tudom elérni a BIOS-t, nincs Samsung logo, se boot képernyő ahol nyomkodhatnám az F2 F8 F12 Del stb gombokat.. egyből a windows kezd el tölteni, próbáltam már FN + F2 és a többit.. Valakinek valami ötlet, hogy érhetem el a biost? vagy esetleg a boot menüt?
-
válasz
tjokai #28221 üzenetére
Szia! 5db ilyenem volt. 4GB nem bővíthető, így gondold át elég lesz-e, ugyanúgy processzorral. Aktív használat közben nem melegszik, elég korrekt szerkezet. Gorilla Glass kijelző. Könnyen csatlakoztatható, leválasztható. Ceruza pontos. A cseppállóságot nem teszteltem. Ez is ThinkPad, szériaszámot nézd meg, hogy nemzetközi garis-e még. Nálam 9-ből 10 pontot kapott ^^
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Egyik haverom vásárolt Angliában egy notit - TERRA 1415 - (ott is használja), és egy idő után a következő problémái adódtak:
A gépe bizonyos esetekben -ha töltőre teszi - elsötétedik, és a kijelzőn bizonyos szögből csak a kép kontúrjait látja. Aztán ha kihúzza a töltőt, megjelenik minden rendesen.. az az érdekes, hogy nem mindegyik konnektornál csinálja ezt.
Visszavinni már nem tudja az üzletbe ahol vette, mert már eljött onnan.Még egy apróság:
"Mialatt sötet a képernyő, egy halvány árny úszkál jobbra-balra.."Van ötletetek mi lehet a probléma? Köszi szépen előre is a tippeket!
Üdv!
-
bakter24
őstag
válasz
amdathlonxp #28224 üzenetére
Nekem is Delock van, Raspberryhez használom, semmi gond vele.
Szerk.: Ez hangot nem visz!
-
_Berci_
aktív tag
HY
Ha jól sejtem akkor HDMI > VGA-t szeretnél
Ami 99,99%, h működik az a Fujtsu üdvöskéje
kb 30k
De a DeLockra se volt eddig még panasz
kb 6k
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Tud valaki ajánlani vga hdmi konvertert ami használható,ha van ilyen .... -
tjokai
senior tag
Sziasztok
Ha jól tudom megszűnt a beárazós topic, azonban én szeretnék egy árat kérni erre:Lenovo ThinkPad Helix:
11,6 hüvelykes FullHd IPS kijelző touch + gyári aktív ceruza
cpu: Intel Core i5
ram: 4GB
hdd: 128GB SSD
vga: Intel HD 4000
portok: 2db USB 3.0, + MiniDisplay
Wifi Intel Dual Band Wireless+ GPS
Webcamera 2Mpx/5Mpx webcam
Bluetooth Bluetooth 4.0
Audió HD Audio, Realtek, sztereo hangszórók (Dolby Home Theater v4 )
3G GSM modul + NFC
Intel vPro, az AMT technológia, a BIOS titkosítás, a Kensington Lock port, a TPM chip és a Computrace támogatás
Kártyaolvasó: MicroSD
billentyűzet: cseppálló angol (matricával magyarítva)
Garancia: 1 hónap
2 éves lesz a gépMi a véleményetek erről a típusról? Ismeri valaki a hibrid gépeket? Mennyire használható a mindennapokban? Nem játékra kellene, csak videóra és zenére, 1080p videókat azért ne diafilmként játsza le az a lényeg.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok,
adott egy lenovo thinkpad(de szerintem ez lényegtelen), és menne hozzá egy headset, amin a hang és a mikrofon külön jack-en van. Viszont a thinkpaden csak 1 jack van. Erre van megoldás?
-
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a Thinkpad T430-ban az msata SSD-met átrakni a merevlemez helyére. Ugyebár ehhez kell egy msata to sata 2,5" átalakító. Néztem hozzá egy ilyet. Szerintetek mennyire lenne egészséges az SSD-t belerakni ebbe a házba? Tönkreteheti esetleg az SSD-t?
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Vettem egy Lenovo Z51-70 noteszt, intel gr. hd 5500 valamint Ati R9 m375 kártya van a gépben.
Felraktam minden drivert, ati driveren belül azt írja hogy az ati kártya le van tiltva.Eszköz kezelőben érdemes letiltani az inteleset? Vagy akkor elsötétül minden vagy átugrik automatikusan az atira?
Köszi -
kromatika
veterán
Sziasztok.remélem jó helyen kérdezek. 3 genes,i5 ös notira,8gb ram mellé,ajánlott telepíteni a win,10-et?Vagy ahhoz már túl régi a vas,és jobban passzol a win 8.1?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
Van egy 8560P gépem. És egyszer csak eltűnt az 1TB-os másodlagos HDD-m a Windowsból!
Ötlet? Lemezkezelés se látja -
Spet
addikt
-
kromatika
veterán
Sziasztok.15.6 os notim fedlapjara szeretnék venni valami folia szerű skint.mert mert az esetleges karcoktol meg szeretném védni.Hol talalok ilyet?
-
bakter24
őstag
válasz
Predator2 #28203 üzenetére
Sajnos maximálisan egyetértek az előttem szólóval, van egy hasonló felépítésű, régi Celeronos, DDR-2 es notebookom. Semmi baja, de a youtube már 360p-ben is akad, win7-el használhatatlan, XP-vel meg már a nagyobb böngészők élből nem is települnek. Szóval vagy linux, vagy a nyugdíj. (nekem a műhelyben arról szól az mp3, és ennyi kb
)
-
Spet
addikt
-
Predator2
addikt
Teszek itt is egy próbát, hátha van valakinek valami ötlete:
Helló
A segítségeteket szeretném kérni.
Anyumnak van egy Asus A9T notebookja, akadnak a böngészőn keresztül nézett videók a gépen. A normál (avi) filmek viszont nem, vagyis én azokon nem veszem észre.
Újratelepítettem az egészet, de így is, ami nekem azért fura, mert ezt kb 1-2 éve csinálja, előtte jó volt.
Csak böngészésre van használva a gép, videók/filmek nézésére, semmi hardver igényes dologra.Csináltam pár Aida riportot, hogy lássátok milyen hardverek vannak a gépben:
Hardver: [link]
Sebesség tesztek:[link]
Szoftver: [link]Gyanakszom, hogy a túl régi vga driver-hez van köze, viszont a legutolsó van fent az asus oldaláról, ha tudnátok nekem linkelni újabbat azt meghálálnám.
Hajlandó vagyok némi tuningra is, hogy megoldódjon/mérséklődjön a probléma. Vagy esetleg egy linux telepítés?
Ha más topicban érdeklődjek akkor egy linket ugyan csak megköszönnék.THX
-
Ath3sz
csendes tag
Sziasztok! Kb. 1 hónapja vettem egy Dell 7559-est és igyekeztem a lehető legjobban vigyázni rá, de sajnos fent a webkamera melletti résznél (valószínűnek tartom, hogy az órám a vétkes, elég éles a széle) lett egy szép karcolásnyom, amit szeretnék eltüntetni minél hamarabb, mert elég szőrszálhasogató ember vagyok, meg ha már van ilyen szép laptopom akkor 1 hónap után ne legyen már rajta semmilyen karc...
Mutatom képen is:
https://p1.picsto.re/KleEb.jpgPróbáltam volna mikroszálas kendővel leszedni, de nem használt. Mit lehet ezzel kezdeni? A szervizben letudják fújni festékkel vagy valami? Esetleg vízpapírral megpróbáljam "megcsiszolni"? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest