Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
debcamp #26898 üzenetére
Csak hogy kontrasztot adjak ennek a W7 vs W10 dolognak, én nem feltétlen ajánlom a W10 et MÉG. Jó lesz, egyértelmű, hogy jó az irány, de MÉG NEM szerintem. Az elmúlt fél évben 4 ember jött rejtélyes hibával, ami W10 alatt fennált, W7 alatt nem. Ez lehet driver gond, olyan hiba, amire majd lesz frissítés, stb, nem tudom. Viszont minden esetben a W7 volt a megoldás. Ez nem egy ultimate vélemény, és a problémádra sem megoldás, csak nem szívesen olvasom egy szakmai oldalon, hogy ez vagy az nem jó, így egyszerűen vitathatatlan tényként kijelentve. Nem konkrét személyre gondolok, csak most van róla szó. Van, amire lehet nem jó, viszont van, amire még a mai napig mondjuk az XP a megoldás. Nyilván nem mainstreem dolgokra gondolok itt.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Dell XPS #26897 üzenetére
Helló
Egyből jött a szomorú felismerés de azóta szuperül megy ....csak bírja így egy darabig aztán mehet a szemétbe.(mert erre egy fillér nem lesz már költve az biztos)...van egy töltésvezérlő hibás lapom hozzá hibátlan chip settel de nem merek vele variálni nehogy két szék közé esek .....debcamp ezeket talán alapból 8.1 el adják....
(tag) -
debcamp
aktív tag
válasz
_Berci_ #26896 üzenetére
Közben asus notebook-os topikban is megkaptam hogy a win7 már régi és nem támogatja a gép.
Ez a csempés téma nem a legjobb és nekem személy szerint nincs bajom a 10-el, használom egy ideje, így lehet az lesz. Azért akarták a 7-t, mert egy régebbi tervező program is menni fog a gépen és a 7-el tuiti megy, a 10 meg majd akkor kiderül lesz e kompatibilitási gondKöszönöm
-
Dell XPS
veterán
válasz
amdathlonxp #26887 üzenetére
Szia,
kép magáért beszélt...
-
debcamp
aktív tag
Üdv,
Lett véve egy ASUS K501LX DM116D laptop, ajánlással, hogy egy remek gép.
Gtx 950m van benne elvileg, de hogy remek lenne e játékokra, nem tudom, mert van egy kis gond.
Olyan problémám van, hogy hiába telepítem fel a hivatalos Nvidia oldalról a legfrissebb 361.91 drivert (Win7 64), nem látom, hogy fent lenne. Dota 2 alatt pedig siralmas 17-19fps-t produkál..
Szerintem ennél jóval többet kellene mennie, pláne hogy you.tube-on ugyan ezzel a vga-val és játékkal, ua beállításokkal 60+ fps van.[link]Ha megnyitom az Nvidia GeForce Experience-t, akkor feldobja, hogy van frissítés és tölti is le, pedig az van fent amit épp le is akar tölteni.. a Február 15-ei 361.91 (320Mb). Vicc..
Hiába engedtem rá a frissítést (bár feleslegesnek véltem mert ua verzió, de hátha) nem változott semmi, ugyan úgy restart után feldobja, hogy van frissítés és szedné le, pedig az előbb csinálta meg..Illetve az "illesztőprogram" fülön kívül, minden szürke, nem lehet vele semmit sem csinálni.
Semmit nem lehet beállítani, mintha nem is lenne fent.. nem értem. Mi lehet a gond? -
Mydgard
tag
Csao!
Eszak-Pesten keresek egy laptop szervizt, ahol korrekt aron kicserelnek a laptopom kijelzojet. A gepet + az uj kijelzot viszem magammal. Fel oras melo. Van valami javaslat?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
_Berci_ #26886 üzenetére
de telepítésnél is újra indult formázott hdd röl ,,,újraforrasztottam és most nem akarom elkiabálni de megy vga driverel is egyenlőre...még teszek alá egy kis réz lapot aztán tesztelgetem a hétvégén ...hátha jó lesz a tulaja nem akar sokat költeni rá...így meg ennél többet nem lehet tenni..
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26885 üzenetére
Mert csökkentet módban sok minden nem indul/nem töltődik be
sz.tem az egyik illesztő progi okozza a bajt
úgymondd ütközés van -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26883 üzenetére
sok minden lehet a gond...
1. nek próbáld meg klónozni a másik gépről a rendszert
2. lehet, hardveres hiba is
van dedikált kártya? lehet, h az a hibás mert nyomi módban nem kapcsol be a kártya -
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26881 üzenetére
Oh Jaj!
Biosnál is ien a kép?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy HP6930p-t telepítettem, és a következő gondom akadt.
Filmeknél recseg a hang. Pontosabban szinte csak egy sistergés-morgás-recsegés hallatszik, a hang valahonnan nagyon távolról.
Természetesen driver, illetve kodec csomag is fenn van.
Rendszeresen telepítek gépeket, illetve már ebből a típusból sem ez az első. W10 van fenn.
Mi lehet a nyűgje?Elkezdtem driverekkel játszani, az egyikkel egyszer csak jó lett. Utána megint nem. Leszedtem a kodec csomagot, de most megint vacakol.
De hangsúlyozom csak filmeknél. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Tamás008 #26872 üzenetére
Belehet valamennyire kalibralni magadnak az inteles es a win sajat "kalibralo" feluletevel, de majdnemhogy semmit sem er, mert a helyes szinrendszert azokkal keptelenseg beallitani. Azt csak kalibratorral, ami tobb 10k lehetseges vagy elviszed hozzaero helyre bekalibraltatni. Sokat szamit egy jol beallitott kijelzo.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26874 üzenetére
Hy
Hűtés megy rendesen?
-
amdathlonxp
aktív tag
Üdv Toshiba Satellite l300 hoz kellene némi segítség
telepítésnél mikor kicsomagolja a fájlokat ujra indul a gép ,bele tettem egy másik hdd t arról be töltött de kb 3 perc használat után újra indul kikapcsoltam az automatikus ujrainditást akkor pedig le fagy ,csökkentett módban megy rendesen ,nem tudok rájönni mi lehet a gond.
memoria tesztelve ,hdd cserélgetve ,vga drivert letiltottam ,minden extra funkciót letiltottam a procival kapcsolatban a biosban .... -
_Berci_
aktív tag
válasz
Tamás008 #26872 üzenetére
Szia
Vannak kijelzők amiket érdemes van amiket nem
Ha színhelyességet szerénél akkor be kell kalibráltatni a kijelzőt!
Ilyenkor kapsz egy szín profilt aminek segítségével meg tudod mondani a gépnek(pl újra telepítés után), hogy milyen szieket csapasson feléd
Úgy tudom, hogy az Oáziscomputer jó munkát végez és nem is eget verő összegért -
Tamás008
tag
Sziasztok.
Egy laptop képernyőjét, milyen módszerekkel lehet beállítani, hogy a piros piros legyen, a zöldet pedig zöld. Tehát hogyan lehet azt elérni, hogy megközelítőleg szépen, helyesen adja a színeket?
Be lehet ezt állítani szoftveresen valahogy az Intel grafikus vezérlőpultban? -
Grave_444
nagyúr
válasz
amdathlonxp #26862 üzenetére
Hu bakker.
Külső adapter van hozzá.
-
Grave_444
nagyúr
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
-cobra- #26858 üzenetére
Szerintem lehet ,,,van itt egy nagyon ötletes video a hűtése módosítására én kipróbáltam és valamit ér....[link]
de ha a hűtésén elvágod a kék szálat akkor nem csak 80 foknál kapcsol be a venti hanem csővőn megy bekapcsolástól persze ez van akit zavar de valamit valamiért...
-
-cobra-
aktív tag
válasz
amdathlonxp #26857 üzenetére
Bootolásnál ha jól láttam akkor lát mass storage-t, illetve felpörgeti az optikát, illetve amikor bios-ból elindítottam az Easy Flasht, akkor ott látta a partíciókat, viszont bootolni nem hajlandó.
Olvastam, hogy ez a K50AB túlmelegedésre hajlamos, lehet hogy kezd megpusztulni a déli híd? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
-cobra- #26856 üzenetére
Üdv lehet hogy korábban is a perifériák kezelése okozta a problémát (déli híd ) azért nem ment a win ....
dvd t kizárhatód mert akkor miért nem megy usb-röl....elégé körbejártad ezt a kérdést ...találkoztam már ilyesmivel többször nekem ez vált be:
beleraksz egy akármilyen telepített hdd t nem fogja betölteni az oprendszer de fel ajánl egy indítás javítási kisérletel opciót ezt válaszd itt el dolgozgat pár percet majd mikor megáll menj a speciális beállítások vagy valami ilyesmi menüre ,ott tallozás majd sajátgép-pendrive -w7-setup és mikor megnyitod a setup ot akkor már indul is a telepítés .......
ui: boot menüben lát valamilyen eszközt (nem a biosban kérdezem)
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Asus K50AB-re próbálok windowst telepíteni, mert a jenlegi összefosta magát, windows boot közben felvillan a kékhalál és újraindul. A gond ott kezdődik, hogy nem tudom semmiről sem elbootoltatni, kipróbáltam 3 windows7 boot dvd és egy hirens cd-t, de semmi. Próbáltam pendriveról is s hirens-t, semmi. Elindíottam az Asus Easy Flast-t ott látja a vinyót és a dvd-t, végül frissítettem is rajta egy BIOSt a legújabbra, de ez sem oldotta meg. Egyszerűen folyamatosan azt írja hogy helyezzek be bootolható médiát. Esetleg valakinek ötlet? (Boot sorrend be van állítva rendesen, és azt is próbáltam hogy mindent kikapcsolok, csak a dvd/pendrive-ot engedélyezem.)
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dell XPS #26853 üzenetére
kimaradt: nézz át minden érintkezési lehetőséget: heatsink - alaplap, LVDS kábel, stb. (test hiba, zárlat), mert tipikus példája a neminduló notinak.
Processzor hibát igazából egy másikkal kipróbálva tudod teljesen kizárni, de ha kölcsönbe tudsz szerezni, akkor megoldva a probléma.
u.i.: Ha nem lenne változás, érdemes Intel B800 -as processzorral kipróbálni, kb. 1500Ft itt HA! -on. Chipset kezeli a második generációs core i processzorokat is!
[ Módosította: Racecam ]
-
chop
őstag
válasz
Dell XPS #26853 üzenetére
Probaltam mar mindent, rammal, anelkul, igazabol csak arra lettem volna kivancsi, hogy hogyan lehet diagnosztizalni a processzorhibat. Mert ugye siman lehet tap is es nem mindegy, hogy melyik doglott be, egy i7-es proci dolgozott benne, aminek a hasznalt ara is 40-50 rongy, ha meg csak hazat kell cserelni, az olcsobban megoldhato.
Amugy az elobb benyomtam a gepet, ment 10-15 percig, de nem kapcsolt ki vagy ilyesmi, szoval szerintem ez proci lesz, csak ezzel meg az a nagyon fura, hogy processzorok tenyleg nagyon ritkan halnak meg, ezert is szeretnek minden mas eshetoseget kizarni. Mondjuk mar ugy ki van belezve a masina, hogy csak tap vagy proci lehet..
-
Dell XPS
veterán
válasz
Silentfrog #26846 üzenetére
Sorry, nem gondoltam, hogy pont US billentyűzetes gépet nézel, mert egyébként teljesen mindegy.
-
chop
őstag
válasz
_Berci_ #26850 üzenetére
A fustolest csak kepletesen ertettem, alapvetoen ugy tortent a dolog, hogy nekiallt kitakaritani a gepet, szetszedte, osszerakta es azota nem indul.
A tap lehet meg ludas (marmint az, ami magaban a laptop hazaban van benne), miszerint valamiert nem ad tobb aramot, de ez csak feltetelezes.
-
Silentfrog
veterán
Tehát az a lényeg hogy a 2-es alatt legyen a " . Ok értem, köszönöm a segítséget!
-
chop
őstag
Sziasztok!
Egyik haveromnak par napja elfustolt a gepe, bekapcsolaskor a venti felporog, de hamar le is all, aramot viszont ad le az USB porton keresztul. Lenovo Y580-as geprol van szo, eloszor alaplap hibara gyanakodtunk, rendelt is hozza egy masikat, szetszedtem a gepet, procit atraktam, a GPU-val egyutt ujrapasztaztam, osszeraktam indulasra keszen, inditom, erre ugyanaz: se kep, se hang, power led vilagit, aramot ugyanugy lead. Probaltam akksival es csak siman toltovel, eredmeny ugyanaz. Proci lenne?...
Koszi.
-
tserrof77
őstag
válasz
Silentfrog #26846 üzenetére
Ez amcsi, ezt inkább ne, csak ha nagyon olcsó. A matricákat egyesével kell ragasztgatni.
-
Silentfrog
veterán
Ezt szeretném megvenni jóanyámnak netezni, filmezni, you tube videókat nézni.
És így néz ki a billentyűzete.
Ezt a matricát egybe kell felrakni? El sem tudom képzelni, hogy mi a módja a" felnyalásának"
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Silentfrog #26843 üzenetére
Szia
Kb igen, de nem mindegy milyen a billentyűzet!
Ha tudsz akkor UK billentyűvel próbáld venni mert akkor lesz csak teljes értékű!
US-nél pl nincs hosszú "Í" (altgr+j az működik, csak kényelmetlen) -
Dell XPS
veterán
válasz
Silentfrog #26843 üzenetére
Igen!
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Elnézést, ha láma a kérdés.
Ha veszek egy nemzetközi billentyűzetes notebookot amihez adnak billentyűzet fóliát amit felrakok és a Windowsba átállítom a szöveg beviteli módot magyarra akkor ez teljes értékű magyar kiosztású billentyűzetem lesz?
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Ulius80 #26840 üzenetére
Hy
Windowsoknál sajnos még gyermekbetegség (Elvileg 10-nél már nincs)!
Kiadnak hozzá csillió frissítést amiből sok egymásra épül, de amikor újra húzod a rendszert akkor letölti mindet egyszerre és próbálja telepíteni, viszont némelyik nem sikerül, mert nincs meg az előző frissítés.
Türelem, idővel majd szépen le tud frissülni a rendszered teljesen
Én ennek elkerülése véget szoktam időközökét a frissítéseket beleintegrálni a telepítőbe
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy újra raktam egy Dell E6420-at,viszont a frissítések nem települtek,újraindítás után,a 3. fázisnál kiírja hogy nem sikerült,és alap helyzetbe kerül az op rendszer.
Más gépeknél nem volt probléma(laptop,asztali).
Vagy hagyjam a frissítéseket?kb 52 volt,ha jól emlékszem.
Előre is köszönöm! -
_Berci_
aktív tag
válasz
fonseca #26837 üzenetére
Szia
Röviden nem
Az valóban jól írták ott, hogy a proci adja meg, hogy milyen ram ízlik neki
Az Intelnek van egy egész hasznos kis oldala, ahol fent van sok infó az általuk gyártott termékekről
A Te esetedben az Intel Atom N2800-as proci az érdekesÍrja is az oldal egyértelműen, hogy DDR3 és nincs ott a DRR3L!
Nem nagyon találkoztam olyannal, hogy egy hasonló proci megenne L-es memóriát, (szerény véleményem szerint nem) de lehet, hogy megesziAzért támogatja 2 GB-ig mert az MSI szerint Neked annyi elég
Intel legyárt xy procit, majd a gyártók az olcsóbb modellek esetén szokták kérni, különböző dolgokat tiltsanak le. Te esetedben a memória modul mérete max 2 GB
Windowsnak nem sok köze van ahoz, hogy mennyi memóriát tehetsz a gépbe, max látja, de nem használja
Összegezve: Vegyél 1 db 2 GB-os DDR3 SODIMM memória modult
-
fonseca
tag
Sziasztok.
MSI U180 netbook-ban [link] cserélném az 1GB Ram-ot 2GB-ra (DDR3). A kérdésem az lenne hogy un. low voltage memória is használható? Sehol sem találok róla érdemleges infót.
A RAM.-os topikban azt írták hogy a proci adatlapja nem írja hogy támogatná,de ettől függetlenül még működhet.
Illetve még az is érdekelne hogy miért csak 2 GB-ig támogatja?
Elképzelhető hogy azért mert windows 7 starter az ajánlott operációs rendszer,és az csak 2 GB-ig lát? -
fuze
őstag
válasz
_Berci_ #26817 üzenetére
A keret minőségi, nincs baja. Direkt a jobbat kértem bele. Sentinelt megnézem, de szerintem jó, mert 2 hónapja még 100% volt.
Másik kerettel megnézni sajnos nem olyan egyszerű
Amúgy az egér és oldalgörgetés megakadás megszűnt restart után. Nem tudom mit gyökérkedett.
Homokórázni bár nem szokott, ahogy a kolléga említette, azonban én is próbáltam kikapcsolni a leállást és nekem sem sikerült.
-
bakter24
őstag
válasz
_Berci_ #26824 üzenetére
Nekem is ki van, de mégis leáll. Én arra gondoltam, hogy a bay miatt van ez, mivel oda DVD-t szántak, elképzelhető valami beégetett időzítés. Mikor natív HDD ként volt benne ugyanez a HDD, nem állt le, minden azon volt. Viszont így hiába tiltom, akkor is leáll. Legfrissebb BIOS, semmi opció a BIOSban erről...
-
bakter24
őstag
válasz
_Berci_ #26821 üzenetére
Ok, neked nem áll le a HDD menet közben, ha nem használja semmi? Nekem első perctől így van, és semminek semmi baja, 2 éve így van. Igaz, nem zavaró akadások, de én normálisnak tekintem, főleg, mivel asztalimban is több HDD van, és ha leáll, akkor ott is érezhető a felpörgési idő. Ezért írtam neki, hogy ha csak kimondottan a felpörgést kell megvárni, és más gond nincs, akkor ez normális. De azt is hangsúlyozom, nekem a gép nem fagy, csak hallani, hogy felpörög, és utána kapom a mentés ablakot, vagy akármit, ami miatt vártam.
-
Rob700
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy öregecske Asus K50IJ laptopom van amin eddig tökéletesen futott a Windows 8.1 minden hiba nélkül, de ma frissítettem Windows 10-re és valami oknál fogva nem hajlandó jack csatlakozón átvinni a hangot az erőssítőmre... Alaptop hangszórója viszont kifogástalanul működik...
-
bakter24
őstag
Üdv
Nekem is hasonló a kiosztás a laptopomban (SSD+HDD bayben, HDD nekem is leáll sűrűn), és nekem is megakad mikor a HDD-hez nyúl valami alkalmazás, DE az oldalgörgetés, kurzor ilyesmik nem, csak mondjuk, ha a HDD-re mentenék vagy olvasnék onnan valamit, vagy ilyesmi, akkor homokóra van addig a 2-3sec-ig, amíg felpörög.
Szóval valamilyen szinten ez lehet normális jelenség, ha a HDD-re várnia kell. Nézd át, hátha mondjuk a böngésző cache, pagefile, vagy valami háttérfolyamat fájlja a HDD-n van, és ezért akad meg olyankor. Vagy ha van fent valami program, ami naplóz folyamatosan, ilyesmik.
-
Dell XPS
veterán
Szerintem újból át kell nézni a laptopot a hangjelenségek miatt, mert könnyen lehet további problémák forrása. Természetesen a merevlemez, optibay hibalehetőségét zárd ki előtte. Ahogy előttem is írták: esélyes lehet a rendszer megakasztásáért bármelyik eszköz elektronikai hibája.
-
fuze
őstag
Üdv!
A laptopom megakad egy pillanatra amikor felpörög a winchester (elég gyakran felpörög). Itt arra gondolok, hogy böngészés közben megakad az oldalgörgetés, de előfordul, hogy az egér is megáll egy pillanatra. A HDD egyébként optibay keretben van, a rendszer SSD-ről megy. Talán ez lehet a probléma? Mert az nem zavar engem, hogy le- és felkapcsolja a HDD-t, de nem kéne 2 percenként ezt csinálnia és a rendszert is jó lenne ha nem akasztaná. Az az érdekes, hogy most volt szervizben. A HDD ki lett véve és vissza. Én azelőtt nem emlékszem, hogy lettek volna ilyen akadások, ráadásul a ventillátor is berreg azóta, ami valószínűleg csavarok hiánya, vagy egy belógó kábel okozhat.
ja, és Asus G56JR
-
_Berci_
aktív tag
válasz
_Berci_ #26812 üzenetére
Jaaaj leesett (még kortyoltam a reggeli kv-m amikor írtam a választ) Intel & AMD kombira gondolsz
Én többet AMDból nem veszek semmit... utóbbi időbe elég sok fejfájást okozott pl: A proci miatt a dátum folyamatosan 1 hét 3 órával vissza állt mindig vagy a notimba iszintén intel&amd kombi van, ezért a GTA V 1 hét kínszenvedés után indult el csak, bezzeg nvidiaval simán ment
-
_Berci_
aktív tag
válasz
master90 #26807 üzenetére
Szia
Lehet, hogy én vagyok hülye, de pár dolgot nem értek
Persze van kép biosban is de ha rá szeretnék rakni a tévét akkor nem ad semmilyen jelet !:
Biosban se ad jelet, vagy csak az OS-nél nem ad jelet? Ha os akkor milyen rendszer van rajta?Ez működik amíg működik de ilyen kombit nem veszek már tudom
Kombi autot vagy mit? (bocs, h nem értem a szlenged)
Aszt hittem hogy dedikált ez is mxm foglalatú de nem
A foglalatnak mi köze van ahoz, hogy ad képet vagy sem? max akkor lehet, ha GPU cserét akarsz -
csipio20
csendes tag
Sziasztok! Hogyan lehet feloldani a nagyobbik amds vga a laptopba, mert csak az intelest ismeri fel?
-
Van egy retro Sony Picturebookom. (PCG-C1MHP) Kaptam 3 db oldschool memorysticket is.
Gondoltam kipróbálom. A Sony nem látja a kártyát csak villogtatja a kártyaolvasó ledjét. Eszközkezelő szerint a kártyaolvasó ok. Pc-n kártyaolvasóba dugva a Memorysticket látom, írom-olvasom.. csak a Sony laptopban nem műxik.. -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
HP PH06 akksit keresek.
Eredetit nem is találtam, csak utángyártottat.
Ezek közül mindegy melyiket választom, vagy van kerülendő?
Esetleg tudtok megbízható boltot?
-
Kbali
nagyúr
És te tudod, hogy milyen kell a gépedbe? Szét is tudod szedni, beépíteni, összerakni úgy, hogy nem lesz baja a gépnek? Ha nem, akkor nincs értelme az "ebay-en feleannyiba kerül" szövegeknek.
Szerinted egy szervizben az ezerféle laptophoz tényleg minden alkatrész van raktáron? -
_Berci_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest