- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandinho
tag
Hali
Asus K501-be szeretnéd ssd-t venni. Milyen való bele pontosan, illetve milyen márkákat ajánlotok?
Köszi"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
junior11
veterán
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni? Lenovo Z500 notebook BIOS-ba szeretnék belépni, restart után nem tudok rájönni, milyen billentyű kombinációval lehet bejutnom. Kikapcs után a bal oldali gom segít. USB-ről szeretnék bootolni Kaspersky rescue disk-et, de ha be is jutok a bios-ba, hiába van engedélyezve az usb boot, nem szerepel ott a pendrive, csak a HDD, nem tudok rájönni, hogyan tudnám az usb-ről való bootolást kiválasztani... Az asztali gépen próbáltam, gond nélkül ment... Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
őstag
válasz dongasre #26194 üzenetére
Szia! Persze, hogy lehet, akármilyen 2,5"-os SSD, de az 1TB rovására, sajnos mSATA SSD kilőve, így az adataidnak végy egy külső 2,5" házat. Eléggé gyors lesz, hidd el, napi felhasználási szinten.
120-128GB ajánlott legalább, onnantól pedig a pénztárcát határozza meg, hogy mekkorát szeretnél, de 60GB-nál kevesebbet semmiképp se vegyél, ha nem akarsz helyszűkében lenni nap mint nap.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
dongasre
tag
Sziasztok! Adott egy Lenovo ideapad G580 :i3-2348M Processzor / 8GB / 1TB / GeForce GT 635M.
Lehet ebbe a gepbe ssd-t rakni? Gyorsabb lenne? milyen típus ajánlott ?SM s21+
-
Eladó445
tag
válasz amdathlonxp #26189 üzenetére
jó. megint nem működik semmi. szóval nem pasztázgatok.
https://bit.ly/2AJ3lz6
-
Géjza
őstag
Sziasztok,
Dell Inspiron 5558-ban mennyiből lehet kb kihozni egy SSD bővítést? Jelenleg HDD+DVD író a felállás, ebből a HDD menne egy kerettel a DVD helyére, DVD meg menne egy külső USB-s keretbe. A HDD helyére meg egy 120GB körüli SSD menne. Reálisan mennyiből úszható meg a buli, ha mindent újonan boltból veszek, illetve ha újszerű, de használt cuccokkal oldanám meg?
Laptop garija ugrana egy ilyen műtétnél?
Kössz.
-
Eladó445
tag
válasz amdathlonxp #26155 üzenetére
szétkaptam kihúztam a touchpad kábelt meg visszaraktam. most az összes géphasználatkor működött az egér + touchpad is végig.
viszont most ilyen random időnként 2-3mp-re felbőg a venti. egy újrapasztázás megoldja a problémát?(mert ahogy elnéztem nincs ott már nagyon semmi pasztacucc.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
Dell XPS
veterán
válasz gameresboy #26185 üzenetére
sajnos lehet alaplap hiba (RS chip), DE:
- SMBus reset után ?
- hang van ?
- külső monitoron megjelenítés ?
- memória modulok tesztelése egyesével és slot cserével ?
- merevlemez és akku nélkül? (Bios setup alatt )[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5535 tipusú notebook.
Bekapcsolom a gépet, felpörög a procihűtő, winchester is, majd a procihűtő leáll, winchester megy, de nincs kép, s marad a fekete kijelző.
Mi lehet a gond, mit lehetne kipróbálni?Üdv,
GBoy -
nagyúr
válasz dragonfx #26182 üzenetére
Állítsa be a LENOVO-s energiagazdálkodási szoftverben, hogy ne töltse 80% felett az akkut. Így nem károsodik annyira mintha folyamatosan 100%-on feszülne a lítium rács.
De legyen a gépben az akku!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
bakter24
őstag
válasz dragonfx #26182 üzenetére
Szerintem nem. Sosem vettem ki akksit a laptopjaimból, és mind sokáig bírta. Mobilból, vagy más ilyesmiből sem veszed ki. Inkább veszélyes, mert ha elfelejti, és állásában teljesen lemerül, akkor károsodik/kuka az akku.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
dragonfx
veterán
adott egy mostani uj lenovo laptop.
ha töltőre használja az illető ildomos az akksit kivenni ha fel van töltve?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
S4T4N
csendes tag
Sziasztok! Van egy Acer aspire E5-571g laptopom, kicseréltem a HDD-t SSD-re. A hdd-t beépítő kerettel odd helyére építettem be. A probléma az ,hogy nem indul így el a gép. Az acer logonál lefagy. Viszont ha ssd kerül az odd helyére akkor gond nélkül működik. A gépen a legfrissebb Bios van. A hdd működik a régi helyén és usb-n is. Mi lehet a probléma?
Ha a kacsa nem tud úszni, azért nem a víz a hülye...
-
konyi79
addikt
Itt óvatosan, ha HD4000-ről beszélünk, akkor az Ivy proci lesz, ott a Toshibának volt jópár modellje, amiben le van tiltva az IGP, konkrétan be sincs kötve. Nem tudom, a többi gyártónál volt-e ilyen?
-
volvoguy
addikt
válasz Dell XPS #26176 üzenetére
Még nincs notim, venni szeretnék, az egyik kiszemeltben Nvidia grafikus kártya van, de sok jót nem olvastam a dedikált kártyákról. Mivel nem játékra kell a gép, letiltanám mindenképp, ha van rá lehetőség...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
Skacok ha egy notebook dedikált videokártyával van szerelve, van lehetőség a BIOS-ban ennek letiltására, és a CPU-ba integrált vezérlő (esetemben egy Intel HD4000) használatára?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
amdathlonxp
aktív tag
-
nagyúr
válasz amdathlonxp #26172 üzenetére
Igen sajnos. A SiS-eket mindig cserélni kell.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz korpicschess #26160 üzenetére
Tilsd le a vga driverét lehet hogy úgy tudod használni még egy darabig és ingyen van ...persze csak ha driver nélkül nem csíkoz ..
(#26162) KillHates: Ez minden sis chipre igaz pl 671dx re is ?
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
adika4444
addikt
Üdv!
Egy HP 2570P az alany.
A kérdésem pedig az, hogy wi-fi-n ha a DigiNet 200/100-at mérem, csak 150/100 körül van meg a sebesség, ez tiszta sor, wi-fi ennyit tud. Viszont, az érdekes az, hogy veszettül elkezd akadni a hangkártya, és terheli a procit a mérés. Kábel esetén nincs ilyen. Wi-fi-nél kisebb netcsomagoknál sem volt ilyen, tehát ameddig 120-as nettel szerelt wi-fi-t méricskéltem, nem volt gond.
Ilyen durva jelei vannak ha maxon van terhelve a wi-fi adapter a gépben? Kicsit fura jelenség... Amúgy az adapter teljesen stabil, nincs vele gond, ha nem mérek tökéletesen megy.szerk:
HTML5 sebességmérővel csinálom, nem Flash. De mivel letöltésnél nem szakad, ezért kezdem úgy érezni hogy ez a HTML5 miatt van... De még így is jobb mint a Flash, szal már előrelépés.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
zodo
nagyúr
válasz korpicschess #26168 üzenetére
Köszi szépen!
Jelenleg sem panaszkodom a hangzásra de lehet átnézek oda, hátha elcsábulók. -
zodo
nagyúr
válasz korpicschess #26166 üzenetére
Konkrétabban csak az esetleges jelszínt különbségek végett kérdeztem rá.
Dokról nem tudom hogy a vonal színtű kimenetre kapcsolódik-e mert az talán kicsivel jobb mint a fejhallgató kimenet és 5-6k-t még megérne.
USB-s DAC-ról nem sokat tudok de talán nincs is rá szükségem. -
korpicschess
veterán
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
HP 6930p -ről halgatok zenét a nappaliban.
Mennyit vagy számít-e hangzásban ha vennék egy dokkolót és annak hangkimenetét használnám a jelenlegi füles kimenet helyett? -
Komgeri
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani olyan szemelyt/ceget/boltot ahol egy Acer Aspire 5739G laptopot hasznalhatova tesznek?
6 eve vasarolt, mukodik, de mar nagyon lassu. Egyedul adobe programok futtatása lenne a cél pl PS. -
korpicschess
veterán
válasz KillHates #26162 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a válaszokat!
Fogalmam sincs, de érdemes, vagy van kereslet ilyenre egyáltalán? Van két procim is hozzá, egy 1 magos cerka, meg egy T4300. 2GB RAM, 150GB HDD, stb.
Igazából már jó ideje csak áll itt, de most volt időm ránézni kicsit.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
nagyúr
Bocs, hogy ezt mondom, de elbontani érdemes. Sajnos a nagy SiS chipset baromi érzékeny a reball-ra, hiába 0.76-os golyókon ül - tehát egy remegős kezű nagypapa is meg tudná csinálni - jobb lenne cseréli de az meg már nagyon sok lenne.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
bakter24
őstag
VGA Reball gyanús erősen.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
korpicschess
veterán
Adott egy Fujitsu-Siemen Esprimo Mobile régi laptop.
Jelenség: bekapcsolás után 1 perccel újraindul, XP indítási képernyőjének háttere csíkozva jelenik meg az elején, de látszólag minden oké utána.
Csökkentett módban fut.VGA (Sis M672) hibára gyanakszom, újrapasztáztam a passzív hűtőjét, de nem változott a dolog. Lehet ezzel csinálni valamit?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
BRIKLY
veterán
válasz king.mp #26158 üzenetére
Ha csak ennyi az eltérés,az még belefér. A lényeg,hogy kijelző,stb csatlakozói passzoljanak,és persze működjenek.
3000Ft-ért vettem egy komplett 530-at,elfüstölt alaplappal,gondoltam könnyű lesz hozzá alaplapot szerezni..de nem.. 510-hez valamivel könnyebb.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
HP 530-ba belemegy a HP 510 alaplapja? Ránézésre nagyon egyformák..
-
Eladó445
tag
válasz amdathlonxp #26150 üzenetére
csak egeret próbáltam eddig. mikor a touchpad elromlik ez egeret se ismeri fel. ha működik akkor az egér is jó vele.
https://bit.ly/2AJ3lz6
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mennyivel jobb egy I3-5005U proci egy pentium-3540-nél? Van két laptop, ugyanazokkal a hw elemekkel, csak cpu különbség van. 95K a pentium és 100K az i3. A valós 4magos pentiumnál is jobb az i3?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz gamer187 #26149 üzenetére
Szia
[itt megmondják(#26147) Eladó445 semmi usb eszközt nem ismer fel ilyenkor ?
[ Szerkesztve ]
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
gamer187
tag
Üdv
Szerintetek mennyi pénzt kérhetek el ezért a Notebook-ér? Karcmentes állapotban van, minden tartozékkel majdnem 1 év garival, keveset használt. Köszi.
http://support.hp.com/hu-hu/document/c03960020
-
Eladó445
tag
Sziasztok!
Hp 530 laptopon egyik nap működik egyik nap nem a touchpad és ilyenkor az egeret se ismeri fel az usb.https://bit.ly/2AJ3lz6
-
duduati
aktív tag
ISmerősnek behalt a laptopban az akksi. Egy Asus x550c laptop. Érdeklődnék, hogy van e valakinek tapasztalat, hogy a piacon melyik akku-t érdemes megvenni, melyiket nem? Nem igazán ismerem az utángyártott akkuk gyártóit, a gyári meg atom drága, 40k-t nemigazán adna érte.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tim82
félisten
válasz scream #26143 üzenetére
Mondom, nem tudok másra gondolni, hogy W10 esetében emeltek a (kissé mesterséges) követelményeken, amiket csekkol a WiDi kliensprogram telepítéskor, mert Win 7 alatt 2. generációs Core i proci elég volt neki.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
scream
veterán
Pedig az ARK oldalon a procihoz WiDi-nél Yes van írva.
De tény, hogy tényleg csak 3. gen-es.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz scream #26141 üzenetére
ahogy utánaolvastam minden feltétel teljesül:
4. vagy újabb Intel i5/i7 -> Intel i5 3380M
Szerintem az Ivy Bridge csak 3. generáció (1.: Arrandale, 2.: Sandy Bridge, 3.: Ivy Bridge).
Win 7 alatt amúgy működnie kellene a WiDi-nek, nálam i5-2520M + Intel 6205AGN kombónál települt az Intel kliensprogram (mondjuk nem használtam, Philips butatévém van). Win 10-nél mintha emeltek volna a követelményeken.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
scream
veterán
Hali!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, mégpedig abban, hogy hogyan tudnám felrakni a notebookomra (Dell Latitude E6430) az Intel WiDi programját. Sajnos azt írja, amikor elindítom a telepítést, hogy nem kompatibilis a géppel, de ez nem igaz, mert ahogy utánaolvastam minden feltétel teljesül:
- 4. vagy újabb Intel i5/i7 -> Intel i5 3380M
- WiDi képes WiFi modul -> Intel Dual Band Wireless-AC 7260 with Bluetooth
- Win 10 Pro x64Mit rontok el? Hogyan tudnám orvosolni?
Köszi előre is
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Van egy régi Maxdata pro 7000dx laptop. Ezen szeretnék usb kulcsról bootolni. Jelenleg egy régi kingston 256Mb-s pendrive-val próbálkozom de nem sikerül.A biosban a boot opció beállítva. Indításkor F2-vel lehet választani hogy miről bootoljaon de mégsen sikerül. Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz Ahanoiaid87 #26125 üzenetére
Nem gondolnám, hogy BGA -s processzor lenne az alaplapon, nézd meg légy szíves valamilyen programmal:
AIDA64, HWinfó64,
Intel HM76 chipset: Sandy Bridge, Ivy Bridge architektúra
Második, illetve harmadik generációs core i processzor támogatás (mobil platform), utóbbinál IGP: HD4000 (!)
i7 -s, négymagos processzorhoz nincs megfelelő vezérlés kiépítve az alaplapon (3 fázisú tápáramkör), így csak kétmagos processzor tudsz választani.[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Hejja1234
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 15 (3521)-egy noti és a következő hibát produkálja:
Bekapcsoló gomb megnyomása után felpörög a hdd, kép nincs, ledek világítanak és kb 2 másodpercenként viszonylag hangos kattanás. Nem hdd szerű, hanem mintha egy hangszóróból jönne.Gép nem reagál semmire, csak a kikapcs gomb hosszan nyomásásra. Ezt mostanában kb 10-ből 6-szor játssza el, a maradék négy esetben simán indul. Kb 3 hónapja csinálta először néha néha és azóta egyre többször. Minden rendszerinduláskor előfordul, tehát ha újraindítom a gépet akkor is.
Akksi nincs és nem is volt a gépben sosem, csak AC-ról megy.
Mi lehet a probléma?
-
movax
őstag
Egy Vaio S15-ösben cserélném a hdd-t ssd-re (ugyanakkora, 500 GB). A gépen OEM-Windows7 van. Klónozással megmarad az OEM-partíció, az EFI rendszerpartíció és a rejtett recovery-partíció is? Szükség esetén működni fog a rendszer-viszaállítás? Tehát bitről bitre minden adat a hdd-ről átkerül az ssd-re?
-
adika4444
addikt
válasz nonsen5e #26129 üzenetére
Elégtelen a hűtés, gagyi illesztések. Meg hát hibás kijelzősként eladó gépen lehet más is hibás, mivel ott helyben nem tudja ellenőrizni.
De ha gondolja a kérdező vegye, én nem bánom, de én nagyon távol tartanám magam az említett géptől. Meg minden gari nélküli géptől...üdv, adika4444
-
nonsen5e
veterán
válasz adika4444 #26127 üzenetére
65k-ért simán megéri.
Nem mindenhol kap az ember Haswell i5+950M kombót ennyiért (még 2x ennyiért sem nagyon).Lehet "konzumer vacak", de adott büdzséből lehet márkás jó minőségű gépet venni ami 30 évet és egy zombiapokalipszist is túlél, csak már az első nap sem futtatja a kívánt programokat (950M-et már talán nem viccből vesz az ember), a konzumer vacak másik laptop meg lehet 3 év után atomjaira hullik (nem), de addig használható teljesítményt ad.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
HF77
őstag
üdv
lenne egy kérdésem!
adott ez a gép:
Asus x550jx
i5-4200H (2.8GHz)
NVIDIA GTX950M (2GB)
4GB RAM
1TB HDD
a kijelzője viszont beteg...
szerintetek megérné így 30.000-ért megvásárolni, és kicserélni a kijelzőt, ami + 35.000ft(új 1 év garival)köszi
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Ahanoiaid87
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni hozzáértőktől. Van egy csoda Asus X55VD laptopom, és szeretném egy kicsit fejleszteni(nem szeretném eladni, sem másikat venni, ebből szeretném kihozni a maximumot)
Elsősorban processzort szeretnék cserélni benne. Ehhez kérnék tanácsot. A kompatibilitási dolgokhoz sajnos nem értek, szeretnék egy i5 ös vagy régebbi i7 es cpu-t bele tenni(a beszerzést megoldom valahogy). Ahogy láttam ehhez(2350M) a processor-hoz PGA998, HM76 van írva ilyen kondíciókkal láttam i5, i7 est is mikre kell odafigyelnem a keresgélésnél?Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Spec.:
BASE UNIT: AS X55VD_V1G-7KSX/USB3.0-2
CUSTOMER CODE: ASUS/X55VD-V1G
CPU: 2350M(i3)/BGA -
Whaazzup
senior tag
válasz LA1703 #26068 üzenetére
Szia.semmi baja nem lesz de zárt legyen a ház.A bekötés egyszerű bal jobb mindegy oda az AC-jön a felső vastag meg a földelés,amit ki lehet hagyni ha nincs három pontos kábeled.fogsz egy video vagy audio hálózati kábelt és bevágod 1-cm mélyen középen kb 2-mmm szélesen és már használhatod is.ÜDV.
-
unyadavid
senior tag
Heló,
a laptopom ventillátora kezd zajos lenni, főleg első indításnál, egy idő után elmúlik. Egy Lenovo ideapad z500-as típusról van szó, a kérdésem, hogy ha cserés a ventillátor, akkor honnan érdemes vennem (ez jó lehet?), ill. ha már szét szedem, érdemes e újrapasztáznom a cpu hűtőt (a gép 2,5 éves, netezésnél 50°C körül mozog, videónál 60°C)?
Válaszokat előre is köszönöm. -
szaki0003
csendes tag
válasz amdathlonxp #26117 üzenetére
Köszönöm.
-
Whaazzup
senior tag
válasz Cingáriusz #26065 üzenetére
Szia.Nem probléma,mert alig pici a különbség a Dual és Single mód között nem számottevő,ez nem egy játék gép.A dual meg szerintem a Crucial ram miatt nem megy ,ha van próbálj bele Kingston 1333Mhz ramot az jó lesz.ÜDV.
-
amdathlonxp
aktív tag
-
szaki0003
csendes tag
Sziasztok. Van egy ASUS K53TK laptopom amitől szeretnék megválni, de nem tudom mennyit érhet. Nem vagyok hozzá értő, nagyon megköszönném a segítséget. Nagyságrendileg mennyit érhet?
ASUS K53TK AMD A6 3420M (4 x 1.50GHz / 2,40GHz Turbo, 4MB Cache); 15.6" (1366x768) HD; LED megvilágítás; 8GB DDR3 1333MHz; 750 GB SATA 5400rpm; AMD Radeon HD 7670M 1GB; DVD/RW SuperMulti Double layer; Wifi: 802.11b/g/n; 2 x USB + 1 x USB 3.0; kártyaolvasó: 4in1; HDMI; VGA; webkamera: 0,3 Mpx; LAN: Gigabit; akkumulátor (cella): 6; üzemidő (óra): 4
Első gazdája vagyok, akku kb 1,5 órát bír, megkímélt hibátlan gép.
Köszönöm a segítséget. -
adika4444
addikt
válasz Quwarg #26111 üzenetére
Ócska hűtés, ócska ház, a billentyűzet meg olyan mint amikor repülőn ülsz csak a kezed. Hepe-hupa fel-le...
(#26113) Valdez:
Első ötletként ne használd alvóban. Nem olyan sok idő ameddig feláll kikapcsolásból, sztem lazán kivárható...
Am jó a VGA driver? A jelek arra utalnak h nem normálisan megy alvó módba. A hírhedt Lenovo terméktámogatás, ahol ezt is elbaltázták...[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Van egy újnak mondható lenovo z51-es laptopom és idegesítő dolgot művel már az elejétől kezdve.
Amint elment sleepbe (kijelző off), olyan mintha folyamatosan ki-be kapcsolgatná a hdd-t, amit hallani is lehet és egyből egymás után, tehát kb másodpercenként hallom, hogy felpörög a hdd. Nem minden nap használom a gépet, és október óta van meg, de már 2644 összes indulás/leállásnál tart. Jól tippelek, hogy ez a hdd lesz, amit hallok? Hogy tudnám ezt a hibát megszüntetni?
Windows 10 van rajta amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Quwarg
csendes tag
Sziasztok,
http://www.notebookspecialista.hu/acer-e5-572g-339q-notebook-nxmq0eu022-14489.html
szerintetek a fenti gépen, hogyan futna a shogun 2 total war ?
illetve mit gondoltak a gépről?, van e valakinek tapasztalata a notiról?Nem tudtam, nem mondták.
-
Npeter25
tag
Sziasztok.
Valaki esetleg tudna segíteni hogyan tudok egy retro MaxData Pro 7000DX-ról usb kulcsal bootolni. A biosban lehet állítani de az istennek nem akar sikerülni. Próbálkoztam már több pendrive-val is sikertelenül. Esetleg bios frissítés kellene? -
Ice&Lime
veterán
-
Tim82
félisten
-
Ice&Lime
veterán
válasz Dell XPS #26094 üzenetére
(Kijelző típusa kéne szátszedés nélkül)
Most ellenőriztem le ezekkel: aida64 5.60.3700, hwinfo 5.12, moninfo 2.90.
Egyik sem ismeri fel a kijelző számát.Aida: Képernyő: Általános PnP képernyő [NoDB]
Hwinfo: Serial Number: Unknown
Moninfo: Serial number............ n/aIlyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP EliteBook AMD Ryzen 6-magos fémházas laptop 16/512
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest