Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Bő 3 éves a notebookom,és nem kellett biost frissíteni. Nézd meg a biosos topikot,hogyan jártak akik lefrissítették,meg mernéd kockáztatni? Nemrég,mikor a szervîzbe elvittem,mert procicsere után nem bootolt be a gép,mivel 1 magot látott,én meg kiv.- ból letiltottam ,hogy indulásnál mit produkál. A szervízben se csináltak bios frissítést,de tudod nem a bios fogja eldönteni,hanem az oprendszer,hogy a proci hogyan műkodik. Tudom,mert én állítottam itthon helyre.
-
Kbali
nagyúr
válasz
turbokappa #28695 üzenetére
? Anno volt olyan szériája a Lenovonak, ami pont ezt produkálta 1-2 éve és bios frissítéssel javították.
-
Kbali
nagyúr
válasz
turbokappa #28690 üzenetére
Nem a márka a lényeges, hanem a konkrét típus és konfig.
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Edge E320-as notebook, i3-al szerelve, Win10-el. Teljesítménycentrikus üzemmódban (is) olyan gondom van, hogy csak 0,78 GHz-ig emeli a CPU sebességét. Próbáltam a séma beállításait is módosítani, a minimális CPU sebesség is fel van emelve 100%-ra, mégis csak ennyi. Így nem tud videókat lejátszani NET-ről, és néha érezhetően belassul.
Eddig nem volt vele ilyen gond, csak pár hete ilyen.Feladatkezelőben a maximális sebesség a gyári, 2,3GHz.
Mi lehet a gond, illetve hogy állíthatom vissza az eredeti állapotot?
Köszi: Gábor
-
Kbali
nagyúr
válasz
pataslogeza #28687 üzenetére
Ezért kell vásárlás előtt kérdezni és akkor elmondták volna, hogy kaka a hűtése. Egyébként hogyan gondoltad kivitelezni egy másik típusú gép hűtését belefaragni a gépedbe? Ha ezt a típust nem szerelték komolyabb hűtővel, akkor nem sokat tehetsz (esetleg az i7-es procit eladod és beleraksz i5-öst).
A pasztázás, portalanítás nemigen fog segíteni a gyárilag gyenge hűtésen, amire már te is rájöttél.
-
turbokappa
senior tag
válasz
pataslogeza #28686 üzenetére
Hi
Win7,64bites op rendszered van?
A windows updatet,és a search- ot lődd ki.
+ mint előbb írták,ki kell portalanítani,és a procit újrapasztázni. -
pataslogeza
aktív tag
-
pataslogeza
aktív tag
Az elobb irtam hogy maximumon porog a ventillator, erre most azt tanacsolod nezzem meg hogy megy e a ventillator? Irtam mar tobbszor azt is hogy nem poros es nincs eltomodve. Erted? Ennel erthetobben en nem tudom leirni. Azzal nem segitesz semmit ha ugyanazt hajtogatod ugy hogy el sem olvasod amit irok.
Amugy nem csak az enyem huteset mereteztek alul, hanem az osszes ilyen processzorral szerelt gepet ebbol a sorozatbol. Hany olyan embert ismersz akinek acer v15 laptopja van i7-5557u processzorral? Ha csak engem, akkor kivancsi lennek miert feltetelezed hogy mindenki masnak oke, csak nekem rossz. -
istnag
addikt
válasz
turbokappa #28683 üzenetére
Nem jutok be a biosba se.
-
istnag
addikt
válasz
turbokappa #28680 üzenetére
Legális igen. Kipróbálom köszönöm. Én nem tudok újratelepíteni semmit, ugyanis addig sem jut el, hogy bootlojon dvd-ről.
-
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #28680 üzenetére
Egyébként nekem a win 10 megoldotta miután újra telepítettem,win7- re rendre ezt a hibát adta.
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
A munkahelyi laptopot frissíteném Windows 7 ről 10-re, de a telepítőnél sem a touchpad sem a billentyűzet nem működik. Próbáltam külső usb-s billel és egérrel de akkor sem jó. A gép egy Lenovo G50-30, van valami megoldás erre?
-
Spet
addikt
válasz
amdathlonxp #28676 üzenetére
Szia pontos modell? Esetleg nincs rajta fizikai ki-be kapcosló gomb? Ha nincs akkor még megpróbálhatod az On-Screen Keyboard-ot
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
acer aspire laptopnál fn f3 al kapcsolható a wifi adapter ,billentyűzet nélkül hogy tudom bekapcsolni???? -
istnag
addikt
válasz
bakter24 #28670 üzenetére
Egy kedves hölgy ismerősé a laptop. Semmit nem cserélt, win van fent de addig nem jut el, hogy bootoljon is. Bios frissítés tuti nem volt, azt mondja egyik napról a másikra lett ez. Sok laptop fordult meg már nálam az egész rokonságnak én telepítem rakom rendbe szofveresen, de ilyennel még nem találkoztam sosem. Automatikusan meg csak nem frissít biost. Első körben memória hibára gondolok, vagy alaplap, de tényleg tanácstalan vagyok.
-
istnag
addikt
Sziasztok, lenne ötletetek mi lehet a gond, akkor , ha egy Acer 5742g típusú lapos azt csinálja, hogy egyfolytában újraindul. Addig eljut, hogy bejön a boot képernyő, ahol írja, hogy press f2 enter bios or f12 select boot. De innen tovább sehová ha nyomok egy f2 t újraindul, ha f12 t akkor is, ha nem nyomok semmit szintén, pedig érzékeli a választást , mert kiírja hogy entering bios, de csak restart van semmi más. Jól gondolom hogy itt komolyabb gond van, nem szoftveres, ugye? Mi lehet? Tudom így nem lehet megmondani, de az árulkodó hogy a biosba sem lép be...
Köszönök előre is minden ötletet. -
bakter24
őstag
válasz
pataslogeza #28664 üzenetére
Ideiglenes megoldásként a windowsban az energiagazdálkodásnál vedd lentebb a maximális CPU órajelet, nekem is 80 fok körül volt böngészés, film közben a gép (i5, ATI HD5470). Már volt a gép újragolyózva, és még egyet már nem fog megélni, szóval húznám a megsülését, amíg csak lehet. A hűtésem tiszta, borda ok, paszta ok. Végső elkeseredésemben levettem az említett értéket 90%-ra, (2,7Ghz -> 2,24Ghz-ra állt be a maximum így, nem tudom, ez hogy 90%, de mindegy is) és a hőmérséklet 45 fok köré zuhant. Durván meglepődtem, hogy ennyit számít.
-
olle
senior tag
válasz
pataslogeza #28664 üzenetére
Hahó
A gyárban bizos hogy direkt csak a te Notebookod hűtését méretezték alul. 100%. Nézd meg hogy nincs e valami nyűgje a hűtésnek. Szabadon jár-e a levegő. Pörög e egyáltalán a ventillátor.
-
pataslogeza
aktív tag
Nem, semmi ilyesmi nincs. Asztalon van miota megvettem, sosem volt szonyegen vagy agyban. Biztos hogy a hutese gyenge, mert amikor ssd-t raktam bele szet kellett szednem, es meg is jegyeztem magamban hogy milyen kis picsafust hutest raktak egy i7 processzorra.
Szoval akarok bele rakni valami komolyabbat, csak nem tudom milyen tipusu laptopok huteset keressem. Ebben kene nekem segitseg. -
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim,
ebben egész véletlen tudtok e nekem segíteni?
ha igen, előre is köszönöm -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Compaq CQ56-os gépem és egy idő után nagyon be van lassulva. Újratelepítettem, merevlemez teszt ok, memória teszt ok, eleinte még fürge, gyors de egy kis idő elteltével nagyon belassul. Mi lehet a gond?
Köszönettel:
Balázs
-
embe
nagyúr
válasz
pataslogeza #28657 üzenetére
Az a hőfok valóban sok.
Nem kell ahhoz lakáson kívül használni hogy poros legyen. Sok szöszt összeszed a lakásban. Főleg ha ágyban szőnyegen használod. Ha meg úgy tartod ölben ágyban, hogy a szellőzőnyílást le/eltakarod, akkor meg pláne melegszik. -
pataslogeza
aktív tag
Fel eves a gep es soha nem volt hazon kivul, kizart hogy poros lenne.
Nem eszi semmi a gepet, alapjaraton alig 40 fokos, de ha csinalok valamit amikor a processzor dolgozik kicsit, pl. elinditom a bongeszot, vagy pdf fajlt nezek amiben sok kep van, stb. olyankor hirtelen megugrik a homerseklet es a ventillator is elkezd porogni maximumon.
Arra gondoltam, hogy kicserelnem a huteset (utobordat a hutocsovel egyutt) valami olyan laptop hutesere, aminek jo a hutese i7 processzorral is. -
olle
senior tag
válasz
Viperator #28658 üzenetére
(28658) Viperator
Első lap, első komment 3. pont.
(#28657)pataslogeza
Szerintem ki kéne takaraítani, újra pasztázni. Hűtést upgradelni nem nagyon lehet. HA egy külső hűtő megoldja a problémádat akkor király.
Nem eszi valami szokatlan a gépedet? -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Van egy acer v15 tipusu laptopom, i7-5557u processzorral. Gondom az vele, hogy nagyon gyenge a hutese. Egyszeru bongeszes kozben is felmegy 80-85 fokig, ha kozben megy valami hatterfolyamat (pl. kaspersky frissito) akkor felmegy 95-100 fokig is. Eddig 101 fok volt a csucs.
A kerdes az, hogyan tudnam jelentosen javitani a huteset? Gondolom ki kene cserelni a hutobordat, hutocsovet meg ventillatort benne valami komolyabbra, de milyenre?Ja, kulso laptop hutok nem erdekelnek.
-
juve600
nagyúr
ÜDV
ASUS GL552
i7 6700hq és gtx 960
mindegyik 70-75 fok körül van játék alatt
ez jónak számit ??thx
-
jpisti
senior tag
Helló mindenkinek!
Adott egy Aspire E5-571G laptop amin egy W10Pro-val. Valamiért a hang nem megy át a csatlakoztatott TV-re HDMI-n keresztül, csak a kép. A hang továbbra is a laptop hangszórójából jön. A hangeszközöknél a lejátszó eszközök között ott a Digitális Audio, de "nincs csatlakoztatva" státuszban. Olyan, mintha ne is lenne bedugva a HDMI kábel.
Megjegyzem, hogy ugyanezzel a kábellel, ugyanezen a TV-n több másik laptoppal simán működik minden.
A driverek frissítve vannak és mindent megfelelőnek érzékel a rendszer.
Mi lehet a baj? -
Szia!
Adott egy Fujitsu A531 laptop (a feleségem használ(t) és keveset), szeretnék a laptopba SSD-t beépíteni, milyen fajtát érdemes (ha már régi)? A merevlemezt megtartanám, mint adattárolónak, akkor a CD olvasó helyébe lehet betenni (valami adapterrel)?
SSD: Kingston Hyperx, Samsung 840 EVO jó a régi laptopba?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
Tim82
félisten
Nem találja a vinyót (vagy SSD-t, nem tudom, melyik van a notidban), amelyiken az operációs rendszer van. Rossz esetben valamiért megkotlott a vinyó, jobb esetben csak meglazult a helyén.
Vedd ki, majd vissza rakd vissza a vinyót a helyére, utána elindítva nézd meg, mi a helyzet.
-
kyd
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo GG50-ről lenne szó a következő gonddal, amikor be akarom kapcsolni ezt írja ki:
EFI Network 0 for IPv6 (DC-0E-A1-DF-75-20) boot failed
Checking media [Fail]
EFI Network 0 for IPv4 (DC-0E-A1-DF-75-20) boot failed
A kék felírarat:
Default boot device missing or boot failed.
Insert recovery media and hit any key
then select boot manager to choose a new boot
device or to boot recovery media
Ha le okézom, akkor bejön egy "Boot Manager" nevű kép amiben két választható sor van:
EFI Network 0 for IPv6 (DC-0E-A1-DF-75-20)
EFI Network 0 for IPv4 (DC-0E-A1-DF-75-20)pénteken még dolgoztam rajta, azóta nem lett bekapcsolva, valaki tud segíteni?
-
ferni
őstag
Üdv.
Compaq Presario CQ-57 laptopról lenne szó.
Leesett a földre az asztalról, ezek után bejött a Windows, mintha semmi baja nem lenne, majd utána kiírt egy szöveget, hogy Installáld újra a Windowst, ki lett kapcsolva és azóta se indul.
Ilyesmit írt ki
[link]
Illetve
Hard Disk 1 Fault
Hard Disk 1 SMART (301)Mi lehetne a megoldás? Adatok menthetők róla?
Windows telepítővel ki lehetne javítani újra telepítés nélkül, vagy komolyabb a baj?
Ha kell bele venni új HDDt nem gond csak az adatok nem ártanának. -
Tim82
félisten
Viszont elképzelhető, hogy van mSATA foglalat a gépben (Sandy Bridge-s notiktól jött be, mint ez is), érdemes lenne valamilyen service manualt keresgélni hozzá.
Ha van, akkor mehetne az mSATA SSD + maradhatna a jelenlegi helyén a HDD és nem lenne szükség optibay-szerű keretre. (Az Optibay egyébként kifejezetten a Dell-féle elnevezés, HP-ék Multibay-nek hívják, Lenovóék Ultrabay-nek, csak valamiért az optibay a legelterjedtebb megjelölés 3rd party adaptereknél.)
(Ez persze csak kiegészítés, plusz input az eredeti kérdéshez, az optibay-es javaslat teljesen jó amúgy.)
-
embe
nagyúr
válasz
Fortum #28643 üzenetére
Nagy valószínűséggel - szerintem - nem lehet 2 hdd-t beletenni. kevés az a gép, amiben két rekesz van hdd-nek.
Erre van az un. optibay. Ez egy a dvd író helyére berakható adapter. Alakra olyan mint a dvd író, de van a közepén egy fiók, amibe 2,5"-os meghajtót lehet tenni.
Így lesz két hdd helyed. e így le kell mondani a dvd íróról.Rá kell keresni, hogy jó-e valami univerzális a gépedhez. Ezekre fel lehet pattintani a dvd íród előlapját, így nem venni észre kívülről a beavatkozást.
-
Fortum
tag
Sziasztok !
2011-es évjáratú Samsung SF511-es laptopomat szeretném kicsit rendbe rakni.
Jelenleg 500GB-os HDD-van benne és emellé szeretnék egy 128 GB-os SSD-t (ezen lenne a Windows),illetve 2x2gb ramomat szeretném lecserélni 2x4GB vagy 8GB-ra.
Azt szeretném kérdezni,hogy lehetséges ez,mármint az SSD behelyezése,vagy valahol meg tudom ezt nézni,hogy elfér-e a ketttő egymás mellett ?
Ha valaki esetleg ért hozzá azt megköszönném.
(nem szívesen nyúlnék hozzá)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
SZIGMA
aktív tag
Szia!
Ez egy jó öreg rettenet.Ha jól emlékszem, ezeken csak XP alatt ment rendesen a kamera driver,már WIN7 alatt is vadászni kellett,mire egy driverrel sikerült működésre bírni.Valami drivertelepítő csodaprogival talán menni fog, de nem biztos.Én a DRPSU-t szoktam nagy ritkán használni,de biztosan tud valaki még ajánlani mást is,ami sikerre vezethet.
Sok sikert! -
Bass
addikt
Sziasztok
Adott egy Msi vr610x laptop amire win10 lett rakva de drivereket nehez hozza talalni, lenyegeben nagy reszet beuzemeltrm de valamilyen bison webcam van benne es talalok hozza drivert csak valami regit amitol osszeomlik es nem muxik. Van esetleg valami tipp esetleg valami driver banya ? 😃 -
kromatika
veterán
ILL még érdeklődnék a Intel® Dual Band Wireless-N 7265 NGW-model röl is.
-
bandi0000
nagyúr
még 1 kérdés merült fel bennem, hogy ugyan így acer laptop, win7 van rajta minden driver felpakolva, viszont újra kéne húzni, de az acer honlapján nincs win7-hez fent driver, nem tudom honnan rakták rá, vagy esetleg 1-2 éve még volt fent driver hozzá, a CD-jét nem néztem, de ha a CD-jén sincs driver win7-hez, akkor mit lehet tenni?
-
Gooner
csendes tag
Hello!
Miután ráesett egy üveg a notebookomra(num. bill-re kb.) a megjelenítésnél a kijelző csíkozódik néha javarészt videóknál, játékoknál de használható.
Azt szeretném megtudni, hogy egy BGA forrasztás mennyire lenne rizikós tekintve, hogy nem hő hatására ment tönkre azon a részen valami? -
bandras54
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom miért de mostanában (pár napja), valszeg egy frissítés miatt a rthdcpl.exe elindul a gép indulása után pár percel. Folyamatosan tekeri a CPU, GPU duót és ezzel a hűtést is. Rohadt idegesítő. A HD audiót már letiltottam automatikus indulásról de még így is zaklat ez a szemét progi. Tudnátok vmi megoldást? Köszi előre is
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
bandi0000 #28630 üzenetére
driver - legújabb ami az acer oldalán elérhető --->
<---nem tudom az e a gond, de most úgy néz ki működik rendesen, mert a win telepítette fel a drivert az adapternek, most ezt letöröltem és felraktam azt ami az acer oldalán volt, na meglátjuk...
Szóval hagytad a wint drivert telepíteni, szenvedtél vele, aztán nekiálltál a hibát keresni,pedig....."amúgy gyakorlatilag mi ez a UEFI telepítés? van gyakorlati értelme azon felül hogy ha 2 terrás vinyóm lenne?"
A GPT támogatás csak egy része az UEFI-nek, lehet nálad kijönnének az előnyei(nem tudom,hogy az SSD-nek még mindig Legacy mode kell?)
"az a baj a 32 bites rendszerekhez nincs acer honlapján driver, csak 64 bit"
Viszont az eszközökhöz lehet,hogy létezik (általában létezik,sokszor pedig egy telepítő tartalmazza a 32 és 64 bites drivert) és néha ugyanazon eszközhöz a HP vagy Lenovo, stb... által kínált driver oldja meg a problémát -
kromatika
veterán
sziasztok.Szerintetek dell latitude e 5550 notiban menne a HUAWEI MU736[link]hspa kártya?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SZIGMA #28629 üzenetére
nem tudom az e a gond, de most úgy néz ki működik rendesen, mert a win telepítette fel a drivert az adapternek, most ezt letöröltem és felraktam azt ami az acer oldalán volt, na meglátjuk...
amúgy gyakorlatilag mi ez a UEFI telepítés? van gyakorlati értelme azon felül hogy ha 2 terrás vinyóm lenne?
az a baj a 32 bites rendszerekhez nincs acer honlapján driver, csak 64 bit
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SZIGMA #28627 üzenetére
E5-473-P6RR
wifi adapter elvileg ez: Qualcomm Atheros QCNFA435
legújabb ami az acer oldalán elérhető
Win 10 64 bit
másikon is rossz
többi cuccom hibátlanul megy az enyémen
ez lényegtelen, mert 2 helyen lett kipróbálvafelhívtam az acer supoportot, azt mondták hogy UEFI-be kéne telepíteni a rendszert, mert legacy-ba telepítettem, de ezzel még sose volt gondom sehol se, vagy ez lehet a gond?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Kérdésem az lenne, hogy adott egy Acer laptop, frissen telepítve stb, viszont azt csinálja, hogy látja a wifi jelet, jó erősségű, de néha kapcsolódik rá, néha meg kapcsolódik, de kiírja hogy nincs net, ez mitől lehet?
próbálok most drivert cserélni, meg ez az amaz, de hátha tudtok rá mondani valamit
-
davidm920129
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy lenovo Y70-70 notebookom.
VGA tuningon gondolkozom.
A gépben egy GTX 860m van (maxwell).
Ahogy olvasgattam ugyan az a chip mint a gtx 960m, csak míg ez utóbbi 1097 - 1202 mhz-en üzemel.
A 860m ről csak annyit ír a GPU-Z hogy 1020 a base illetve a boost is.
Y50-70 kapható 960m-el is. Szóval gondolom a hűtés bírná.
A kérdés, hogy megérné-e valamilyen programmal feltornázni a sebességet 960m szintre?
Ha igen, akkor mivel tudom ezt meg tenni? -
SZIGMA
aktív tag
-
Gabesz87
veterán
ERRE valaki?
-
SZIGMA
aktív tag
Azért legyünk őszinték, ment a fenenagy fejlesztés, de ha beállításról van szó,akkor 2-3 kattintással tovább tart,mire megkapod az XP-ből megszokott ablakot,nagyon hatékony.
A 7 még hagyján,a 8 borzalom,mikor egy gyorsabb egérmozdulatra egy olyan képernyőn találod magad,amiről nem is tudtál,hogy létezik,ergo szükséged se nagyon volt rá.
A csempék helye továbbra is a fürdőszoba,konyha,wc szentháromságban van, nem a képernyőmön.
8.1 elég jó, egyelőre maradok ennél.A 10-essel kapcsolatban meg olvashatunk itt eleget, egyszer talán eléri a béta verzió szintjét. -
wolfman
veterán
válasz
SZIGMA #28608 üzenetére
Na most az a helyzet, hogy képet ad külső monitorral, de az is csíkoz, pixeles. Valahogy így kell elképzelni!
Én VGA problémára tippelek, nem is LCD-re.
Hát gondoltam, én nem is b@szakodnék vele, de a tulaja az kifejezetten ragaszkodik hozzá. Megkeresem a szokásos lapos szerelő embert itt PH-en, megkérdezem mennyi lesz a javítás, felvázolom az embernek, aztán azt kezd a ténnyel amit akar.
-
SZIGMA
aktív tag
-
Pyrandus
tag
udv, jo guruk
billentyuzet halott semmire nem reagal
képernyő billel pötyögök
tapipad jo maradt
mit tehetek
dell vostro
win7 -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Adott egy Hp Pavilion DV9000 notebook.
Olyat produkál, hogy bekapcsol, LCD háttérvilágítás van, de képet nem ad. A gép az egyébiránt működik, csak a kijelző nem jó. Mire tippeltek? VGA vagy LCD a rossz? -
blue_23
senior tag
Sziasztok!
Win 8.1-ről win 10-re való frissítés után keletkezett némi problémám (Asus G551). Az akkumulátor visszajelző LED időközönként hibásan jelez vissza, amely csak kikapcsolás + tápfeszültség elvéte után oldódik meg újabb időtartamra.
Olykor a windows azt mutatja, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve, míg a LED villog (narancssárga), mintha teljesen le lenne merülve és feltöltést kérne. Máskor az akksi éppen töltőn van, a LED pedig azt mutatja, hogy teljesen fel van tötlve (zöld). Akkumulátornak semmi baja nincs.
Drivereket ajánlották frissíteni win10-re (megtörtén), bios frissítés, akkumulátor reset, windows battery management törlés/újratelepítés, nem hozott változást.
Van valakinek ötlete?
-
csbalint
csendes tag
az amd driver telepítőjénél nem engedi letörölni újratelepíteni semmit, ezt dobja ki észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest