- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz Bluesummers #26298 üzenetére
Köszi,az a helyzet,hogy szerintem lassabb,mint újkorába. Főleg a lassú bekapcsolás zavar. Meg pl a 2015 ös fifát se birja el. Érdemes rákölteni,vagy vegyrk újabbat garival. Az a baj,ott egy százast buknék. Most néztem egy videot a szétszedéséről,mig eljutok s processzorig,ez szerintem nekem magas lenne. Csak a hdd,a. Wifi,med a ramok vannak elérhető helyen,egy fedlap alatt.
Lehet majd a hdd t is cserélem.
Egyébként jól tudom,hogy 150 alatt csak a lenovo kinál fullhd s notebookot? Melyiket ajánljátok?
Szomorú,hogy mind tft. -
őstag
válasz Remekelek28 #26297 üzenetére
Korához képest azért nem rossz. Láttam már rosszabbat.
A processzort mindenképpen bírja, sőt, az is elképzelhető, hogy kevesebb lesz a fűtési számlád.Intel® Pentium® Processor P6100 (3M Cache, 2.00 GHz)
Intel® Core™ i7-640M Processor (4M Cache, 2.80 GHz) (ez a max!)
A lényeg, hogy inkább most méricskéld meg, hogy egy AIDA 64 alatt futtatott stressz-teszt mennyire izzasztja meg most a laptopod. Ha a hőmérséklet a 70-80° közlében sem jár, akkor javaslom, ha viszont 80°-90° között van, akkor előbb tisztítsd ki, pasztázd újra, hátha csak ez volt a gond. Ha az újrapasztázás után sokkal jobb eredményeket fogsz látni, akkor mehet az i7-es akár.
Itt viszont más szakik véleményét kérném!!! A stepping egy elég fontos szempont ugradelés szempontjából?
Azaz P6100 helyett csak az alábbi processzorok jöhetnek szóba???
Core i5-450M
Core i5-460M
Core i5-480M
Core i5-560M
Core i5-580M
Core i7-640M
(i3-asat szándékosan nem írtam, gondolom nagyobb kraftra kívánkozik kollega)[ Szerkesztve ]
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Remekelek28
őstag
válasz Bluesummers #26296 üzenetére
Az egyém 2 magos 2 ghz es. A hütés lehet nem birná?
-
őstag
válasz Remekelek28 #26294 üzenetére
http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Core_i7_Mobile/i7-620M_(PGA988).html - i5 / i7-es, kérdés melyik bírja el a géped, nem tudnék arról, hogy i7-es (kétmagos) jobban melegedne mint i5-ös társa, az összes 1. generációs procinak ebből a socketből 35W TDP az energiafelvevő-képessége (remélem nem írok hülyeséget)
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
XFoxyX
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a HP 250 G1 laptopon nem működik a t,z,ő,ú és bal ctrl bill.
Nem tudtom erre vmi megoldást? Neten találtam valakit akinek pont ez volt a hibája de nem volt rá válasz.
Csak érdekes hogy pont ugyan azok a gombok nem működtek neki is. Mit lehet ezzel tenni? -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Érdeklődnék,hogy van egy 4 éves laptopom. Intel p6100 procival. Ebbe ezt ki lehet cserélni i5 re vagy nem? És meg a videokártya is elég gyenge 512 mb. Ezt lehetséges? Acer 5742G ről van szó. -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 7348-as gépem, tegnap a következőt produkálta. Videónézés közben elment a kép és újra indult, nem jelenített meg se kék képernyőt semmit. Hibanaplóba ennyit találtam: critical 41 kernel-power. Ki van kötve rendesen monitorra, frissítettem a VGA drivert (Intel) mert arra gyanakodtam, Aida64-el csináltam stabilitás tesztert, lefuttattam diagnosztikai programokat (memtest), de azóta nem fordult elő. Kell ettől félnem, hogy előfordul hasonló? Rákerestem és mindenkinél más jellegű volt a hiba. Kb 3 hónapos a gép és Windows 10 Home.
Előre is köszönöm!// -
-
Timyyy
őstag
válasz amdathlonxp #26289 üzenetére
Köszi, megcsinálom!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Timyyy #26287 üzenetére
Találtam neked egy korrektebb leírást ha nem tudnád kikapcsolni vezérlőpulton keresztül..
Először is, nyitsz egy feladatkezelőt. Utána a folyamatoknál jobb klikk a sokat fogyasztó svchost.exe-re, majd ugrás szolgáltatásokra katt. Ekkor mutatni fogja, hogy a windows update a probléma, akárhogy is kapcsolod ki a vezérlőpultból, mindig elindul magától. Na most akkor start menü; futtatás; services.msc, majd megkeresed a windows update szolgáltatást. Arra jobb klikk, tulajdonságok, és az indítás típusánál válaszd ki, hogy le legyen tiltva, majd állítsd is le. Elvileg ennyi, többet nem lesz vele problémád.
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Adott egy Acer aspire one d270 netbook, gépindításkor már szinte maximumra tekeri sokszor a procit is, a memóriát meg szinte állandóan, és fogalmam sincs mi okozza, egyik napról a másikra jött ez.
Van, hogy annyira használhatatlan az egész (böngésző pl 2 mp-enként lefagy fél percre, ha kattintok valamire a gépen, vagy akár az asztalon, 20-25 mp mire történik valami....
Aztán olyan is van, hogy bizonyos szinten használható marad a gép, kínlódok vele, próbálok netezni, és egyszercsak helyrejön, megy mintha mi sem történt volna....Ötletek hogy mi okozhatja?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #26282 üzenetére
Köszi,azt tudtam hogy ha nem dell be való az lcd akkor ezt csinálja,de nem gondoltam hogy ilyen macerás a javítása a vicc az hogy fél év után a múlt héten adtam el egy pont bele való lcd t azt hiszem egyszerűbb egy bele való lcd t keresni...legalább is én a leírt eljárást nem tudom megcsinálni..minden esetre köszi az infót érdekes.. én abban a hittben voltam hogy egy reset vagy egy kis állítgatással meg lehet oldani.
-
d@vee
őstag
Sziasztok! Egyetlen kérdésem volna, AMD-s rendszerhez.
Adott egy notebook, A10-es APU-val, és egy különálló R7 260M videókártyával.
Namármost, ugye az APU-ban is van alapból vga. Felraktam az APU illesztőprogramját, be is állítottam benne hogy váltson át a különálló videókártyára, ha szükség van rá. De fel kell-e még telepítenem az APU illesztőprogram mellé a dedikált vga driverét is, hogy működjön az erősebb vidikari, vagy elvileg az APU mellé telepített catalyst megoldja? Előre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Dell XPS
veterán
-
amdathlonxp
aktív tag
Üdv kiváncs lennék hogy az Amtech rma 223 és az Amtech nc-559 mi a pontos különbség illetve melyik a jobb ,valamint az is érdekelne hogy az Rma 223 hologramos matricával készül vagy az csak az nc 559 en van ..
köszi előre isWhatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
drtimot
aktív tag
Sziasztok!
Egy i7-5600U/Intel HD5500-s laptop meg tud hajtani három fullHD monitort egyszerre? (Mármint a laptop képernyője lenne a háromból az egyik, bár feltételezem, ez nem oszt, nem szoroz)
Nem teljesen tudom, hogyan kell értelmezni a pl. itt jelölt max. 3840x2160 felbontást. A három fullHD monitor ugye 3x(1920x1080) lenne, ami 5760x1080, tehát kevesebb pixel, de nagyobb szélesség, mint az itt jelölt maximum.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
veterán
válasz zsoca29 #26276 üzenetére
Nem teljesen világos, hogy mit akarsz.Ha eredeti operációs rendszered van és azt aktiváltad az aktivációs kóddal,akkor mindegy hogy 32 vagy 64 bittes rendszered van mert az aktivációs kulcs nem tesz különbséget közöttük.Ha viszont most 32 bittes rendszerd van arra rátelepíteni a 64 bitest nem lehet,csak újratelepítéssel lehet megoldani.
duree54
-
zsoca29
tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy laptopom 32bits rendszer van rajta win10 és ha felrakom a 64bitest az aktív marad?? -
clermont
csendes tag
Köszi Mindenkinek!
közben megoldottam úgy, hogy a feltett fapados win7 alatt inditottam a win8.1 installt, gondolom onnan vette a drivereket, aztán install alatt újra particionálás és nyoma sincs az előzményeknek de a driverek betöltve maradtak (gondolom)...s fel is ment a win8.1..de köszi minden tanácsot, linket!
szevasztok!
[ Szerkesztve ]
-
mamusz11
tag
Sziasztok
Az asus x55a laptopom frissen telepítve bekapott egy durva vírust, újra akartam húzni a biosba akartam beállítani hogy usbről bootoljon de mivel még nem ismerte fel a pendriveot ezért ujra indítottam de mar csak pár led felvillant majd csak a ,,villanykörte´´ jelzésű led maradt égve kép nincs bios nem jön be!Volt ram ki be,hdd es ssd nélkül is ugyanezt csinálja! Mit csináljak??
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!Learning never exhausts the mind!
-
clermont
csendes tag
Kis segítséget szeretnék kérni - van egy vadiúj Lenovo Z50 laptop, haver vette, megkért hogy keltsem életre a FreeDOS után, menne föl rá a win8.1 install, azonban nem lép tovább az előkészítésnél, hiányol egy "storage" drivert, azonban a lenovo honlapján csak *.exe formátumban vannak fenn a driverek, a kapott driver-DVD-n sem talál semmi használhatót, ugyanazok az *.exe-k vannak rajta...mit lehet ilyenkor tenni?
2 különböző win8.1 is megpróbáltam..
nem értem miért nem megy végig az install egy alap illesztőprogrammal s majd később frissíthető lenne?
Kényszerből egyelőre egy win7 raktam fel.az nem kérdezett, tökéletesen felment...viszont ahhoz minden drivert egyesével fel kellene tennem, szeretném a win8.1 feltenni, srác is azt kérte..hja, a hibaüzenet:
"Hiányzik egy adathordozóhoz szükséges illesztőprogram. Egy lehet egy DVD, CD vagy USB eszköz.stb. stb."kinek van ötlete?
köszi -
fuze
őstag
válasz amdathlonxp #26264 üzenetére
Leírtam, hogy visszatelepítettem a windows 8.1-et.
adms.hu | UI Designer
-
Komgeri
csendes tag
Tud valaki segiteni ha adott egy noname kis erintos windowsos tablet es nem lat semmi wifi halozatot. Mit lehet tenni?
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Adott egy Asus G56JR laptop. A windows 10 feltelepítése után, a hangszórókból pattanó, pukkanó hangot hallok egy videó elindításánál, illetve bizonyos időközönként teljesen véletlenszerűen is. Legyen az böngészés, vagy navigálás a fájlkezelőben. A hang az egészen halk, de már egyre jobban idegesített. Cserélgettem a drivereket is és semmi nem változott.
Az érdekesség az, hogy 8.1 alatt én egyáltalán nem emlékeztem ilyen jelenségre. Végül feladtam és vissza is tértem a 8.1-es verzióra, azonban ugyanúgy hallom a pattanó hangot. Számomra érthetetlen ez az egész, hiszen csak nem romolhatott el.
Végül alaposan utánanéztem a dolognak, és más N szériás asus laptopnál is jeletkeztek ilyen problémák (technikailag az enyém is N-es, pontosabban egy N56JR, csak az Asus átfestette és kiadta mint Republic of Gamers notebook).
Továbbra is az bosszant, hogy én nem emlékszem ilyen jelenségre 8.1-en, ez csak a 10-es verzió után lett ilyen. Azt még hozzá kell tenni, hogy a W10 alatt frissítettem a bios-t, de azt is csak két hónappal a telepítése után, mikor már ez a jelenség megvolt.
Valakinek van valami ötlete? Ezen a videón két alkalommal hallani a pukkanást. (Ez másik notebook, de a jelenség ugyanaz)
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Egy barátom laptopvásárlás előtt áll. Kinéztem neki egy pár lehetőséget. (kb. 45k-ig). Nekem egy HP laposom van (P8700 3gb GMA4500MHD, ő is kb ilyesmit szeretne. Ezen korrektül elfut a solid edge ST6. A kérdésem az lenne hogy, melyik kobináció lenne a jobb? T9400/P8xxx-as procival 4500MHD vga val vagy hd3450-el, avagy i3 330m HD3000-es vga-val? Leginkább a vga lenne a fontos hogy Solid ST6 vagy esetleg az st8 is elszaladgáljon rajta? Egyetemi tanulmányokra kellene és nem arra hogy Solidban atomreaktor vagy Hummer-t tervezzen A memória lényegtelen (azt tudom bővíteni)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.: Aszti
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, következő a helyzet, van egy Asus X555L gép Intel Core I3 CPU-val és egy NV 840M-el benne.
Hogyan tudom átállítani a notitnak a GPU használatát az Intel HD-ról az NV 840M-re?
Azt a procedurát, hogy Vezérlőpolt --> NVIDIA Vezérlőpult --> 3D Beállítások --> 3D beállítások kezelése --> Globális beállítások --> Globális előre definiált beállítások --> High perfomance NVIDIA GPU használata. Nem tudom pontosan az ott megjelenő szöveget.
Bios minden all uptodate, ha esetleg egy WIN reinstall kellene akkor azt milyen sorrendben, hogy működjön az a nyavajás kártya benne?
Régebben valami optimusról is hallottam, lehet ezzel kellene babrálni?
Köszi a segítséget.
-
Quwarg
csendes tag
válasz Bluesummers #26258 üzenetére
általában stratégiai játék pl shogun 2 lenne, illetve ha valamilyen egyéb akkor kb 3-4 éves játékok futnának rajta, ha futnak, futni fognak?
milyen fajta játékokhoz kell a nagyobb memória?
thx
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam, nem mondták.
-
őstag
válasz Quwarg #26256 üzenetére
Ez nagyon relatív kérdés (milyen játék?). Nekem Fallout 1-hoz most elég lett volna akár 512MB is. 4GB-8GB az ajánlott, ez alatti memóriákkal gépeket nem is árulnak, e fölé meg szerintem értelmetlen menni, kivéve ha nem valami brutális adatmennyiségű adatbázissal szeretnél JOIN-olgatni
https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php - CPU szintjét itt nézd meg, hasonlítsd össze a kornak megfelelő erősebb procikkal, s például azokra keress rá hogy adják el.
http://ark.intel.com/pl/products/85212/Intel-Core-i5-5200U-Processor-3M-Cache-up-to-2_70-GHz - max 16GB, de 8 bőven elég (4 is, de játék válogatja, ezt nem pontosítottad, mint legelején is írtam)Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
válasz aram01 #26238 üzenetére
Medion Akoyánál nekem is hasonló volt, de csak amíg a Windows be nem töltött rendesen, addig "diszkózott" össze-vissza rózsaszín csíkokkal. Nekem csak driver-hiba volt, újratettem az egész Windowst, talán háttérben futó update (ami nem is kellene valójában) volt a ludas. Nálad a megoldás az volt, hogy néha RAMokat kellett cserélni (notinak is kell egy kis mozgás )
-
Quwarg
csendes tag
egy i5 5200u procihoz kb mennyi memória ajánlott (játékokhoz egy 2gb os nvidia 920m, 940m es videókártyához), hogy szintben legyen a proci és a memória?
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam, nem mondták.
-
őstag
Mert ThinkPadnek fontos volt a háttérvilágítás, ahelyett, hogy egy erősebb LED lámpát szereltek volna a felső kávába, kamera mellé. 3. szériától már nem található sajnos, csak az általad említett chiclet. Nekem először Apple koppintásnak tűnt, majd utána tudosítottak, hogy a háttérvilágítás miatt "kellett" ez a lépés. Amúgy nehezebb is ezeket javítani, ha kipattan egy billentyű, legtöbbször lehetetlen a javítása, annyira nehéz hozzáférni
-
DS39
nagyúr
adott egy samsung noti, ha a vga csatlakozására rákötök egy lcd monitort, azon a kép, nem tudok rá jobb szót, csíkozódik. (mint egy crt tv-n az analóg adás kb.)
kétféle monitorral próbáltam, egy hp-val és egy lg-vel, az lg-nél kevésbé vehető észre, ott álló helyzetben nem csinálja, csak ha valamilyen esemény történik, pl. böngészőben görgetek az egérrel, vagy ha egy kicsit proci igényesebb program fut, akkor még jobban észrevehető.először kontakt hibára gondoltam a vga csatlakozónál, de hogy ilyen "terhelés-arányos" a hiba, nem tudom mi lehet pontosan az oka ennek?
[ Szerkesztve ]
-
Reno7
senior tag
Üdv
Mi az oka annak hogy ilyen billentyűzetes laptopok már nincsenek, csak szigetes billentyűzettel megáldottak?
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
demars
addikt
Mivel kented meg? Sima műszerész olajjal? Vagy zsírt tettél rá?
HF77: telibe festés ( szétszeded, elviszed szakihoz, ő lefújja, összerakod...)
Vagy fóliát teszel rá ( neten keress rá, sokféle van)
Vagy a kis kopásokra rájavitasz, de akkor sztem nem lesz szép...
Nekem is 8460p van, ez is kopott, de engem nem zavar, így vettem...[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
HF77
őstag
üdv
adva van egy, HP 8460p laptop amely fém borítású, ezüst színű...némi kopás itt-ott fellelhető.
ezt a esztétikai hibáját lehet valahogy orvosolni, vagy nem igazán van rá orvosság!
ha valaki tud valami okosat írjon bátran!
köszi előre is!xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
embe
nagyúr
válasz Dell XPS #26226 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy seeger gyűrű fogja, de lazán lejött a lapátkerék. Ebben tuti nem volt, mint a nagy házhűtő ventiknél lenni szokott. Alkohollal megtisztítottam a belső részét, kapott egy kis kenést a tengely. Most csendesebb. ha majd megjön az új, akkor lesz összehasonlítási alapom.
demars: A fentiek miatt akartam, és végül szedtem is szét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
2 éves Lenovo B590, eddig egy bizonyos fordulaton, de mindig ment a ventilátor, eddig még kikapcsolni sem lehetett, most pedig ki-be kapcsol vagyis rendszertelenül akár 2-3 vagy 30-40 másodpercenként felpörög, majd leáll. Ha kilépek a windowsból akkor is kapcsolgat, de csak langyos levegőt fúj, és nincs elkoszolódva a venti. Szinte csak böngészésre van használva, hébe-hóba megy egy film rajta. A legmelegebb a PCH dióda 55 °C (131 °F) Mi lehet vele?[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
azt honnan tudom eldönteni, hogy a notebookom tudja-e a screen mirroring-et? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz Dell XPS #26244 üzenetére
Resetleni próbáltam mert lcd t cseréltem és alacsony a fényerő mert nem pontosan bele való lcd m volt csak kéznél igazából a fényerő az igazi probléma biosba 3 ason van de nem tudom állítani mert úgye le van zárva oprendszer alatt meg csak egyet léptet rajta fn-bal nyíllal az pedig még mindig kevés ...hogy tudnám ezt megoldani szerinted?
-
Dell XPS
veterán
válasz amdathlonxp #26243 üzenetére
Nem lehet sajnos, szerviz kell hozzá. CMOS Battery kivétel (bill. alatt), Bios frissítés esélytelen megoldás.
Üdv, Dell XPS
-
amdathlonxp
aktív tag
Üdv
Dell d620 esetében a setup unlock ot ki lehet nyitni valami praktikával vagy esélytelen? boot menü elérhető de egy dátumot nem tudok állítani,se egy fényerőt...Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Dell XPS
veterán
válasz aram01 #26235 üzenetére
Értem. Ha BIOS alatt nincs probléma (van kép hibátlanul !), akkor elvileg csökkentett módban lehetne törölni az illesztőt..
Félreértettem esetleg ? Külső megjelenítőn tudod ellenőrizni ?
szerk: Felváltva vedd ki a memória modulokat (mozgasd "át" a slot -ban), és próbáld úgy ellenőrizni a notit.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
-
Dell XPS
veterán
-
aram01
nagyúr
sziasztok van egy sony vaio laposom sve151c11m. semmi gond nem volt vele eddig. ma reggel kapcsolnam be erre piros és zöld csikozodások jelentek meg rajta nemrég hazaértem munkábol kapcsolnám be és semmi. a gép megy de nincs kép alaplap lehet? bocs tvrol irok
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
lotuska
tag
válasz Thunderzolee #26207 üzenetére
Szia, errol lenne szo. Hasznaltan vettem, es a masik memoria samsung volt benne [link]
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Quwarg #26222 üzenetére
Szia!
Broadwel-ben már nincs M végződés. Skilake-ben sincs, de ott legalább van 6267u-6287u amiknek 28w-os a tdp-je, kérdés mikor rakják bármilyen gépbe bele, pláne mikor rakják bele ajánlott gépbe...
Van még a 6300u, ezt is erősnek mondják, s ez néhány gépben még el is érhető, például a Fujitsu Lifebook E7x6-ban (x=3 vagy 4 vagy 5)üdv, adika4444
-
Quwarg
csendes tag
Sziasztok,
az i5 5 generációjának mikor jön ki az m végződésű verziója?, és kb mennyi lesz árban a különbség az u végződésűhöz képest?
thx.
Nem tudtam, nem mondták.
-
demars
addikt
válasz Bluesummers #26220 üzenetére
Köszi srácok. Igen xp fut rajta. Megnézem a launch managert.
Illetve a felső gombot is, hátha kontaktos ( az is könnyen chekkolható).Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
őstag
válasz demars #26217 üzenetére
Szia!
Ismerős, nagyon régen barátnőmnek volt ilyen, s törtem én is az agyam hogy lehet.
Szoftveresen kezeli (értsd: nincs fizikai ON/OFF kapcsoló), s ehhez szükséges a Launch Manager, ami az Fn gombokat is kezelni képes (más géptípusnál ezt HotKey funkciógomboknak is nevezik).
Milyen op.rendszered van? Még XP vagy Win Vista/Win7/8?
Ha XP --> Launch ManagerHa válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz demars #26217 üzenetére
Üdv én a kapcsoló környékén néznék szét először ha az oldalán van és ilyen retesz kapcsoló érdemes lepattintani a műanyagot és megnézni hogy a kapcsoló valóban bekapcsolt állapotban van e. ha fent kel kapcsolni a bekapcsoló panelnél akkor pedig inkább a panel hibájára tippelnék mint a wifi kártyáéra ...illetve nézd meg hogy fn-f2 nem kell e nyomni mert van olyan gép aminél a fizikai kapcsoló mellett még hotkey el is be kell kapcsolni,szerintem nem kell az ebay e nézni kártyát ha valóban az a baj mert vaterán vagy akár itt 1000 ft ért nekem is van vagy 20 db bontva ....de szerintem mielőtt kártyát vennél érdemes körbe járni a leírtakat....
-
demars
addikt
Sziasztok!
Fujitsu Amilo A1650G notiba nem működik a wifi. Nem lehet bekapcsolni. Ma épp levettem a hátulját és megsasoltam, egyszerűen kivehető a wifi modul. Érdemes ezt cserélni? Drivereket tettem fel, de nem oldotta meg a problémát!
Pl ebay-en hogy keressek rá, hogy azt dobja ki ami bele való? ( angolom nem túl jó)Köszi!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
KAeom
csendes tag
heló
van nálam egy laptop újra lett pasztázva ki lett pucolva és miután bekapcsolom betölt az os a hűtő felpörög és leáll. BIOS-ból nem látszik hogy túl melegedni 45-50 fok közül mozog de egyáltalán nem meleg a laptop alja és meleg levegőt sem fúj. Mitől érezheti úgy mintha túlmelegedne.
Amúgy nem egy mai laptop valami msi x600-as. -
embe
nagyúr
válasz Integrator #26210 üzenetére
-
Integrator
aktív tag
válasz amdathlonxp #26211 üzenetére
Ez hatalmas segítség volt. Remélem ilyenkor büszkeség tölt el.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz Integrator #26210 üzenetére
Üdv
hogy elkerüljem a reklámot kicsim megváltoztatom a két oldal nevét ahol én megnézném elöszőrwww.vakera.hu,,,,,,,www.,abay.com
remélem felismerhető
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Lenovo Y560A laptop. Ehhez kellene Nekem billentyűzet alkatrész. Konkrétan az ENTER valamint a TAB gombok alá a szerkezet. Hol vásárolhatnék ilyet?
-
őstag
válasz Thunderzolee #26207 üzenetére
Például egy DELL E6440-be 1,5V-os memóriát téve sípol a gép újraindításkor, s kikapcsol azonnal, csak 1,35, azaz DDR3L az elfogadott, tehát sajnos oda kell erre is figyelni.
-
bandras54
aktív tag
Hello!
Most telepítettem újra a rendszert és az eszközkezelőben van egy felkiáltójelem a PCI-memóriavezérlőnél. Mit kellene még telepítenem?
Köszi előre is.
Üdv.
-
veterán
válasz lotuska #26206 üzenetére
Először is írd le a noti pontos típusát.
Ebből már ki lehet sakkozni, h mi van benne pontosan (nem elvileg), és h mit kezel a gép.CPU-Z programot felrakod, azzal ki lehet íratni a jelenlegi processzor, chipset, ramok milyenek.
Az többnyire mindegy, h DDR3L, vagy DDR3, mert kezelik mindkét fajtát.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
lotuska
tag
Sziasztok, van egy notim, amelyben megment 2 gb ram, elvileg ddr3 1333 mhzes megy bele, honnan tudom azt, hogy milyen 1.35v vagy 1.5v ram begy bele es, hogy milyen ramokkal kompatibilis?
-
Tim82
félisten
válasz junior11 #26202 üzenetére
Lenovo fórumon Fn + F2 kombót írnak.
Szerk.: ezen és a Novo gombon kívül nem találtam más opciót.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
junior11
veterán
-
Tim82
félisten
válasz junior11 #26198 üzenetére
BIOS-ban:
- boot mode -> legacy
- boot priority -> legacy first
és utána enable USB boot?"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001
- Asus vivobook S15 Intel i7 1165g7 -16gb ddr4 512 ssd-iris xe graphic windows 11 home
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)