Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz unravel #94398 üzenetére
Igazándiból pont hasonló témában keresgélek. A TeamViewer az első távoli be- és kikapcsolást tökéletesen megoldja, másodszorra viszont már nem. [ASUS H81M-A] alaplap. Így inkább folyamatosan bekapcsolva hagyom, amíg nem találok megoldást
-
RudY
addikt
válasz unravel #94395 üzenetére
A fotón is látszik - ErP: Disabled, ezt engedélyezed és megjelenik a WOL is.
ErP
Determines whether to let the system consume least power in S5 (shutdown) state. (Default: Disabled)
Note: When this item is set to Enabled, the following functions will become unavailable: Resume by Alarm, PME event wake up, power on by mouse, power on by keyboard, and wake on LAN.
Kézikönyv: 30. oldal[ Szerkesztve ]
-
-
BogyóBP
addikt
válasz unravel #94392 üzenetére
A hibernálásnak miköze a Wake on lan opcióhoz?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
unravel
őstag
Kedves Gigabyte alaplaposok és minden hozzáértő!
Alaplap: GA-H81M-HD3
Hol van a Wake on Lan opció? Van olyan hogy ez a lap nem tudja?
Igazából működik a wol de ha sokáig kikapcsolva van a gép akkor már nem tudok ébreszteni.
¯\_(ツ)_/¯
-
Taoharcos
aktív tag
-
HF77
őstag
üdv
csalós vagy a kivel ne üzletelj topicot nem találom..!
linkelné nekem valaki
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
gyivipali
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam hogy két (no name) gampadot csatlakoztatnék egy gépre. ezzel eddig nincs baj, csak mivel haverokkal lenne itt egy kisebb FIFÁ-zás (1v1) és két konti kell még éles helyzet előtt kipróbáltam volna. no hát olyan gondom lett vele, hogy ugyan az alatt a név alatt futtatja mind a két eszközt.
Ezzel nem is lenne gond ha ugyan azzal a gombkiosztással üzemelne. De nem. És nem ismeri fel a FIFA (11) fifasetupja, amivel a mainapig lehet a vezérlőket állítani. Csak egyet ismer fel a kettőből.
Próbálgattam már regeditben átírni nevet, mikor az eszközkezelőbe lépve észrevettem hogy még se ugyan az a két eszköz, csak ugyan azon az osztályon belül vannak.Itt egy kép hogy miről is beszélek.
Köszi a segítséget!
És azért írtam ide, hogy ha valaki tud segítsen nekem "szétválasztani" őket!OS: W10
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-9600K 3.7 GHz | 32GB DDR4 2400 MHz | ASUS Strix RX580 8GB | SAMSUNG EVO970 Plus m2.NvMe SSD || iPhone 11Pro-AirpodsPro-MacBookPro2019
-
varmi2
nagyúr
válasz Taoharcos #94384 üzenetére
Mivel az a cikk már 6-7 éves, így valószínü, hogy elavult hardverek vannak benne ajánlva. Azon időben még fullhd is újdoság volt, mostmeg.... Inkább vegyél valami itt ajánlott integrált konfigot filmnézéshez.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem a legjobb helyen írok, de nem találtam jobbat. Nemrég gugliztam ki egy cikket, ami azt taglalta, hogy milyen hardver szükséges filmnézéshez. Emlékeim szerint valami prohardveres vagy logoutos oldalon volt. De most béna vagyok, nem találom. Régebbi, kb. 2009-2010 körüli írás volt. Valaki tudna segíteni? -
RedCactus
senior tag
válasz CartmanLand0 #94370 üzenetére
Szerintem néhány gyári driver kell neki. Kizártnak tartom, hogy a merevlemez miatt laggol egy vadonat új laptop, főleg ilyen felszereltségben. Biztos gyorsulna egy SSD-vel, de alapból épp elég erős az a konfig, hogy röccenés nélkül vigye akár 1080-ban a youtube videókat.
-
varmi2
nagyúr
válasz Mobildeck #94380 üzenetére
Az a lényeg, hogy a feszültségnek mindenféle képpen egyezni kell, az adott eszköz, és a táp között. De a leadott áram mennyisége(amper) a tápon kell nagyobbmak lenni. Mert az eszköz legyen az bármi, csak annyi ampert vesz fel a tápból, amennyi kell neki. Azzal nem nyírsz ki semmit. De ha kisebb a táp által kiadott amper, mint az eszközé, akkor a 100% fog üzemelni, de még ez is kevés, így az eszköz sem működik normálisan, ha beindul egyátalán, és a táp is beadja a kulcsot lehet azonnal, vagy rövid idő után.
-
Mobildeck
tag
sziasztok, lehet off topic, de egy casio szintire ami 9V 850ma input van irva, az elmegy gond nelkul egy 9v 1000ma adapterrel?
[member since 2007]
-
putu33
tag
Sziasztok!
Van egy problémám, amit nem értek miért lehet és nagyon idegesítő:
Próbáltam utána olvasni, de nem igazán találtam rá megoldást.
Vettem egy asztali gépet Thinkcentre S20, Nvidia Quadro FX1800.
Felraktam a Windows 7-et és azt vettem észre, hogy egy újraindítást követően a Chrome böngészőben azoknak a betűknek, amiknek nagyobbnak kéne lenniük kisebbek (nem minden weboldalon). És böngésző beállításaiban helyesen vannak beállítva. Összeollóztam egy képet.
Találtam egy ilyen problémát másnál is. Megcsináltam a leírtak szerint, de nem történt változás.
Frissítettem Windows 10-re, mert amúgy is váltani akartam és hozta magával a problémát.
Ezért csináltam egy tiszta telepítést és megint csak pár újraindításig volt jó. De most az az érdekesség, hogy nem csak Chrome alatt csinálja, hanem minden böngészőbe.
Találkoztatok ilyesmi problémával? -
varmi2
nagyúr
válasz CartmanLand0 #94373 üzenetére
Akkor az 5400rpm-es hdd lesz a szűk keresztmetszet. Ssd kell bele, és kész.
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Játékra rakok össze gépet, de a ráköltendő pénzmennyiség véges. Azt eldöntöttem, hogy nem akarok fullHD monitort, hanem kisebb felbontást, hogy biztosan rözzenéstelenül fussanak a játékok, figyelembe véve, hogy nem tudok 100ezer forintot költeni VGA-ra. Az alábbi 2monitort néztem, ami IPS panellal rendelkezik:
DELL P2016 (16:10, 1600*900)
DELL P2014H (16:9, 1440*900)
Mindkettő 19,5" colos, árban is hasonlóak. Szerintetek melyik lenne ideálisabb?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
varmi2
nagyúr
válasz CartmanLand0 #94370 üzenetére
1. Nézd meg az eszközkezelőben van-e kérdőjeles esetleg felkilát jeles dolog?
2. Hdd vagy ssd van benne, amiről a rendszer megy? Ha hdd, akkor milyen fordulatszámú, 5400 vagy 7200? Ha az előbbi, akkor ez a lassúság oksa, egy ssd kell neki, és rendbe jön.
3. Youtube akadás: vezetéken kapcsolódik vagy wifin a hálózathoz?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Adott egy Dell noti, egészen pontosan Dell 15 5000. Intel Core i5-5200U, 4GB ram, HD5500 + Gf 920M, 500GB vinyó, stb. Egy idősebb úr vásárolta magának vadonat újonnan, ma hívott le, hogy nézzem meg, milyen. Kipróbáltam, hát az én több éves asztali PC-m Cerka G530-al, 4 giga rammal, HD graphics-al fullHD-s monitorral többször olyan gyors, mint ez a laptop. Mi lehet vele a probléma ? Windows 10 oprendszer van a laptopon is, és az én gépemen is az volt. Az egész rendszer a laptopon lomha, a böngészés minden böngészővel lassú, szaggatott, egy HD youtube video szaggat mint állat, nem csak a kép, a hang is. Közben feladatkezelőben néztem, szinte nem is használja a hardvert, mégis lassú és szaggatott minden.
[ Szerkesztve ]
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
1.Miképpen tudom megcsinálni, hogy alvó állapotból való visszatértekor a win7 ne tegyen be bejelentkezési képernyőre, hanem egyből azt kapjam amit otthagytam este?
Köszi
2. Betűszámából fakadóan "í" mentes billentyűzeten tudom-e konfigurálni, valamelyik másik számomra felesleges betűre az Í-t vagy az csak menő gamer billentyűkön lehetséges, hogy mi hol legyen? Most jobb alt plusz j-t használok. )igazából ez egy noname bluetooth billentyűzet,és vannak még fura dolgok(esc-re a chrome-ot hozza be,nem működik a del)
KösziA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
gyuri2008
veterán
válasz quailstorm #94361 üzenetére
Mit tudok csinálni?
Újra kell rakni a rendszert?
Ha igen az gáz ugyanis nincs semmi WindowsOM. -
BogyóBP
addikt
válasz quailstorm #94365 üzenetére
Köszi szépen
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz quailstorm #94363 üzenetére
In win g7 em van sztem ez elég jó. Mennyi egy olyan keret? Ha tudsz dobj egy linket. Köszi
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Valakinek van ötlete hogy lehet eliminalni a házból a merevlemez adta mely bugo hangot?
-
Garsza
veterán
Helló! Volna egy kérdésem de nem találok rá topicot. A kérdés hálózattal kapcsolatos.
Konkrétan arról volna szó hogy két internet elérést szeretnék egyesíteni egy hálózaton belül.
Az egyik egy Wifi net a másik pedig egy vezetékes DSL net volna. Lehetséges ez? Van erre valami megfelelő topic? -
karandip
tag
Üdv
Remélem jó helyre írok
Az a gondom hogy a Huawei Honor X2-esem képernyője játék alatt mindig kifakul. Olyan mintha feltolná a kontrasztot automatikus és rohadt idegesítő mert fals színeket ad. Gondolom ez szoftveres hiba lehet. Amint kilépek a játékból egyből visszaugrik -
Shingen
addikt
-
tomi5244
őstag
válasz CartmanLand0 #94348 üzenetére
Az volt a gond, köszi!! Akkor ez azt jelenti, hogy ezután már nem müxik majd az adblock a youtubeon?... szuper... Egyik napról a másikra módosítottak valamit biztos és kinyírták...
-
forras2
őstag
válasz CartmanLand0 #94341 üzenetére
És az mi? Hol találom egyáltalán? Sem a beállításokban, sem a kiegészítőknél nem találok ilyet, hogy adblock.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CartmanLand0 #94338 üzenetére
Nálam sincs vele gond.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
forras2
őstag
válasz CartmanLand0 #94338 üzenetére
nálam tökéletesen megy
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Firefox-al órák óta nem tudom megnyitni a youtube-ot, teljesen szét van esve az oldal. Másnál is problémás a dolog ??
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
spiritex
veterán
válasz kungzi #94328 üzenetére
Nekem ilyen van, és nagyon meg vagyok elégedve vele, hibátlanul működik, jó az anyaga, igényes a kivitele, de ha magasnak találod vagy felesleges a 12,5 mm-es vinyófogadási lehetősége, akkor van ugyanilyen U3-as 9,5 mm-es vinyóhoz is, elvileg az is ugyanilyen profi. Megszívtam párszor a múltban a túl olcsó gagyi márkákkal, és azóta nem veszek semmi noname-et. Konkrétan drága lesz az olcsó, mert előfordulhat, hogy nem fog elég tápod adni és leakad a vinyó, papírvékony az anyaga, béna az összeszerelhetősége, stb.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
krycek001
újonc
Sziasztok!
Van egy i5 6500 procim és alatta egy B150M Pro4S lap van.
Mivel M.2 SATA csatifelület nincs rajta, cserélni szándékozom. Z170-es chipszetű lapot néztem ki.
A kérdésem az, hogy a lap chipkészlete befolyásolja-e a RAMok, illetve a processzor teljesítményét.Köszi a választ!
-
Rico45
őstag
válasz hitvanyalak #94333 üzenetére
Háát nem teljes a dolog.De azt a mappát (Dropbox) amiben benne van a nem létező mappa,azt sikerült rejteni!
Így nem látszik többé!
De aztán ezt a Dropbox mappát másik meghajtóra tettem át így tud működni a dolog!"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a böngészőből játszható flash játékok sebessége mitől függ?
Rendszeresen észre veszem, hogy sok játék laggol, szaggat.
Win7-et használok, és tűzrókában játszanék. -
rii
nagyúr
szoiasztok
FAT32 vajon miért nem látszik Win8 (csempés) alatt?
felügyeleti eszközök - a partició nem is látszik
OSX látja
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne ,hogy van egy olyan mappám a gépen (win 7 64-bit)amit nem tudok eltávolítani mert azt írja ki törléskor ,hogy "többé nincs ezen a helyen..."
Próbáltam Unlocker progival de semmi,csökkentett mód is volt,és újraindítás is!Rejteni sem lehet !
Vírus nincs a gépen,vinyok rendben vannak!Zavar hogy ott van a mappa és totál üres és eltávolíthatatlan
Aki tud ebben segíteni az írjon pár tippet!
Előre is köszönöm!"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
BogyóBP
addikt
válasz zsolti_20 #94326 üzenetére
Ja értem akkor mindenképp érdemes egy olyant megprobálni. Én szivesen adnék neked csak nemhiszem hogy azért van kedved utazgatni, csak örülök ha megszabadulok a kanócoktól.
-
BogyóBP
addikt
válasz zsolti_20 #94324 üzenetére
A normál analog kábelen is kell hogy legyen ilyen zajszűrő, kizárt hogy nincs. Nekem legalább 6 ilyen van itthon bedobva egy dobozba. A szellemképet szerintem nem a kábel árnyékolása hanem a jelzavarás okozza amit az egyforma konnektorba kötött két energiaforrás okoz (táp és monitor). Ha a kettőt különválasztod ami azt jelenti hogy két külön aljzatba dugod őket de nem egy fázisra akkor elvileg megszünik a gond, nálam legalábbis megszünt. Ezt még probáld ki mielőtt vásárolgatsz.
-
barack1997
senior tag
Bizonyára sokan használnak GoPro-t, ezért csináltam a topicot. Ti hogyan tennétek népszerűbbé a fórumon ?
-
necrobin
tag
válasz zsolti_20 #94319 üzenetére
Nekem is eddig úgy volt, hogy volt egy 19 colos D-Sub-os monitorom, és a kártyám egy HD 7950-es, amin DVI van. Vettem egy [ILYET], a D-sub kábelre rácsavartam, bedugtam a kártya két DVI csatija közül a felsőbe, másik fele a monitorba, és jó volt.
Ennek így kellene jónak lennie.
Az még lehet, hogy nem jó DVI átalakítót vették, mert több fajta van.[ Szerkesztve ]
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy a Lenovo vibe p1m telefonom mhl képes-e?kàbelen kersztül tvre átviszi a képet!üdvA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
necrobin
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy 260-300W-ot fogyaszt a gép úgy, hogy semmit nem csinálok?
A videokártya jelenleg 85%-os aktivitásban van, de 25W-ot fogyaszt, pedig csak netezek most.
Ezt sem igazán értem, hogy az hogyan lehet, hogy ekkora aktivitás mellett ennyit fogyaszt csak a 7950 OC. Ezt szeretném megtudni. Nem tudom, hogyan működik ez pontosan, ezért egy kis felvilágosítás jól jönne.
A hardvereket láthatjátok az aláírásomban.[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Facebookba Giffet hogyan kell betenni?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Adott egy HD7870XT VGA, vásároltam egy kisebb 19" monitort mellé. A VGA-n DVI csatlakozót használom amire kötöttem egy DVI to DSUB átalakítót amire a kábel csatlakozik. A monitoron csak DSUB csatlakozo van, így a kábel mindkét vége DSUB. A problémám az hogy a monitorom szellemképes. Szinte 100%-ban biztos vagyok hogy a kábel hibája. A kérdésem az lenne, hogy milyen kábelt ajánlott venni hozzá?
Én erre gondoltam, mivel a képen látható rajta zajszürö. Megfelelő lehet? -
tonyrulez
őstag
Még régen volt egy oldal, ahova 2 képkockát lehetett feltenni, alapból mutatja az egyiket, ha rávisszük a kurzort a képre akkor a másikat. Ugyanazon film különöző release-ei között ezzel mutatták meg a különbséget. Mi ennek az oldalnak a neve, vagy van hasonló?
4 8 15 16 23 42
-
Nkboy
senior tag
válasz Rabbitf_24 #94311 üzenetére
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok,
van itt olyan topic, ahol építkezéssel foglalkoznak?
Köszi
-
zoltanz
nagyúr
Újabb asztali DVD lejátszóknál mennyire általános, hogy kezeli a SUB, SRT feliratokat?
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz Vakegérke #94300 üzenetére
Hali!
Egy kis help kellene nem értem.
Nem fogadja az outlook a leveleket.
Bemegyek a gmail beállításaiba Átirányítás és POP/IMAP, aztán bejelölöm neki a A POP protokoll engedélyezése minden levélre (a már letöltöttekre is)
Aztán a lap alján a Változtatások mentése gombra, elvileg elmenti mert vissza ugrik az alap levelező rendszerre.Aztán mikor újból vissza lépek a pop beállításokba nincs ott a pont bejelölt résznél?
風林火山
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és a véleményetekre vagyok kíváncsi az alábbi kérdésben:
Egy 4G képes tabletet szeretnék venni 32GB vagy 64GB beépített tárhellyel - bővíthetőség nem számít, nem akarok -, 8" kijelző méretben és ami a legfontosabb, hogy a legjobb az üzemidő legyen.
A kettő típus jöhet szóba - a mobilom Galaxy S6, ha ez számítani fog a véleményadásnál -:Galaxy Tab S2 8.0 32GB LTE
iPad mini 4 64GB LTEFelhasználás: elsősorban munkában - email levelezés, naptár, böngészés, cloud szolgáltatások, ezen felül meg zenehallgatás (Spotify) és hasonló, játék egyáltalán nem, max HayDay ritka ráérős napokon.
A döntés számomra nehéz, az árban való különbségek nem befolyásolnak a végleges döntésben, inkább az üzemidő és a használhatóság - és persze a véleményetek - lesz a "perdöntő".
Ebben kérem a segítségeteket.
-
Vakegérke
félisten
válasz barack1997 #94302 üzenetére
Nem tudom mit értesz "rendes" alatt, nézz szét.
Ha topikgazda szeretnél lenni.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Ha a routerben engedélyezve van a tűzfal és a DoS védelem, viszont le van tiltva a "Válasz WAN-ról érkező ping-kérésre", akkor kell egyáltalán a Windows tűzfal?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
barack1997
senior tag
Sziasztok!
Van rendes GoPro topic a fórumon ?
Ha nincs, szívesen csinálnék egyet és, ha lehetséges akkor én lennék a topikgazda is
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest