Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Van egy firewire-s hangkártyám (Presonus Firestudio mobile), amit szeretek, de szeretném nem csak a laptopom, hanem más gépen is használni. Viszont nincs minden gépen firewire port.
Az érdekelne, hogy van-e olyan átalakító, amivel megbízhatóan rá lehet csatlakoztatni USB portra a hangkártyát?
Láttam a neten fillérekért ilyen átalakítót, de videót is róla, hogy túlterhelte az USB portot, így nem merek ilyet használni.
Esetleg, PCI-express-es is szóba jöhet. De ez már inkább "B terv".[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem a legjobb helyen írok, de nem találtam jobbat. Nemrég gugliztam ki egy cikket, ami azt taglalta, hogy milyen hardver szükséges filmnézéshez. Emlékeim szerint valami prohardveres vagy logoutos oldalon volt. De most béna vagyok, nem találom. Régebbi, kb. 2009-2010 körüli írás volt. Valaki tudna segíteni? -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi konfiggal van egy pici problémám.
alaplap: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H
proci: X4 750K
ram: 8GB
videókari: Gigabyte HD7770
wifi: TP-link TL-WN851ND
Chiectec 450Wattos táp
Samsung 120GB SSD
Toshiba 1TB HDD
OP rendszer Windows 7 64 bit (ezt már jó pár gépre felraktam, bizonyított.)
A probléma az, hogy ha le van állítva a gép akkor a wifi rendben elindul, de újraindításkor nem látja a wifi kártyát. A wifi kártya más gépben jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest