- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyivipali
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam hogy két (no name) gampadot csatlakoztatnék egy gépre. ezzel eddig nincs baj, csak mivel haverokkal lenne itt egy kisebb FIFÁ-zás (1v1) és két konti kell még éles helyzet előtt kipróbáltam volna. no hát olyan gondom lett vele, hogy ugyan az alatt a név alatt futtatja mind a két eszközt.
Ezzel nem is lenne gond ha ugyan azzal a gombkiosztással üzemelne. De nem. És nem ismeri fel a FIFA (11) fifasetupja, amivel a mainapig lehet a vezérlőket állítani. Csak egyet ismer fel a kettőből.
Próbálgattam már regeditben átírni nevet, mikor az eszközkezelőbe lépve észrevettem hogy még se ugyan az a két eszköz, csak ugyan azon az osztályon belül vannak.Itt egy kép hogy miről is beszélek.
Köszi a segítséget!
És azért írtam ide, hogy ha valaki tud segítsen nekem "szétválasztani" őket!OS: W10
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-9600K 3.7 GHz | 32GB DDR4 2400 MHz | ASUS Strix RX580 8GB | SAMSUNG EVO970 Plus m2.NvMe SSD || iPhone 11Pro-AirpodsPro-MacBookPro2019
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Autós topik
- Filmvilág
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 2 db Samsung series 5 ULTRA laptop + 2 db Tablet+ pótakku+autós tablet tartó+tablet billenytűzet
- Szeretnéd az Endgame Gear XM2WE (EGG-XM2WE-BLK) Egerkét INGYÉ FOX-POSTBA?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest