Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44kos
csendes tag
Heló,
Vettem egy 120GB-os SSD-t, és ez került bele a notimba.
Win 8-t fogok rátelepíteni, azonban lehet, hogy később egy Ubuntu-t is használni fogok.
A kérdésem az, hogy ha most felrakom a win8-t úgy, hogy 1 darab C partíciót hozok létre, a teljes 120gb-s kapacitásra, akkor a későbbiekben az Ubuntunak lehet aból lecsípni?Üdv
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Zsiráfnyál #83796 üzenetére
Mekkora volt az a hosszabbító? Lehet, hogy kevés áramot kapott, legalábbis első blikkre én ezt mondanám.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
sgergi
veterán
válasz Shingen #83794 üzenetére
Androidos telóra ajánlanám a Wifi Analyzer-t.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
A problémám igazából már megoldódott, de azért ha ezt valaki meg tudná nekem magyarázni, arra kíváncsi lennék :
Van egy Asus Xonar U7 külső hangkártyám, USB2 (A-B)-vel csatlakozik az asztali PC-mhez. Nem rég kicsit átrendeztem az asztalomat, ezért hosszabb kábel kellett, elsőnek egy sima USB2 hosszabbítót vettem, az volt a legolcsóbb. Bekapcsoláskor normál esetben is kattan egyet, illetve ugyanezt a kattanást hallom akkor is, ha aktív kimenetet váltok (hangfal - fejhallgató között), ez normális.
Ám de, amíg hosszabbítóval használtam, induláskor nem 1, hanem kb 20-30 kattanást hallottam, ki-be kapcsolgatta magát szerencsétlen perceken keresztül, és futás közben is bizonyos programok indításakor ugyanígy elkezdte ki-be kapcsolni magát (pl egy játék indításakor, vagy youtube videó lejátszás közben). A ki-be kapcsolgatás alatt értelemszerűen hangot sem adott. Erre általában az volt a megoldás, hogy kézzel kihúztam és visszadugtam a kábelt, ettől megnyugodott.
Először arra tippeltem, hogy a hosszabbító hibás, de mivel mást is kellett hosszabbítanom, ki tudtam próbálni másik hosszabbítóval, más eszköznek nem volt baja vele, ennek viszont másik hosszabbítóval is ugyanilyen baja volt. Ráadásul tisztán látszik, hogy szoftveres oka van, tehát nem kábelhiba okozta a jelenséget.
Tegnap vettem egy sima, hosszabb USB2 "A-B" kábelt, így nem kell hosszabbítanom, ezzel a hiba teljesen megszűnt, ezzel a kábellel tökéletesen működik.
Szóval létezik, hogy egy USB hosszabbító meghülyít egy hardvert, vagy egy oprendszert (Win7 64) ? Látszólag ez történt, de nehezen fér a fejembe, hogy ilyen létezik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Shingen
addikt
Hali!
Tudtok olyan progit vagy appot amivel be lehetne mérni a wifi jelerősséget a lakás különböző pontjain?
Persze nem a telon lévő wifi vonalas témára gondolok, hanem ami komolyabbra.
köszi風林火山
-
Humbucker
senior tag
Ez a venti miről kapja az áramot?
Ilyet akarnék venni, csak ha nem tudom hova rádugni akkor felesleges.LGA 775-ös Sata 2-es lapom van amúgy, egy alap 400 Wattos táppal.
-
HoaryFox
Topikgazda
Esetleg nézd meg Biztonság fülön, hogy milyen engedélyek vannak hozzá. Lehet, hogy megmaradt a régi user, mint tulajdonos és akkor valószínű, hogy kéri a rendszergazda szintű hozzáférést.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
bylow
senior tag
Windows 8,1 Enterprise
Totalcommanderben némely mappa csak úgy nyílik "Rendszergadaként"
Szeretném ha nem kellene mindig rá nyomkodni, mert 1 idö után ez már nagyon idegesítö !Win7 volt eddig a gépemen, most lett Win8 telepítve.
Lene rá megoldás?ByLow #
-
spiritex
veterán
Sajnos ma eljött a nap és a Google tényleg letiltotta a windows-os GTalk programba való belépést.
Kipróbáltam hát a Chrome-os Hangouts bővítményt, de hát egyszóval pocsék! Semmit nem tud, amit a GTalk tudott, nem Snap-pelődik mellé a chat ablak, ha lezárom a chat ablakot, akkor össze-vissza ugrál a mérete és a pozíciója is, nem jól jelzi ki, hogy ki van online (néha van zöld bogyó, néha nincs), nem lehet letiltani az Offline emberek mutatását, nem lehet betűméretet állítani, nem lehet belépni a böngésző GMail oldala nélkül, ........ én tényleg nem értem, hogy hogy gondolták ezt???
Valaki tudna ajánlani valami 3rd party alternatívát? Kipróbáltam a Pidgin-t, ami jó lenne, de az sem enged belépni a google fiókomba.
Köszi előre is minden segítséget!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
demmer123
őstag
Mi a véleményetek a gépházról?Szerintetek jól fog hűteni ha vízhűtés lesz előre szerelve?
Mivel csak 4venti szerelhető bele abból 2 elől fogja hűteni a radiátort.Videókártya nem fog melegedni mivel nincs honnan kapjon friss levegőt?
-
AlyrArkhon
senior tag
-
Hulk017
csendes tag
Üdv!! az automban tegnap a szivargyujtoba bekötöttem egy GPS-t és a magno azota nem világit és nemtudom bekapcsolni se esetleg valaki tudná erre a választ h mi lehet a baja? hol keressem !! elöre is köszönöm!
-
Garada
őstag
Az alábbi gondom a következő:
A proxyszerverhez való kapcsolódás sikertelen hiba fogadott ma reggel minden bböngèszőben.Amit a Chrome felajánl mint művelet nem lehet vègrehajtani mit tegyek? -
AusWolf
őstag
válasz Apollo_21 #83768 üzenetére
Akkor reménykedek, hogy az új firmware javít a dolgon. Mondjuk nem mintha nagy gond lenne, ugyanis nem kimondottan a lineáris írás/olvasás miatt vettem az SSD-t, csak ha lúd, legyen kövér. Eddig azt hittem, hogy a kis netbook alaplapján nincs SATA 3, csak SATA 2, de most már kezdek öszezavarodni.
Jelenleg így néz ki a dolog a szoftverben:
Az olvasási/írási sebesség 250-260 MB/s körül van, ahogy az SATA 2 esetén normális. Tegnap ez a rész SATA 3 csatlakozást írt, és a sebesség is ennek megfelelően 450 MB/s körül volt.[ Szerkesztve ]
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Újratelepítettem a pc-t, win7, de a hangot sehogy sem tudom elővarázsolni, valami kód10 a hiba. Mi lehet ez?Maine coon
-
AusWolf
őstag
válasz Apollo_21 #83766 üzenetére
Igen, a hiba nálam is előfordult (olvasási sebesség csökkenés kb 40 MB/s-ig), viszont a firmware frissítéssel visszaállt a SATA 2 által ígért 250-260 MB/s. Tegnapig azt gondoltam, hogy biztos nincs SATA 3 vezérlő az Intel NM70 chipsetében, vagy csak rossz helyre kötötték a dolgokat az Acernél, viszont tegnap délután full SATA 3 sebességet kaptam, és nem értem hogy miért, illetve hogy addig és azután miért nem.
-
KTU
addikt
válasz kopogo #83745 üzenetére
Mentsd le a w8 partíciós hdd-t, állítsd vissza 1 másik hdd-re.
(Klónozd)Ha működik, később is fog, így visszatérhetsz bármikor w8-ra.
Csak a mentést rakd el jól."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
demmer123
őstag
Szerintetek van értelme ilyent venni plexis gépházba? Megéri az árát?
-
AusWolf
őstag
Sziasztok!
Van egy Ivy Bridge alapú Celeronos netbookom. Kb fél éve vettem bele egy Samsung 840 EVO SSD-t, mert merevlemezzel döglassú volt. Minden rendben is ment, egy apróságot leszámítva: a Samsung Magician szerint SATA 2-es módban működött. Sebaj, gondoltam, így is jó lesz. A mérések alapján stabilan hozta a 250-260 MB/s értéket, ami egy kétmagos Celeron proci mellett nekem tökéletes.
Viszont ma délután ránéztem a Magician szoftverre, és SATA 3 módot jelzett. Le is futtattam pár tesztet, és 440-450 MB/s körüli értékeket kaptam. Most viszont megint SATA 2 mód van, pedig nem csináltam semmit, még csak újra sem indítottam a gépet. Szerintetek ez mitől lehet?
-
storm3
senior tag
Létezik olyan megoldás, hogy a youtuben ne töltse be a videokat csak a hangsávokat?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Dexter-2000
őstag
Január elején az iponba visszaküldtem a monitorom hogy cseréljék ki...
azóta várok ilyenkor most what?van valami amire hivatkozhatok?
(röviden a történet pár kiégett pixel miatt van, és egy elszíneződés miatt, elméletig visszaküldték a gyártóhoz bevizsgálni... de engem ez nem érdekel, viszont az hogy monitorom nincs az annál inkább)
Szép napot!
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
nem találtam megfelelő topikot, szóval jön ide. a probléma: le szeretném menteni időközönként a weboldalam tartalmát automatikusan. odáig megvan, hogy felcsatlakozok a tárhelyre, látom a könyvtárakat, viszont olyan parancsot nem találtam, ami a teljes tartalmat (könyvtárakat és alkönyvtárakat tartalmukkal együtt) lemásolja adott helyre a gépemen. van erre megoldás, vagy keressek valami célprogramot?
köszi!
[ Szerkesztve ]
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz kopogo #83745 üzenetére
Szerintem az csak annyira recovery, hogy ha a Win8 nem tud elindulni, akkor pl. meg tudj nyitni egy parancssort vagy átnézze miért nem indul... Tehát ha tegyük fel, hogy Win7-et telepítesz rá, akkor kvázi fölösleges az a recovery partíció.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Ryder62 #83746 üzenetére
Egy kicsit nyomd meg a procihűtőt, aztán a VGA kártyát. Ha van(nak), a házhűtő(ket) is. No meg a tápot.
Valamelyiknél abbahagyta a zörgést? Ott a bibi.
Ha így nem derült ki, hogy mi a zörgés okozója, fogj egy nem szöszölő textilt, csavarj belőle egy "cigit", és nagyon finoman nyomd rá a pörgő ventilátorokra. Nem kell, hogy leálljanak, csak lassuljon a fordulatuk. Ezzel a módszerrel egyértelműen megtalálod, hogy melyik zörög.Szerk: Valamelyik ventilátorhoz nem ér hozzá vezeték, vagy valami?
Szerk2: Az alaplap csavarjait ellenőrizd. Lehet, hogy valamelyik kilazult. Meghúzod, de nem erőből, és passz.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
kopogo
tag
válasz Balathruin #83741 üzenetére
Az lehetséges DE a kérdésem az Hogyha a mostani C-re amin ugye win8-van arra telepítem a Win7-et akkor a recovery-vel visszatudom állítani a Win8-at vagy összeborul az egész.
-
Exil3s
csendes tag
Ez nem feltétlen igaz. Sokszor az automatikus driver keresők találnak, de valóban nem mindig működik úgy a dolog ahogy kéne :/
10 emberből 6 az 4
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sőt előfordulhat, hogy egyáltalán nincs driver valamire 7 alá...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, tegnapi napon volt nálunk egy áramszünet, és az outlookban azóta nem találom a 2015-ös leveleimet. Mi lehet ennek az oka?
-
kopogo
tag
helló!
Adott egy laptop gyári win8-al szeretnék telepiteni rá win7.
Úgy ,hogy a gyári win8 recovery maradjon meg és a mostani C meghajtóra raknám a win7.
Ez így lehetséges még nem csináltam ilyet.nem szeretném bukni a win8 licenszet.
Vagy mentsem le az egészet egy külön hdd-re és mehet a gyalu. -
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni e-bay-en rendeltem egy cuccot.
Nem érkezett meg az eladó által megadott határidőre.
Olvastam a neten, mivel paypal fizettem ki, így állítólag lehetőségem van az e-bay-es felhasználói fiómokom keresztül, hogy nem kaptam meg a terméket így az e-bay visszautalja a lovét a paypal számlámra és leveszi az eladótól.
Kérdésem, hogy ezt az e-bay felh. fiókomon belül hol tudnám megtenni?
Milyen menüpont alatt?
Köszi!風林火山
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Windows 8.1-re driver genius vagy driver agenthez hasonló freeware alkalmazást keresek, ti ismertek ilyeneket?
bite it you scum !! ~GGA
-
Kékes525
félisten
Törölve, a Skype topikban tettem fel a kérdést.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Megoldva, a 2giga ram 512-re módosult, mert 2 foglalat megnyekkent.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Üdv. Kaptam egy IBM thinkcentert, kompakt csoda egy ritka AGP-s nvidi karival, gyerek beletörölt az xp-be. A gond ez 41%-nál telepítés alatt. Ráadásul a bios full német és felét se értem. Hol a baj? Kikapcsoltam már az i f-t is de csak előjön. Integrált VGA-val sem megy. Amúgy P4-es gép sata hdd-vel, ata dvd rommal.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Lest4t #83723 üzenetére
Hardveres vagy szoftveres a probléma.
Futtasd a Wines Memória Diagnosztikát, vagy a memtest86-ot (első lépésként)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Lest4t
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni az alábbi szituban?
A gépem vagy lefagy és megmerevedik a kép, akár bootolás közben vagy magától újraindul vagy jön egy kék halál és utána indul újra vagy fagy le. Ezt természetesen teljesen random. Van amikor 20 szor ki és be kell kapcsolni a gèpet, hogy jó legyen van amikor 2 hétig jó. Táp elméletileg nem gond, mivel már lett cserélve. Van ötletetek? -
MaxxDamage
félisten
Helyedben megpróbálnám másik táppal is (pl. kölcsön táp ismerőstől)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Szajo
őstag
Sziasztok egy kis segítség kellene! Konfigom a profilomban!
Játék közben leáll a gépem, és egy két másodperc múlva újra elindul!
Az, hogy mikor áll le teljesen véletlenszerű.
Fölösleges köröket nem szeretnék futni, ezért leírom miket néztem/tudok!-A hőfokok rendben vannak, direkt ez miatt vettem processzor hűtőt is!
-A windows már újra volt téve azóta, összes vinyó formázva!
-Tápkábelt kicseréltem,elosztót másik konnektorba dugtam (nem lehet ez a gond hisz akkor a router is újra indulna)
- A vinyók sata kábelét cserélgettem, habár újakat még nem vettem.
- Próbáltam a videókártya tápellátó kábelét kicserélni
- Processzor újra pasztázva
- Kikötöttem minden házhoz kötődő dolgot csak a bekapcsoló gomb van bekötve most is!
Ha eszembe jut még valami leírom!Amit most észrevettem, legtöbbször akkor áll le a gép, amikor a játékból ki Alt-Tabozok youtube zenét váltani. Nem azt mondom, hogy ha ezt megteszem akkor leáll a gép csak azt, hogy AMIKOR leállt eddig akkor az esetek nagy részében ekkor tette.
Mi lehet a gond?? A videókártya és az SSD ami 1éven belüli a számítógépben.
A tápom 3-4éves lehet köze hozzá? Vagy mivel nagyjából az SSD beszerelése óta csinálja lehet az a gond? Tanácstalan vagyok.
Ha úgy hagyom estére a gépet nem kapcsol ki, ha játékot hagyom úgy nem kapcsol ki. -
storm3
senior tag
Szia!
A netem sebességéhez elegendő(40/20), de nem ez a problémám,nem a video akadozik hanem minden más amikor a video megy(akár a háttérben is).
TIPP1: Googlevel kaptam egy tippet,FF alatt beállítások->speciális->Smooth scrollingot kikapcsoltam és így most javult a szitu,viszont még mindig nem olyan mint amilyennek kellene lennie.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz Exil3s #83712 üzenetére
Merevlemez 98% HDD Sentinel szerint, driver naprakész,lapozófájl 8gb, böngészővel szerintem nincs gond - bővítményt sem használok sokat.
Spotifyt sosem használtam, nem látom 'értelmét', bár tény- ki sem próbáltam még. Tudod én elég sokrétű zenéket hallgatok ,van olyan ami youtuben is ritka Egy próbát megér , majd rálesek,köszi!“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Vakegérke
félisten
válasz Ryder62 #83710 üzenetére
Balathruin fórumtársunk már meg is válaszolta. Az ODD keret felül van, az a jó széles. Ami meg a szivacsot illet, ha ilyen problémám van, (új) mosogató szivacsból vágok le egy akkora darabot, amekkora megfelel a célnak.
(#83713) Ryder62 : A lényeget kimondtad. Minél közelebb legyen az oldallap közepéhez. Mivel szivacs, nagyon szépen csillapítja a rezgéseket.
Tégy egy próbát, szinte semmibe nem kerül, nem veszítesz semmit.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Ryder62
őstag
válasz Balathruin #83711 üzenetére
Értem. És akkor valahogy odahelyezek egy szivacs darabot a keret és a lap közé?
Ez mennyire fogja fel a rezonációt?
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
-megy egy video(pl youtube) a háttérben - nekem csak a zene kell,révén lusta vagyok 84 terrányi helyet fenntartani a gépemen zenének, mert mindig más kell és azonnal ,nem letöltés után ami 5-10p - és görgetnék egy másik oldalt,ami akár facebook( ott még magyarázat is lehet a sok szar kép,beágyazott ytb video,okoskodás etc) akár mondjuk a PH fórum, a görgetés akadozik. Baromi idegesítő, és ötletem sincs mit tehetnék. Akár FF akár chrome, mindkettőnél ugyanez a probléma.
A noti adatai:
8gb ram
1gb vga
2x2,4ghz cpuMalware nincs,mindent kilőttem feladatkezelőből ami nem windows process és így is ugyanolyan rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Kitakarítottam a számítógépemet, és most berezonál a ház. Arra már rájöttem hogy az oldallappokkal van valami. Alapban nincs is gond de ha elbillentem, akár egy leheletnyit is máris rezonál. És egyszerűen nem tudom fixálni. Levett lapokkal oké, de az nem játszik. Feltéve meg már igazgattam így úgy, csavarokkal szórakoztam és semmi.
Jah, és anno egy 15 ezres Shinobi házról van szó ami ránézésre elég masszív sőt az is mert viszonylag nehéz is.
Valami megoldás van erre?
-
Humbucker
senior tag
Ez vajon kényelmes lehet?Nincs valakinek tapasztalata vele?Nem fog beleizzadni a fülem?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
asztali, vezetékes Panasonic SIP telefonokhoz szeretnénk mikrofonos headsetet csatlakoztatni. a készüléken 2,5-es jackaljzat van, és valószínűleg mono (mert egy telefon esetében értelmetlen a sztereó), mi 3,5-es dugóval szerelt headsetet használnánk.
a problémám, hogy hiába vettünk átalakítót, azt bedugva csak egy baromi hangos sípolás jött a headsetből, amiből arra következtetek, hogy az aljzaton nem ugyanúgy van a pinout, ahogy az átalakítón / headseten.a kérdésem, hogy van-e ezeknek valami szabványa / hagyománya, hogy minek hol kell lennie vagy melyik gyártó hogyan szokta összerakni a füleseit / készülékein az aljzatokat, vagy hogyan keressek erről infót, hogyan és hol keressek hozzá olyan átalakítót, ami működik?
köszi
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
GGAllin
tag
válasz HoaryFox #83701 üzenetére
értem. ez nem is lenne önmagában baj ha az itt nem lenne ilyen körülményes
itt vannak a hibaüzenetek hátha mégis tud valaki valami varázslatos megoldást
catalyst realtekExil3s: offline módban vagyok ugye ethernet driver nélkül.
[ Szerkesztve ]
bite it you scum !! ~GGA
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz GGAllin #83700 üzenetére
A leírásod alapján nagy esély van arra, hogy csak az újratelepítés a megoldás Ha meg valami csoda folytán mégis jó volna nélküle, tuti, hogy később több probléma is előjön. Szvsz jobban jársz egy reinstallal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest