-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
philoxenia #84299 üzenetére
Az olcsóból kettő is van a családban és az árához képest meglepően jól szól.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bluobluo75 #84297 üzenetére
-
bluobluo75
őstag
válasz
philoxenia #84294 üzenetére
2.0, minnél kisebb!
Ilyesmi(#84296) Borisz76: "Kösz!" ...de nem tervezek koncertet létrehozni! Kicsi, minnél egyszerűbb legyen, de nem baj ha néz is ki valahogy (dizájnos)
-
Borisz76
nagyúr
válasz
bluobluo75 #84293 üzenetére
Találtam olyat aminek "normális" lehet a hangja....
És még hordozható is mint a képek is mutatják !
[link] -
=HG=
addikt
válasz
philoxenia #84294 üzenetére
"hordozható" Gondolom nem targoncával értendő..
Egy keresgélő oldal..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bluobluo75 #84293 üzenetére
Minél kisebb és minél olcsóbb, annál kevésbé van ilyen... Sztereó? 2.1? 5.1? Mire használnád?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tud valaki hordozható PC hangszórót ajánlani ami kicsi, olcsó de normális hangja van?
Köszönöm! -
Atapi
senior tag
válasz
GGAllin #84289 üzenetére
általában két kapcsolat szokott lenni. a dinamikus esetén bedugod az újat, lesz net, örül. a másik a betárcsázós pppoe, amihez felhasználónév és jelszó kell. ha ez nincs meg, akkor fel kell hívni a szolgáltatót, és megmondja. általában egy havi számlán rajta vannak a szükséges információk az azonosításhoz. valaki meg csak fizeti a számlákat... szolgáltató alapján egyébként a válasz is lehetne egyértelműbb.
-
mezis
félisten
válasz
GGAllin #84289 üzenetére
Csak a routerben tudnád megnézni, mivel az van közvetlen kapcsolatban a modemmel.
Ha nem tudsz bejelentkezni a router beállító menüjébe, akkor az ÜFSZ-el kell tárgyalnod.(Ha már tudod az internet kapcsolat paramétereit, egy "hosszú" reset-el visszatérhetsz a routernél a gyári alapbeállításra.)
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megnézni hogy milyen WAN típussal van csatlakoztatva a net hozzáférésem?
(static, dynamic, pptp, stb.)
Nyilván a szerződésen kívül gondoltamKöszi előre is!
-
Humbucker
senior tag
Üdv.
Azt hol tudom megnézni hogy Windows 7-ben bevan-e kapcsolva az ACHI mód?
-
JohnnyX
őstag
Kutyariasztó pisztolyhoz kell engedély?
Futóverseny indításakor használnánk.
Ki tudna nekem erre pontos, hivatalos választ adni? Vadászbolt? -
mezis
félisten
válasz
kornyiktamas #84270 üzenetére
Tudsz jobbat ?
-
dajani
tag
Sziasztok.
Van egy Transcend 16GB C10 -es microSD -m. Telefonban használom és pár napja olyat csinál. hogy ha letörlök vagy áthelyezek egy fájlt akkor újraindítás után ugyan ott van. Képeket, videókat szelektáltam és akkor tűnt fel először. A pc-mbe kártyaolvasóba rakva is ha letörlök valamit, majd leválasztom és újra rádugom a kártyaolvasót ugyan úgy ott marad amit töröltem, és meg is jeleníti. Mindegy hogy milyen fájl. Valaki találkozott már ilyen hibával?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
-
Humbucker
senior tag
Windows 7-nek is van alap ACHI drivere?
-
HoaryFox
őstag
válasz
mefistofeles #84275 üzenetére
Ha nem az eredeti gyári ROM van rajta, akkor csak azt a custom ROM-ot fogja alaphelyzetbe tenni, nem teszi vissza a gyári ROM-ot.
-
Skacok!
Wan egy wayteq xTAB 79 QCI tabletem, amin nem az eredeti gyári rom van fent. Ha a biztonsági mentés-> gyári adatok visszaállítása menüpontot választom akkor visszarakja az eredeti buildet? (azt tudom, hogy amit feltettem az törlődik)
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni hogy hova kell írni egy film címét illetően.Tudom hogy ki a főszereplő a filmben,nagyjából a történetet is de nem tudom a film címét.Megköszönöm a segítséget!!!Laci.
-
mezis
félisten
válasz
kornyiktamas #84268 üzenetére
Szemből nézve a papírtartó résbe, jobb oldalt hátul lehet a papírérzékelőja. Azon a környéken keresgélj.
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Hp officejet 4105 all-in one nyomtató.
tele töltve tinta mindennel. viszont nem tudok nyomtatni vele..
azt írta, hogy a papír elfogyott.. hiába rakok bele 1db papírt vagy egy köteget.. szépen ráigazítóm a csuszkákat is és semmi.. nem akarja bevenni.. miért? rendes a4es lapot használok.. -
alcsa
senior tag
válasz
spanglee001 #84264 üzenetére
Koszi, kiprobalom.
Probaltam a MPC-HC-val, de nem igazan jott be. -
Shingen
addikt
válasz
philoxenia #84259 üzenetére
Azért köszi!
-
Borisz76
nagyúr
Nem kifejezetten erre gondoltál de akár ez is lehet megoldás :
Ezzel a saját gépedre is tudsz csatlakozni mintha "előtte" ülnél.
Képet hangot átviszi. -
alcsa
senior tag
Hello!
Tudtok ajanlani egy zenelejatszot Windowsra amit ellehet erni webes feluleten?
Konkretan a zenelejatszo egy gepen menne, en meg szeretnem hallgatni a zenet egy masik geprol, bongeszobol.
Koszi elore is a valaszt!
-
varmi2
nagyúr
válasz
csipszikutya #84256 üzenetére
Üdv. Megoldható, de nem egyszerűen. Itt egy cikk, hát ha segít.
-
pjen
félisten
válasz
philoxenia #84255 üzenetére
Bocsi,úgy emlékeztem megy net nélkül is
-
calf
tag
Sziasztok!
HELP KELLENE.
GTX460 1GB DDR5
2D: szuper
3D-ben kicsit bevibrál a monitorom (olyan mint ha hullámozna gyengén) és halkan cicereg a kártya.
Full terhelve 70fokos.
Nem csíkoz meg ilyenek.
Tápom Gigabyte 550WMi lehet itt a problem?
Előre is köszi!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Adott egy asztali konfig amin 2 monitor van. Megoldható, hogy a gép egyszerre 2 egeret és 2 billentyűzetet kezeljen egy időben, úgy, hogy ne zavarják be egymást?
Az egyik az egyik képernyőn dolgozna még a másik a másikon, vagy ne gondolkodjak ilyenekben?Köszi
-
Atapi
senior tag
válasz
Arlekim #84246 üzenetére
szerintem a legtöbb mai rendszernek 2GB ram már ippencsak elég, ha meg beindul a swap, akkor már nem a dual vagy single csatornakezelés lesz a bajod. szóval szerintem ebben az esetben jobban jársz a 3gb rammal, azért, mert a több ram jobb, mint a kevés. a korábban linkelt cikk sem arról szól, hogy 2x2gb jobb-e, mint simán 2gb, hanem azonos memóriamennyiség esetén vizsgálta, hogy mi a jobb. ilyenkor egyértelműen a dual. ráadásul bizonyos alaplapok tudnak interleaved dual channelt, vagyis esetedben lehet, hogy 3x1gb felállásnál menne 2x1gb dual, a maradék 1gb meg single.
-
harcikoca
senior tag
Honnan tudnék proxyt bérelni ami működik is, meg normális ára is van? külföldről való netezéshez kéne. Ja, és magyar proxy
-
mezis
félisten
-
Ice&Lime
veterán
Hagyományos képcsöves tv hibával most melyik éppen aktuális topikban lehet segítséget kérni? (ami friss)
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Arlekim #84246 üzenetére
Dual-ban jársz jobban !
Single channel vs. dual channel, Gbors írása.
-
Arlekim
aktív tag
Kis RAM tanácsot szeretnék kérni.
4 ddr2 slot van a lapon, tud dual channelt.
3db 1gb modulom van.
Mikor járok jobban? Single channel 3gb, vagy dual 2gb?Köszi a válaszokat.
-
demmer123
őstag
Ha pcx oldalról rendelek számítógépházat arra kell szállítás biztosítás vagy fölösleges?
-
harcikoca
senior tag
Használható, jó magyar proxyt honnan lehet bérelni, vagy igénybe venni?
-
Zin
őstag
0157-86034541 < ezt a német telefonszámot hogyan tudom felhivni magyar telefonrol?
-
vmatyko
tag
Hátha megnézi valaki: 2 nap máshollét után arra értem haza hogy a TV és a Mediabox nem akar bekapcsolni (TV-n a kis led világít, de ezen kívül se kép se hang, mediabox bekapcsoláskor felvillan a kis led de aztán elalszik) a laptop pedig csak csökkentett módban indul. Ez túlfeszből származó dolog vagy szerintetek máshol kell keressem a hibát?
-
Storms
őstag
üdv
Tudnátok segíteni, elhagytam a Sony NWZ E443 MP4 lejátszóm adatkábelét, és nem tudom tölteni, egyik boltba se kaptam itt a városba ilyen kábelt( WM-PORT), hol tudok ilyet szerezni?
-
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Mennyire számít az, ha egy alaplapba 4db ddr3 memóriát rakok, és ebből az első kettő más mint a másik kettő? Az egyik párnak más az időzítése, mint a másiknak. -
válasz
MaxxDamage #84228 üzenetére
Vagy csak kilazult a VGA-kábel.
-
spiritex
veterán
válasz
MaxxDamage #84228 üzenetére
Inkább a videokártyával lehet valami. Másik vga kimenet?
-
Humbucker
senior tag
Comodo internet security-t vagy Agnitum Outpost Security Pro-t használjak?
Gépem 6 giga DDR3, sé most van benne egy Samsung 850 EVO SSD, a proci az már kcisit régi, Core 2 Duo -
LG Flatron F700B monitor esetén (ősöké) bekapcsolom a gépet és nincs kép. Jelző LED narancssárga marad. (ki majd bekapcsolom a monitort akkor bekapcsolás után zöld a jelzője és egyből átvált narancssárgára) meghalt a monitor?
/tudom én, hogy régi darab, de nyugdíjas embernek megfelelő volt/
L
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #84226 üzenetére
Megoldva.
Csak a registery bejegyzéseket kellet exportálni és importálni.
Azt hittem nem lesz ilyen könnyű.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #84225 üzenetére
Félig meddig megoldva a probléma. A program mappájának átmásolás után kiírta hogy pár file hiányzik neki(egyszerre természetesen csak egyet). Ezeket átmásolgattam és már csak az a gond, hogy kéri a licensz kulcs megadását. Ezt kellene valahogyan még megoldani.
Valakinek valami ötlet?
-
DrojDtroll
veterán
Van egy program. Az fel van telepítve egy gépre. Valahogyan megoldható, a program "átvarázsolása" a másik gépre?
Az egyik gépen win8.1 a másikon win7 van.
-
Shingen
addikt
Hali!
Van egy tabletem amiben van beépített gps vevő egység.
Létezik rá olyan ingyenes app amivel tudnám használni és ne keljen hozzá net?
köszi -
Vismajor01
addikt
Nah, akkor érthetőbben:
A clicker egy olyan eszköz amivel a prezentációkat lehet irányítani, van bennük lézer mutató etc. Értelemszerűen prezentációknál rendkívül hasznos.
Ilyet keresek én.
Amit láttam az egy logitech r400 volt, de 8 kilóért vesztegetik. És fogalmam sincs, mire érdemes figyelnem, drága ez ennyiért, etc.
Erre keresek valakit aki feltudna világosítani -
AssAssynn
őstag
Üdv.
A napokban újra kellett telepítenem a Firefoxot, mert el sem akart indulni. Biztonsági mentést pedig elindítás hiányában nem tudtam csinálni, viszont a "c-felhasználók-(felh.név)-appdata-local-mozilla-firefox" elérési útvonalról a "Profiles" mappát kimentettem.
Újratelepítést követően ezt visszamásoltam, de az új firefoxban nem található semmi a régi könyvjelzőimből, előzményeiből. Ötlet, hogy ezzel most mit lehet csinálni? -
localhost
Közösségépítő
válasz
Gombikácska #84213 üzenetére
Gép ? Hdmi és dp az nem KIMENET ?
Akkor sehogy. -
z123456789
addikt
Helló!
Van egy olyan topic amiben fel lehet tenni a kérdést hogy melyik topic kell nekem.
Nem találom.Szóval szeretném megkérdezni hogy mi a neve ennek a topicnak
De ha már ez a topic általános kérdésekkel fogllakozik, érdekelne hogy van-e autóhifivel vagy csak simán autórádióval foglalkozó/milyen autórádiót vegyek topic.Előre is köszi a segítségeket.Megtaláltam, elnézést.
-
Gombikácska
tag
Rendben köszönöm, akkor nem fogom olcsóbban megúszni. Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Szerk.: akkor ez jó lesz nekem?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Gombikácska #84215 üzenetére
Nem olcsóság, ahogy ez sem.
-
válasz
Gombikácska #84213 üzenetére
Legolcsóbban? Átalakítóval.
-
Gombikácska
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. Adott egy monitor amin csak VGA kimenetel van és adott egy gép, amin csak HDMI és DisplayPort bemenet. Hogyan tudnám a legolcsóbban megoldani az összeköttetésüket? Nézegettem vannak ilyen átalakítók, de azok 6-7 ezer forint körül vannak.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Szabó0922 #84211 üzenetére
Itt jó helyen lesz. Szerintem 500-ért elmegy darabonként, bár ez nem biztos.
-
Szabó0922
tag
Sziasztok!
Segitségeteket kérném!
Lenne nekem kb 80db zsir uj tápkábelem melyik kategoriába lehet beteni ha eladni akarom?
Mennyiért érdemes felrakni?
Válaszotokat előre is köszönöm -
Elvagyok
senior tag
válasz
spanglee001 #84208 üzenetére
Biztos ami biztos,marad a hűségidő leketyegése.Köszönöm Szépen a Segítséget Mindenkinek!!!Laci.
-
spanglee001
addikt
-
Elvagyok
senior tag
válasz
spanglee001 #84204 üzenetére
Szia .A másik szolgáltató más vezetéken,kábelen jönne.UPC Kábelszolgáltató lenne.Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest