Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
Hybryd
tag
válasz csigaADSL #8728 üzenetére
Aaaargh... Én is fel lettem húzva hogy mindenki routert akart rádnyomni
Az internet kapcsolat megosztása két számítógép között már win98SE vagy ME vagy mióta a windows része, XP alatt asszem a hálózat beállítása vagy milyen varázslónál kell keresgélni.
Csak be kell írni a súgóba, hogy "internet kapcsolat megosztás", é voilá...Zozzant, azért az érdekelne, milyen az a "3G router".. A mobilhálózat jeleit osztja szét, vagy mi?
Más: tudna valaki telepítés nélkül is működő dc klienst mondani? (olyan gépre kéne, ahol nem vagyok rendszergazda)
-
Zozzant
addikt
válasz csigaADSL #8728 üzenetére
De akkor gondold át, a 3G kártya az egy wireless hálókártya, a másik gépben meg a lan kártya az nem wireless... akkor semmi más dolgod nincs mint a nem wireless eszközt vezetékkel kötöd a wireless routerre, a 3g-s eszköz meg wireless csatlakozik. A wireless router osztja a belső hálózatra a címeket. Egy pécét használni router helyett net megosztásra az nem túl praktikus és nem túl gazdaságos.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Zozzant
addikt
-
-FM-
csendes tag
válasz csigaADSL #4637 üzenetére
Viszont ezt az egyszeri cserét is félhivatalosan intézik,mert hivatalosan 1 pixel miatt az ujjukat se kéne mozdítaniuk... szóval ez az egyszeri csere is a bolt kedvessége miatt van...
viszont most 1 idelye nem tűnt fel a pixel..lehet a miatt,mert a hátlapon van karc védő fólia,és a fólia és a gép közé levegő volt beszorulva (kb azon a területen ahol a hibás pixel néha feltűnt),most ezt eltávolítottam és eddig nem tűnt fel...lehet közük volt 1máshoz? -
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic nagyon sok telepített játékkal 2Tb HDD újszerű állapotban
- Új állapotú Logitech MK270 olasz wireless billentyűzet egér combo
- Logitech Nano USB egér mouse dongle wireless receiver CU0010
- ASRock X570 Taichi Razer Edition alaplap + Ryzen 7 5800x + Crucial ballistix DDR4 3600 32Gb
- Maxtor Samsung M3 Portable 2.5 500GB 100/100
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest