Hirdetés
Aktív témák
-
Ősember
őstag
hello
van egy KVM switchem, amire két gépet lehet kötni. az egyik (1) ág teljesen jol müködik, de ha a másikra (2) váltanék, akkor ugyan beugrik annak a gépnek a képe, ami annak az ágnak (2) a végén van, de kapásbol visszavált az (1) ágra a gépeket már megcseréltem, de az egyik ággal van a gond, nem a gépekkel.
monitort, usb-s egeret és billentyüzetet használok, egy hete sem üzemeltem be a switcht, 2-3 napig jol müködött aztán megkergült. tud valaki segiteni?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz raskolnikoff #15170 üzenetére
de. közben a vista topikban már segitettek. ekkora szopokát...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
valaki legyen szives megmondani miért igy néz ki a feladatkezelö...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
a téma word....
a kereketeket meg lehet adni százalékban és relativ értékben, de ami fontos, hogy cm-ben is. ha cm-ben adom meg és weblapként mentek el egy oldalt akkor mi az isteniért nem maranak a keretek fix méretüek akkor, ha az ablak méretét változtatom? jo példa erre a weblapom ami az aláirásomban szerepel. valaki tud valamit segiteni?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
hello
feltettem a routerem topikjában is a kérdést, de ide is felteszem, mert sürgös lenne a megoldás...
tehát erröl lenne szo:az mit jelent, ha csak a power led villog?
probáltam uj firmware-t flashelni rá, minden jol is ment, volt rendes leirásom, de amikor a routernek ujra kellett volna inditania magát semmi sem történt fél oráig. ott már manuálisan ujrainditottam (tápkábel ki-be) és azota csak ez a power led villog.
azt még hozzátenném, hogy 192.168.1.1-re nincs semmilyen válasz és nem tudok tftp-vel uj biost flashelni...______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
hello
már rákérdeztem a word-öd topikban, de ide is beirom, hátha itt is gyorsan akad valaki hozzáértöhello
a halál sem érti a word milyen logikát követ, de most nagyon megfogott....
ezt müveli
keret méretét ha fixre veszem csak akkor mutatja az egész szöveget, ha a keret mérete akkora, hogy elfoglalja az egész lapot, de akkor a másodi kkeret ugye nem is látszik. ilyenkor mi van?
a másik meg, hogy mielött beállitottam volna a kereteket akkor lehetett még állitani a margot. akkor az teljesen a lap szélén volt jobb oldalt (jobb margo...) de akármennyire probáltam balra huzni, hogy ne legyen annyira a szélen mindig visszapattant, mintha szorakozott volna velem, mint valami hülyegyerek
köszönöm elöre is a segitséget______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
ugy érted gyártsam le mind az 50 képet és utána fogjam össze gif file-ba? pont ezt akarom elkerülni tehát hogy valami uton modon gif file legyen a végeredmény, de ne kelljen sokat tökölni vele.
-
Ősember
őstag
ez egy photoshopos kérdés. feltettem az illetékes topikban is, de hátha itt is tudja valaki
szevasztok
a kérdésem egyszerü. a filter/artistic menüpont alatt több "effektet" találhatunk. egyike pl a palette knife. ennek van speciel egy olyan huzokája, hogy stroke size, ami 0 és 50 között skálázodik. ha valaki ezt a huzokát megfogja és balrol jobbra (0-rol 50-re) végighuzza, akkor lényegében egy mozgást kap. ezt az egész 50frame-böl állo mozgást hogyan tudom legegyszerübben létrehozni egy kiszemelt képen? tehát a cél, hogy ne kelljen a képet 50x beállitani különbözö stroke size -ra és 50x elmenteni. remélem érthetö voltam
elöre is köszönöm a segitséget______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz Winner_hun #4672 üzenetére
igen, csak ez tul egyszerü lenne se táp, se alaplap
meg vagy jegyezve, gangszter______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz Winner_hun #4665 üzenetére
igen... a táp ciripel néha, ha ugy kapcsolom be, hogy nem volt elötte teljesen áramtalanitva.
na de a lap sem semmi amiket produkál (a leirtak nagy része szerintem miatta van) és ezért nem tudtam a kettö közül én sem dönteni, de igy legalább megerösitettél abban amit gondoltam
szakmai forumok és apros forumok na meg a blokog szélessége nem egyforma, azért itt rövidebb, viszont aproban jo ... de jol látom belémhimeztél vazze?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz Winner_hun #4626 üzenetére
semmi, fokozatosan romlott el
viszont szemre jo és ez a célja az egésznek
-
Ősember
őstag
válasz Ősember #4551 üzenetére
olyankor mi lehet a gond, ha leállitásnál a monitorra fagy az utolso kép (nem kapcsol le), a vinyok leállnak, de a ventik pörögnek? továbbá az usb-s egerem ledes görgöje is égve marad. mindenen segit egy hosszu power gombos kikapcsolás, de az egéren csak az áramtelenitás segit
-
Ősember
őstag
olyankor mi lehet a gond, ha leállitásnál a monitorra fagy az utolso kép (nem kapcsol le), a vinyok leállnak, de a ventik pörögnek? továbbá az usb-s egerem ledes görgöje is égve marad. mindenen segit egy hosszu power gombos kikapcsolás, de az egéren csak az áramtelenitás segit
-
Ősember
őstag
hello
tudja valaki, hogy az imageshack-röl hogyan tudok olyan ki képes belinkelni ide a forumba, amire rá lehet kattintani és akkor kiadja ugyan azt a képet csak nagyban? sehogy sem jövök rá a trükkre, pedig mintha már láttam volna itt valahol ilyesmit elör eis köszi![ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
hello
linkelésnél egy adot hsz linkje igy néz ki:
http://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_3/hsz_1-1.html
nem meglepö... viszont megoldhato az, hogy én egy adott topikbol több egymástol messze lévö hsz-t egy oldalon jelenitsek meg? pl ebben a topikban az elsö 3 együtt ugye igy néz ki:
http://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_3/hsz_1-3.html
de nekem egymástol különállo dolgok kellenének aki tud segiteni annak megköszönöm______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz Dr. Romano #2240 üzenetére
driver csere és winamp ujratelepités nem segitett
megszokás kérdése, hogy mi jobb most már csak azért fogom megnézni azokat, hogy tudjam tényleg ez az egyetlen kiut______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
válasz Dr. Romano #2238 üzenetére
mindig igy volt... lehet ujratelepitem a kodekeket és a drivert, ár nem füzök hozzá sok reményt. hogy a francba létezik az hogy ez csak engem zavar és nem találtak rá még gyogymodot....
mod: nem akarok lejátszot cserélni, föleg nem mediaplayert meg egyéb okosságokat
[ Szerkesztve ]
-
Ősember
őstag
és erre abszolut más megoldás nincs windows xp-n belül?
-
Ősember
őstag
szevasztok
nem tudom volt-e már ilyen, de az én összes hangom összefügg a winampban beállitott hanggal ez azt jelenti, hogy ha a winampot hangosabbra állitom, akkor pl a skype beszélgetésem is felhangosodik. ez azért nem jo, mert ha beszélgetek közben nem tudok a háttérben zenét futtatni, ami azért kellemetlen, mert amikor kis hallgatás van akkor nem szeretném feltétlen a beszélgetöpartneem szuszogását hallgatni
aki tud segitsen, köszimod:
csak akkor tudok a winamppal hangeröt szabályozni, ha megy a lejátszás.
soundmax van a gépen[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest