- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz netboy #27171 üzenetére
Hali
Nekem a 9.5 van meg, bootnál a clone menüben van az acronis true image server, én azzal csináltam pár napja mentést a vistáról. Minden rendben ment, a 9.7.ben is ugyanez az acronis verzió van megnéztem. Particionálásra meg a paragon progija a legjobb a cd-n.moto g72, Ninebot d28e
-
zsolesz010
senior tag
válasz netboy #12845 üzenetére
A notimban is ez a szutyok van, és a drivere nem is engedi az egyéni felbontások megadását.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz netboy #12840 üzenetére
Jajj, nálad nem volt egyéni felbontás rész
Milyen VGA-d van? Melyik driverrel?- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz netboy #12538 üzenetére
Szia!
A grafikai tulajdonságoknál keresd meg az "egyéni felbontások" részt és add hozzá a kívánt 1366x768ast.
Üdv!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
törölt tag
válasz netboy #12498 üzenetére
Próbáld meg a GetDataBack progit. Vagy esetleg itt kérdezz, itt többet tudnak segíteni
-
-
föccer
nagyúr
Van egy tuti fórum. MAgyar nyelvű, és biztosan találsz erre fogható embereket.
üdv..: föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Aktív témák
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Jövedelem
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB