Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
JetiRulez #15580 üzenetére
A ZA beállításainál tiltsd le, h bekapcsoláskor keresse a frissítéseket a neten, vedd ki a pipát a kémprogram írtó modulból. Ha még ráadásul vírusírtód is van az is a winnel indul, átnézi a gépet, fellép a netre frissítésért. A ZA ritkán, de akadhat néhány vírusírtóval.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
JetiRulez #14429 üzenetére
Vírus, spyware biztos nincs?
Pl. NOD32 + CounterSpy hatékony lehet együtt.
Csökkentett módban is érdemes kipróbálni a keresést, mert így a biztos...
Az a hacker elég kitartó lenne, ha ő csinálná...(nincs egy kisöcsi a közelben, aki turkál a gépedben, amikor nem vagy ott?
)
Milyen oprendszer? Újratelepítés már történt azóta?
Cookie, temporary, registry rendszeresen tisztítva van?
Elég furcsa a hiba. Gondolom nem szoktál titkosítani. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
JetiRulez #12317 üzenetére
"Egyébként a Google-ban nem nagyon találtam ilyesmit (talán mert nem tudom milyen néven keressem)"
Nem értem a problémázásodat, dobtam egy linket, nem?? KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR.
Tudod, alá van húzva pirossal, és oda van írva, hogy [link].
Legközelebb gondolkozz, mielőtt írsz egy hsz.-t: "leégettem a procit"... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
JetiRulez #12203 üzenetére
Ez mekkora baromság... Miért égetted volna le a procit? Akkor már nem is jutnál el az XP-ig sem...
(Bírom, amikor valaki nagy meggyőződéssel állít hülyeségeket...konkrétan a haverodra gondolok...)
Egyébként nézd meg ezt: [link].
Kb. 5 másodpercembe került rákeresni Google-ban...(Ehhez képest te már harmadszor szólsz hozzá a saját hsz.-edhez, ennyi idő alatt le is tesztelhetted volna a RAM-ot, vagy a vinyót...)
Csinálj memtestet, és valamilyen segédprogrammal csekkold le, hogy a vinyóval minden rendben van-e.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy haldoklik a vinyód, mint a RAM, de ez kiderül, ha leteszteled. -
CSorBA
őstag
válasz
JetiRulez #11407 üzenetére
1, nem lehet bontani, hát nem is
az az egyik lényege (többek között) a routeres megosztánsak, h. korlátlanul legyen minden gépen, mindig
2, ez a router konfigurációs menüje
3, az a jó, ha minden gép eléri, mert akkor a hálózat elméletileg jó4, a 3as pontból következik h. vmi konfigurációs beállítási probléma lehet...
tűzfal esetleg? xp2 belső tűzfala? fájl és nyomtatómegosztás engedélyezve van? mivel próbáltátok egymást megnézni, totalcommander? -
CSorBA
őstag
válasz
JetiRulez #11321 üzenetére
most hogy állsz vele?
1, van net?
2, ha nincs, ezt eltudod érni? http://192.168.2.1/
3, mindkét gép el tudja érni?utána folytathatjuk
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
JetiRulez #7949 üzenetére
Milyen újratelepítés után csinálja? A Firefoxot, vagy a Windows-t telepítetted újra? Nem mindegy. Általában egy Win-újratelepítés után, ha feltelepíted a hálózati kártya driverét, és normálisan beállítasz mindent, nem szokott gond lenni.
Változtasd már meg azt az iszonyatosan nagy intelligenciáról tanúskodó aláírásodat, a kedvemért!
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest