Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
gban
veterán
Hirtelen elengeded a billentyűzetet, megmarkolod a fényképezőt, és megnyomod a gombját.
Ha screenshotra gondolsz, akkor amennyiben van ilyen beépített funkció, a hozzá tartozó gombot kikeresheted a billentyűzet-kiosztás alatt.
Gyakran az F11 ha emlékeim nem csalnak, habár én sosem használtam ezt a funkciót.Postázást nem vállalok.
-
7600GT
senior tag
Hogyan tudok játék közben fényképet csinálni?
Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
BPFeri
senior tag
Szia !
Mást megoldást -hirtelen- nem tudok..de talán ismerve a gép pontos nevét ( gyártó és típus) a neten tudsz szerezni infót a lehetséges felépítéséről.
Az általam írt megoldás miért nem műkszik ? Vhol nem tudsz egy telepített Everest -t másolni és azt használni ?!?!Üdv, F.
....
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy hogy lehet pendrive-ról boot-olni?
Vistában hol tudok "boot pendrive"-ot létrehozni?
Köszi!
-
n-tek
aktív tag
meg még az a kérdésem lenne, hogy egy gép szétszedése és everesthez hasonlkó programol telepítése nélkül, hogy tudnám megnézni, hogy mi az alaplap neve? köcce
Escape is Just the Begining
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
D-Link DSL-360T modem firmwaret firssítettem, azért hogy PPPoE módban menjen, és ne kelljen állandóan betárcsázni. Sikerült is a frissítés, csak PPPoE módot nem tudom beállítani, hogy legyen NETem. A modem setupjában az állapotban látszik, hogy connected, de a net nem megy.
Kell még vmi mást is beállítani pl. az XP-ben vmiféle új hálózati kapcsolatot léátrehozni vagy mást...
Ha igen akkor mit és hogyan?Köszi előre is!
Üdv.
-
pok.tom
aktív tag
válasz tomcsi23 #2568 üzenetére
kimondta h. wördbe nyomtasd honalpon van olyan h. nyomtatási kép, meg persze nyomtatás aztnéztem meg 1-2 dolgot bejelöltem és nyomtatási képben meghagyta.. akkor minek word? de csak poénnak szántam de most igy átgondolva nem is rossz 5let na jóreggelit uccsó munka nap a héten
[ Szerkesztve ]
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Talán tud nekem segíteni valaki...
Van egy 550-es Eurocase tápom amibe egy 120 x 120 x 25mm-es venti van.
A kérdésem az lenne, hogy egy 120 x 120 x 38mm-es venti is jó bele szerintetek? Ja és minden venti csatija jó lesz, vagy speckó "táp venti" kell, ha van egyálltalán külön ilyen...
(Nem szeretném szétszedni)
Előre is köszi!Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
tomcsi23
veterán
válasz total90 #2574 üzenetére
Lehet fújni és szívni is. Ha kifújatod a port, az a kondiknál még jobb is (csak utána máshol kell majd összeszedni), ecsettel + porszívóval is lehet, de óvatosan, nehogy egy-egy kondit lesszippantson.
96%-os alkohollal ajánlatos "kimosni", de mivel gyorsan elpárolog, így a kis mennyiség lehet, hogy kevés lesz....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
s-men
tag
Szaisztok!
Barátnőmnél szeretnék netet.
A gép készen áll...
Szeretném a házban használt( szomszédok) netet használni.
Milyen wireless cucc kell hozzá?
USB-s Network Adapter kell hozzá?Üdv : Dani
-
Aylarth
tag
Sziasztok!
Egészen hülye kérdés:
Van még v.ki aki az Age of Empire - Rise of Rome-al játszik néha, és 20 v. 22-es wide monitorral rendelkezik és szeretné nagyobb felbontásba tenni a játékot, mint 1024*768?
mert így írtó hülyén néz ki. 1680*1050-et szeretnék.Megpróbáltam a google-t, forumokat, v. én v.ok nagyon gyenge angolból v. mást nem érint, de ha v.ki tud légyszi segítsen!!!
Nagyon fontos lenne!!!Egyedül ezzel a játékkal szoktam játszani!!!
Köszönöm! -
total90
veterán
válasz tomcsi23 #2556 üzenetére
Aha,ecsettel még nem próbálkoztam de majd fogok.Én hozzá merek nyúlni a dolgokhoz tehát az alkoholos ecsetet is kifogom próbálni.Gondolom épp,hogy csak alkoholos legyen az ecset annyira kell megmártani.Egyébként azért tettem fel a kérdést,mert zavar,hogy a pl. a kondik meg a cinezések körül a porszívó nem szívja ki a port.Pasztacsere azt hiszen nem kell,mert szoktam cserélgetni a procikat tuning miatt és akkor ugye midig új pasztát teszek.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
poffsoft
veterán
válasz pok.tom #2566 üzenetére
nem, akkor úgy mondom , az óra mellett az értesítési területen nem jelennek meg az ikonok, de a folyamatok elindulnak (sndmanager, spyware,atittool,ATI). így nem tudom konfigurálni őket, mert nem tudom felnyitni a progikat???
pok.tom: attól még nem kellet volna törölnöd az eredetit...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Nem tudjátok, melyik progi csinálhatja velem(nod, kerio,spy terminator), hogy az ikonokat nem teszi ki a tálcára az xp induláskor??? Maguk a folyamatok elindulnak, de az ikonok nem.
Valamint mivel lehetne ilyenkor előcsalogatni őket a tálcára?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
válasz replay007 #2555 üzenetére
hátt nekem 7300gt 641/1728 en tud fullon hibanélkül teljesíteni mondjuk 7600gt mag van bennt azé lehet ennyire tépni. hátt nemtudom sztem próbálgasd ugy 1esével 1szer a gput majd hozzá a memóriát és akkor tudod h. mi hibázik ha már túltépted 3dmarkal meg tudsz tesztelni akár a pontok alapján 2003mas teszt amiben jelentős különbésget tudsz produkálni.
-
tomcsi23
veterán
válasz pok.tom #2560 üzenetére
Aki meg nem mer úgy hozzányúlni, annak mindegy, hogy van-e kosz, elmegy évekig is a gép, max esztétikailag zavaró.
Ja, lenne egy kérdésem is, hogy lehetne ezt az oldalt lementeni, hogy a válaszok is meglegyenek? Szenvedek már egy ideje. [link]
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz total90 #2549 üzenetére
Hali,
úgy jó nagyjából, ahogy pok.tom mondja, annyit tennék hozzá, hogy időnként (1-1.5 év) szétszedem teljesen, kimosom alkohol+ecsettel a foglalatokat, meg letakarítom az érintkezőket (kártyák), aztán vissza minden. Ilyenkor a bordákat is ajánlatos fújatni, letakarítani, procit, hűtéseket újrapasztázni, ventiket is ki lehet fújatni....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
replay007
tag
köszi a választ igen tuningra gondoltam az alap 400/1000 mit kéne átlagos esetben tudnia?
-
pok.tom
aktív tag
válasz somertf #2532 üzenetére
és mi a kérdés? műxik most nem? amugy lehet memória prbléma meg 100másik az áramingadozástól a tápon keresztül, ha ien van nem kapcsol be gép nyomle tápot aztán várj pár msp-t aztan nyomd vissza majd kapcsold be és ok szokott lenni de jó ötlet volt a memória tisztítás sztem
-
pok.tom
aktív tag
válasz replay007 #2548 üzenetére
pl crysis demo 1024ben médium grafon elmegy, persze 2giga memóriával, tunongolni szeretnéd? akk. powestrip és nem vesznek el a beállítások, vista alatt nem sikerült nekem ezt, xpn müxik
stabilitás 3dmark pl v. akármien játékkal, pl ha pontozás van v. a kép nem olyan amilyennek lennie kéne akkor vedd vissza a tuningot, meg a hőmérsékletet figyeld. -
total90
veterán
Hi!
Ti mivel szoktátok tisztitani a gépetekben az alkatrészeket?Alaplap,hangkártya stb.Ha óvatosan letörlöm,vagy lefújatom a port akkor is maradnak olyan részek ami poros marad.Mit ajánlatok?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
replay007
tag
hali all
egy club3d-s 7800gt menynit bir szerintetek? milyen progival lehet tesztelni a stabilitását? meg a legujabb drivereknél hogyan kell beállítani hogy a beállított orajeleket ujrainditas utan ne veszitse el.. help pls[ Szerkesztve ]
-
DragonR+
aktív tag
válasz DragonR+ #2514 üzenetére
Ez az eredeti kérdés.
Egy Easycom I-Data párhuzamos printszerverről lenne szó.
Burkolt UP![ Szerkesztve ]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy vmilyen más programmal feltelepítettem a Windows Desktop Search-öt, és engem rettenetesen zavar, a régi alap keresőt nem is találom. Hogyan tudnám eltávolítani? Eddig tűrtem de most kibuktam.
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Ma vettem DeathAdder egeret és Hyperglide ot hozzá.
A kérdésem az lenne, hogy a teflon talpakat az egéren lévőre kell rárakni, vagy azt le kell szedni előbb?
Köszi!
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
djbahool
senior tag
2537 valaki?
-
ocsike8
csendes tag
Hali!
Van egy problémám, melyet nem tudok megoldani. Hp 1020 as nyomtatóm van, és nagyon gyakran amikor reggel a gépet bekaocsolom, mégegyszer kinyomtatja, amit az előző nap utoljára nyomtattam. Már próbáltam, hogy a nyomtatót eltávolitottam, meg újra telepitettem, de nem segitett. Mi lehet a gond? Láttatok már ilyent??
Köszi előre is: Öcsi
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
Talán tud nekem segíteni valaki...
Van egy 550-es Eurocase tápom amibe egy 120 x 120 x 25mm-es venti van.
A kérdésem az lenne, hogy egy 120 x 120 x 38mm-es venti is jó bele szerintetek? Ja és minden venti csatija jó lesz, vagy speckó "táp venti" kell, ha van egyálltalán külön ilyen...
(Nem szeretném szétszedni)
Előre is köszi!Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
spyduck
nagyúr
válasz pok.tom #2539 üzenetére
Ezekkel: [link] igaz még nem próbáltam ki mert nem nagyon tudom letölteni mert lassú a net, de én is ezzel szenvedek már egy ideje!
Ha sima dvd lejátszón akarsz nézni divix-es filmet azt a nero megoldja de a feliratot azt nem bírom megoldani!
Amit belinkeltem az elméletileg segít! -
pok.tom
aktív tag
hali! nem divx-es dvd lejátszóra h. tudok kiírni feliratos filmet? thx a hozzászólásokért
-
n-tek
aktív tag
Hali
honnan tudok egy programhoz forráskódot szerezni? mondjuk ehhez a programhoz: Legi For Windows. Valaki hallott már erről a progiról? Ha igen akkor tudna hasonló programokat ajánlani? köcceEscape is Just the Begining
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
DSL 360T modem firmwaret firssítettem, azért hogy PPPoE módban menjen , és ne kelljen állandóan betárcsázni. Sikerült is a frissítés, csak PPPoE módot nem tudom beállítani, hogy legyen NETem. A modem setupjában az állapotban látszik, hogy connected, de a net nem megy.
Gondolom új háló. kapcsot nem kell létre hozni, vagy igen?Köszi előre is!
-
föccer
nagyúr
64 bites rendszerrel tudnád kihasználni a procid adta lehetőségeidet, de mivel a jelenlegi Win-es alkalmazások túlnyomó töbsége még csak 32 bites, ezért nem tudod rendesen kihasználni a 64 bites procikat. Hiába 64 bit-en számol az OP rendszer, nem lesz látványosan jobb a gép teljesítménye.
Ha rám halgatsz, akkor hagyd fent azt a rendszert, ami most fent van. Szerintem nem ér meg annyi fáradságot, hogy telepítgess mindent újra.
üdv.: föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
dantej
tag
Vista 32bit vs 64bit????
Kérdésem az lenne ,hogy egy ilyen gépen: AMD A64 5000+ X2, Nforce 550,2gb 800mhz-s ram, 7800gt
Melyiket használjam 32bit vs 64bit!!??
Játszok netezek néha szövegszerkesztés filmezés!
Jó lenne egy épkézláb válasz mert már nemtom mit használjak!!
Előre is köszi a válaszokat!!''Tedd vagy ne tedd de soha ne próbáld!!''
-
somertf
csendes tag
Üdv!
Nekem is lenne egy kis problémám... Méghozzá az, hogy mostanában előfordul, hogy teljesen lefagy a gép, tehát mondjuk Billentyűzeten Num Lock bekapcsolva volt, hiába nyomogatom semmi... Ennek elllenére az egér működik és minden tudok vele csinálni, kivéve kattintani... Nos újraindítom gép nem ado képet, minden felpörög , de sem kép se hang.. Várok kicsit, restart.. most bejön a kép bebootol minden, elkezdek filmet nézni és hírtelen minden elmegy.. Újra képnélkül és hang nélkül.... Ott látom a LED-eken, hogy a gépem dolgozik, de mégis semmi.. Most kiprooltam (elég vastag ppor volt rajta....) kiszedtem régebbi memória modult, most úgy tűnik mintha működne... Nos szerintetek okozhatta ezt memória (tudom lekellett voolna futtattni egy memtesztet , dehát ez hajnali háromkor jött elő..., egyébként úgy, hogy megmozdítottam kicsit a gépet és pufff...lefagy minden..) -
PazsitZ
addikt
Included
Bár ha teljeskörűek akarunk lenni, ajánlom még ezen 2 topicot és első hsz-eiket:
RIOS 5 kérdések
RIOS 5 kereső[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
PazsitZ
addikt
válasz ssolitude #2524 üzenetére
A kereső mindig lokálisan keres. Ha azt szeretnéd, hogy mindenhol keressen lépj vissza a fórum oldalra Ha jól tudom a piac viszont még így is külön van
Ha pl. fáradt gőzből indítasz keresést csak azon belül keres, és így tovább...[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
ssolitude
őstag
Melyik szekcióban találom a PHuvar topikot? Kereső nem működik.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
04ahgy
nagyúr
Szia!
Nekem van egy hasonló szerkentyűm: 2,5"HDD az USB házban. Némely gépről megy, némely gépről nem megy. Holott ugyanaz a vinyó van benne folyamatosan! Sőt, továbbmegyek: egy adott gépen az első két USB-ről nem ment a HDD, a hátsóba dugva egyből felpörgött.
Innen logikusan: az USB port max. árama (papíron 500mA) az egyik, a HDD indítási árama a másik tényező. Minél nagyobb az első, és minél kisebb a második, annál biztosabb az eset.
Az azonos gépen levő jelenség (indul - nem indul) pedig az alkatrészek tűréshatára miatt is változhat. Teszem azt, az egyik USB hub kicsit felfele tér el, és tud 530mA-t adni, míg a másik lefele, és csak 480mA-t bír! Stb...
Tehát szerintem előre kiszámítani teljes bizonyossággal nem lehet, hogy indul egy csatlakozóról, vagy igényel kettőt (amikor az egy USB port árama nem elég.)MOD.: a HDD méretétől nem függ, mert csak egy / két tányér + n darab fej, és az adatsűrűség az, ami a kapacitást befolyásolja. Gyártmánytól már jobban függ. Milyen motor, stb. Tipikusan azokat a HDD-ket keresd, aminek minél kisebb áramérték van a címkéjén megadva!
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
BPFeri
senior tag
Én csak csendben várok ... és várok..és várok ... vki.. talán.. erre ?!?!
....
-
poffsoft
veterán
Urak!
Nem tudja valaki, melyik progi kavarhat be a tálcának? Nem jönnek fel az ikonok, pedig a programok elindulnak (sndmngr,atittool, nodstb).Ill. mivel lehetne az ikonokat előcsalogatni? meg hol lehet megnézni, melyik prg miatt nem kerülnek a helyükre? (kerio, nod, spywareterminator a szóbajöhető, szerintem)
please![ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
Response Time Rise Time: 6 ms, Fall Time: 19 ms
Ez milyen válaszidőt takar egy TFT esetén?Előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
Először próbáld meg hogy csak az alaplap van rádugva a tápra, se proci benne, se rákötve semmi.
Ha ekkor is ezt csinálja, akkor táp vagy lap.
Aztán lehet szépen sorba menni, hogy megfejtsd a zárlat/hiba helyét, okozóját, ha nem e kettő közül az egyik.Postázást nem vállalok.
-
04ahgy
nagyúr
Azt, hogy van-e, azt nem tudom. De egy barátom az tud olyan progit írni (asszem Java-ban), hogy a program kattint. Tehát csak lekérdezi az egérmutató helyzetét, és kattint, szerintem megoldható.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
DragonR+
aktív tag
Tiszteletem!
Valaki okos ember meg tudná mondani nekem, hogy hol a manóba és/vagy mi a manót kell állítanom, hogy végre állapotinformációkat kaphassak egy nyomtatóról printszerveren keresztül?
Üdv: DragonR+
Már sík ideg vagyok. Bennetek bízom.[ Szerkesztve ]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
-
rii
nagyúr
be akarom kapcsolni a gépem,
de csak 2 mp-ig zúg meg prögö, szóval be akar indulni, aztán leaáll
olyan mintha a csak a tápegységben levő áram adna newki erre a 2 mp-re életet
másik konnektorból már próbáltam
másik tápkábellel még nemmi lehet a gond?
2 napja kezdőtött, azóta minden power gombnyomásra ezt csinálja
mehhalt a táp?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
BPFeri
senior tag
Sziasztok !
Lenne egy külső USB 2.5” HDD –m (SATA) és a hozzávaló USB úgynevezett „Y kábel”.
Na most már mikor kell használni a a”második” ( jelenesetben ) piros USB csatit ?.. ha jól tudom akkor ha az eszköz plusz feszt igényel! Igaz?Kérdésem. lehetséges –e vhogy előre megtudni hogy milyen esetben fog „plusz”feszt igényelni, ha nagyobb HDD –t teszek bele ( 80-120GB ) vagy ha az USB nem 2.0 –as vagy bizonyos gyártmányok ( WD, Hitachi, Samo stb.) esetén vagy mikor ?
HDD t-szeretnék bele venni és az eszköz amire csatlakoztatnám csak 1db USB ( 2.0-as) port –al rendelkezik.
Válaszokat nagyon köszi !
Üdv, F.
....
-
Cloud
tag
lemaradtam + azt nem tudtam, hogy ez csak új ügyfeleknek van.
Az én szolgáltatómnál amikor megjelentek a gyorsabb és olcsóbb csomagok, akkor átpakoltak oda.
There is no difference between eternal birth, restoration from the fall and the finding of the philosopher's stone.
-
Qru
MODERÁTOR
Ok, köszi. Azt kibírom, legalább jut a családra is idő.
mod: Cloud:
Jah, majd felhívom őket, de csak decemberben jár le a hűségszerződés.
Ami vicces volt, hogy egy gyorsabb csomagot kartam több pénzért és közölték, hogy amíg tart a hűségszerződésem nem válthatok gyorsabbra/drágábbra sem. LOL!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Cloud
tag
Szerintem ezt automatikusan meg kellett volna tenniük, legalábbis nálam ezt történt.
Biztos ami biztos alapon azért a helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatot vagy legalább dobnék 1 mail-t nekik, hogy mi a szitu.
There is no difference between eternal birth, restoration from the fall and the finding of the philosopher's stone.
-
Cloud
tag
Csak most vettem észre, hogy ez a topic az egyéb hardvereken belül van (a keresésnél ezt nem írja).
Bocs hogyha nem itt kellene feltennem ezeket a kérdéseket. De azért válaszoljatok, különben...
-
Qru
MODERÁTOR
Van jelenleg egy UPC minimum csomag otthon, fizetek érte 5750Huf-ot, decemberben lejár a hűségszerződés és látom, hogy mostanság ilyen potom 3990-ért dobálják ugyan ezt a csomagot. Na mármost hülye lennék fizetni többet, ezért ha lejár a hűségszerződésem le kell mondanom és újra kötni vagy simán át lehet állni az olcsóbb tarifára?
#nincsbennetarcsi
-
Cloud
tag
válasz V.Stryker #2499 üzenetére
Köszi szépen, ez volt az a vicc, csak valahogy máshogy volt megfogalmazva.
A másik kérdésem viszont még mindig aktuális: Hova lett "A McDonald's-ban dolgozni I. és II." írás a logout-ról??
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest