Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bensor991

újonc

Üdv!

Nem tudom mennyire lesz off amit írok, szerintem a témába vág, de ha nem, elnézéseteket kérem.

Már régóta gondolkozok egy autós kamera beszerzésén, és a közelmúltban, egy "kedves" autósnak hála eldöntöttem, hogy karácsonyra én is benevezek egy ilyen készülékre. Azonban ez egy teljesen idegen terep a számomra. Rátévedtem néhány magyar honlapra (gondoltam, először idehaza nézek körbe), de teljesen idegen márkák termékeivel találkoztam, és az sem sokat segít a helyzeten, hogy a termékek értékelésénél az esetek döntő többségében csak negatív kommenteket találok. Aztán hála a google-nek, megtaláltam ezt a fórumot, és most a segítségeteket szeretném kérni a készülék kiválasztásában.

Amit tudni érdemes:
    - Általában 4-5 órákat vezetek, városon belül és kívül egyaránt, tehát vagy olyan készüléket szeretnék, ami ezt az időintervallumot akksival bírja, vagy engem az sem zavar, ha szivargyújtóról megy, de azt nem szeretném, hogy a táv felénél meg kelljen állni töltőre rakni.
    - Megköszönném, ha valaki ajánl egy terméket, leírná, hogy hozzá ő pl. milyen márkájú mem. kártyát használ (olvastam, hogy voltak, akiknek ezzel is gondjuk akadt), mik a tapasztalatai a termékkel, esetleg megmondaná, hogy ő honnan rendelte.
    - Kb 25k forintot gondoltam rászánni a készülékre (de ha van megbízható, nagyon tuti termék, és ne adj' Isten drágább, az is érdekelne), illetve további 10k körül gondolom a memória kártyát.

További kérdésekre szívesen válaszolok, a ti válaszotokat pedig előre is nagyon szépen köszönöm! :)

Ui.: Tudom, hogy mehetne mobilról, de azt több okból sem szeretném ilyen célokra használni.

Új hozzászólás Aktív témák