Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensor991
újonc
Üdv!
Nem tudom mennyire lesz off amit írok, szerintem a témába vág, de ha nem, elnézéseteket kérem.
Már régóta gondolkozok egy autós kamera beszerzésén, és a közelmúltban, egy "kedves" autósnak hála eldöntöttem, hogy karácsonyra én is benevezek egy ilyen készülékre. Azonban ez egy teljesen idegen terep a számomra. Rátévedtem néhány magyar honlapra (gondoltam, először idehaza nézek körbe), de teljesen idegen márkák termékeivel találkoztam, és az sem sokat segít a helyzeten, hogy a termékek értékelésénél az esetek döntő többségében csak negatív kommenteket találok. Aztán hála a google-nek, megtaláltam ezt a fórumot, és most a segítségeteket szeretném kérni a készülék kiválasztásában.
Amit tudni érdemes:
- Általában 4-5 órákat vezetek, városon belül és kívül egyaránt, tehát vagy olyan készüléket szeretnék, ami ezt az időintervallumot akksival bírja, vagy engem az sem zavar, ha szivargyújtóról megy, de azt nem szeretném, hogy a táv felénél meg kelljen állni töltőre rakni.
- Megköszönném, ha valaki ajánl egy terméket, leírná, hogy hozzá ő pl. milyen márkájú mem. kártyát használ (olvastam, hogy voltak, akiknek ezzel is gondjuk akadt), mik a tapasztalatai a termékkel, esetleg megmondaná, hogy ő honnan rendelte.
- Kb 25k forintot gondoltam rászánni a készülékre (de ha van megbízható, nagyon tuti termék, és ne adj' Isten drágább, az is érdekelne), illetve további 10k körül gondolom a memória kártyát.További kérdésekre szívesen válaszolok, a ti válaszotokat pedig előre is nagyon szépen köszönöm!
Ui.: Tudom, hogy mehetne mobilról, de azt több okból sem szeretném ilyen célokra használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest