- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
yodamester10 #25295 üzenetére
Meg mindig nem írta senki, hogy mekkora aksi van benne. Nekem is lite van igaz itthon a dobozba de mindig tápra dugom ha "bohockodok" vele a szobába. Szvsz ebbe az aksi csak addig kell amíg beallitom vagy hasonló.
-
Csöves
őstag
válasz
yodamester10 #25298 üzenetére
-
Csöves
őstag
válasz
yodamester10 #25296 üzenetére
Úgy értettem, hogy nincs feltöltve.
-
Beni2360
félisten
válasz
yodamester10 #25291 üzenetére
Mekkora aksi van benne? Szinte elenyeszo a mérete szerintem és az autó percek alatt feltölti. De ha régi és már haldoklik akkor azért merül le gyorsan.
Menet közben állandóan a tápon van. -
Debilon
addikt
válasz
mert egy csomó powerbank úgy működik, hogy nincs terhelés a kimeneten akkor kikapcsol, nem csoda, hogy nem tölt semmit
-
Csöves
őstag
válasz
Gyenge a powerbankod.
-
yodamester10
őstag
Már rég jártam erre, és az lenne a kérdésem,hogy elég sokat megyek rövid távot hogy töltsem fel a kamera aksit mert low battery fogad mindig.Gondoltam rádugom a powerbankot de nem jártam sikerrel mert egy idő után lekapcsolt a kamera és nem töltötte.
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok
Jelenleg Lamax 9s dualt használunk és szeretnék venni hozzá egy hozzá való lamax 9s rear parkoló kamerát.Valakinek van vele tapasztalata?
-
-
pakfong
tag
válasz
#99618560 #25286 üzenetére
Hiába rugalmas a kábel, ha az autóburkolat műanyag patentjai/karmai hidegen könnyen törnek.
A hátsó kamera kábelét előre kell hozni. Ha függönylégzsák van az autóban, nem tanácsos csak szimplán a gumi kéder mögé benyomkodni a kábelt, mert keresztezi a nyíló légzsák útját.
Ha meg alul vezetnénk el, nem biztos, hogy elég hosszú lesz a kábel. -
trebrona
nagyúr
válasz
DoItYourself #25277 üzenetére
Nem haragszom, rosszul fogalmaztam.
Ezek az adatra, vagy médiára való USB-k az autóban valamennyit persze, hogy töltenek, de az esetek többségében ha fut mondjuk egy navi a csatlakoztatott telefonon, a telefon gyorsabban merül, mint ahogyan a port tölt, vagy legfeljebb csak szinten tartja.A kia-s példád szerintem nem általános.
-
DoItYourself
addikt
válasz
trebrona #25272 üzenetére
Ne haragudj, de én olyan USB csatlakozót még nem láttam, ami ne töltene, mindegy milyen eszközön, hűtőgépen, vagy autón van.
Olyan viszont van, ami csak töltésre jó, pl. új KIA Ceed-ben van kettő is, abból az egyik csak töltésre van. Minden másra van még egy szivargyújtója is. -
cscope
csendes tag
A következő a helyzet. A Skoda két középső usb csatlakozója adat csatlakozó. Olyan usb kábelt kell használni amelyben a két középső adatkábel nincs vagy fogod és új usb dugaszt raksz rá amiben a két középső kábelt nem forrasztod fel. A 70mai kábelében is van a két adatkábel, de a szivargyújtóban már nem csatlakozik sehova sem. Sok sikert.
-
trebrona
nagyúr
When you enter the album on the 70mai app. [link]
Ezt kizárhatod, mivel az alkalmazásban wifin kapcsolódva tudsz belépni az albumba, USB-n csatlakozva nem. Ha telefonnal kapcsolódsz a kamerához wifi-vel élőképet látsz a telefonon?Egyébként az autók USB csatlakozója médiaolvasásra valók, töltésre nem. Ahogyan a mobilt sem töltik.
-
bl4ze
veterán
Urak, kérlek segítsetek.
Adott egy legújabb Skoda Octavia, ahol a vezető részen 2 db USB tpye C van, 12V szivargyújtó már csak a csomagtartóban van.
Betettem egy 70mai Smart Dash Cam 1S-et az autóba.Mivel csak USB C van, így egy USB C-USB A adapterrel megy egy 3m kábellel a Micro USB a dashcam-be.
A gondom az, hogy nem igen akar rögzíteni a kamera, mivel tippem az, hogy az autó nem (csak) tölti hanem "tallózni" belépni avagy "olvasni" akarja. Ezért a kamera nem megy át a "recording" módba hanem "kéken" világít nincsen rögzítés módban.
Egyszer menet közben valahogyan ki-be kapcsolással sikerült ezt megoldani, hogy minden indításkor már rögzített, de most a másik USB C-be bekerült egy pendrive zenével és megint csak kéken világít, és nem megy a rögzítés...
Azért gondolom , hogy az "olvasás" avagy "belépés" lehet a baja mert ezt olvasom a kameráról a saját oldalán :
3. Under what circumstances will the video recording stop?
The dash cam will automatically stop recording in the following situations:
When you enter the album on the 70mai app. [link]Szerintetek mit tudnék tenni, hogy ne próbálja olvasni az USB-hanem csak töltse?
Van bármi ötletetek? USB C avagy USB A portból nem tudok szivargyújtó kimenetet csinálni, ez a bajom.... -
sambenez
Topikgazda
válasz
tillatrilla #25266 üzenetére
Keresni kellene egy olyan pontot ahol csak gyújtásra van fesz. Rádió esetleg ablakemelő, és arra kötni. Nem tudom mi lehet ilyen.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Autó csere után problémába futottam. Néhány éve vettem egy Azdome kamerát,egy három vezetékes hardwire kittet.Mivel az aksit éppen indíthatatlan állapotnál kapcsolta le a kit,(11.4V) átkötöttem,hogy csak gyújtás ráadásakor kezdje el a rögzítést.Nem is volt eddig probléma belőle. Most autót cseréltem,Opel Astra H kombi lett,ebben pedig körülményes a kamera bekötése.Szivargyújtó állandóan feszültség alatt van,bizti tábla a motortérben,illetve a csomagtartó bal oldalán kárpit alatt.Valami kivitelezhető ötlete lenne valakinek a bekötésre?
-
-
B.i.L
senior tag
válasz
simonjoe #25254 üzenetére
Mozgásra indul igen,nem is tudom mennyit vett fel,aztán hazaérve töröltem a felvételeket.
Csak a jövés-menés volt rajta,magyarul : ajtón be,aztán ki.256 gigányi jövés-menés
Szerencsére a mozgásérzékelés jól működik,ha “inzultus” lenne,akkor védett állomány lesz belőle -
Higi
csendes tag
válasz
sambenez #25256 üzenetére
Részben igazad van. Viszont, ha a probléma csak az M300 felvételeit érinti (a többi kameráról nem találtam ilyen panaszt) akkor joggal feltételezhetjük, hogy a gyártó olyan változást hajtott végre, amit előtte nem tesztelt megfelelően/nem nézett utána, hogy mennyire elterjedt a kodek amit használni akarnak. A felvételek megoszthatóságát erősen befolyásolja, hogy azokat az átlag Béláné nem tudja megnézni az okostelefonján "mókolás" nélkül. Ha csak nem valami hardveres megkötés miatt használja ezt a kodeket, akkor akár egy firmware frissítéssel is lehetne orvosolni a problémát. Számomra meglepő, hogy itt a fórumon még nem jött elő ez a probléma (ilyen kevés m300 tulaj lenne?). Jövő héten összehasonlítóm egy 1s felvételével, megnézem mit változtattak.
-
sambenez
Topikgazda
Ha több alkalmazással is jó, akkor nem gondolnám, hogy a kamera gyártójának kellene erre megoldást keresnie. Bizonyára a beépített appok hiányosságaiban keresendő a hiba. Valamilyen kodek gondjuk lehet amit a többi app használ a beépítettek meg nem.
A megoldás az, használj olyan appot amivel normális a lejátszás. -
Higi
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy 70mai M300-am. Ha letöltöm a viedót telefonra a beépített lejátszóval/viberrel/photosal darabol/szaggat a felvétel, és a hang is. android VLC-vel vagy MX playerrel jó. PC-n is jó. A 70mai appban az albumban szintén jó. Megnéztem több telefont is (Samsung/Huawei/Xiaomi) a gyári lejátszóval mindben szaggat. Van pár hasonló panasz mai forumon, de nem túl segítőkészek úgy látom. Valaki belefutott már, vagy talált rá megoldást?Higi
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Kb. 2-3 éve használok Viofo A129 duo dashcamot. Akkor ez volt az egyik legjobb tudomásom szerint, de kezdetektől problémáim vannak vele. Gombokra több mp késéssel reagál. Az adatátvitel, videóvisszenézés a szoftveren mobilon keresztül katasztrofális, sokszor 10 mp-et kell várni néhány mp lejátszásáért, majd újra megakad. Sokszor lefagyott. A legjobb, 64 és 128 gigás dash cambe való SD kártyákat raktam bele. Most úgy látom, meghalt, egyszerűen lefagy, megáll a kép, néha újraéled 1-1 pillanatra. Akkor is így viselkedik,ha másik SD kártya van benne vagy ha nincs is benne
Mi lehet a baj? Másnak is van rossz tapasztalata ezzel a dash cammel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Raspberry Pi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest