- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
kalapacsolok #28916 üzenetére
Nem jó helyen kerested.
Settings - System settings - Sound recordings. -
hemaka
nagyúr
válasz
kalapacsolok #28911 üzenetére
Ne az appban, magan a keszuleken allitsd be ezeket.
-
B.i.L
senior tag
válasz
kalapacsolok #27544 üzenetére
Resetelj,ha nem oldja meg,akkor tedd újra a szoftverét. Nálam pöpec minden.iphone11 és minden viszonylag gyors,néha vannak fagyások,de azt gondolom, hogy alkalmazás ios miatt.
-
at11
aktív tag
válasz
kalapacsolok #27560 üzenetére
Hátsó kamera nélkül próbáld meg.
-
at11
aktív tag
válasz
kalapacsolok #27560 üzenetére
Frissítetted?
-
at11
aktív tag
válasz
kalapacsolok #27544 üzenetére
Nem stimmel valami azzal, milyen memóriakártyával használod? Újat tettél bele? (Boltból, nem fiókból.) Kártya hiba vagy hátsó kamera hiba is lehet. Húzd le a hátsó kamerát, frissítsd, majd nézd meg, megy-e rendesen pl. az élő kép. Ha az megy és a videók akadnak, szintén kártyahibára utal.
A Viofo app jól működik nálam, nincs akadozás, meg le is lehet tölteni telefonra a videót, akkor sem akad, és akkor a térképet is mutatja.
-
at11
aktív tag
válasz
kalapacsolok #25253 üzenetére
A Viofo a legjobb kínai kamera, kártya hiba lesz, 2-3 év alatt pont tönkremegy. Vegyél egy - nem aliexpresszről! - jó kártyát, és azt tedd bele. Aliról próbának rendeltem egy 128 gigás kártyát, teszt program 64 giga után hibát ír, kamu, átverés, ment a kukába. Samsung pro endurance jó. Kamerával le kell formázni!
-
cscope
csendes tag
válasz
kalapacsolok #16411 üzenetére
Utolsó lehetőségként próbáld meg ezzel leformázni.
[link] -
LamerGyuri
senior tag
válasz
kalapacsolok #16411 üzenetére
Rosszul működik a kamera vele;
hibásnak jelzi a tesztprogram;
miben reménykedsz még?
Ugye nem valami kínai kártya? -
válasz
kalapacsolok #16409 üzenetére
"Error writing file 'E:\1.h2w', offset 0x2c00000."
Értelmezésem szerint ott az elején vhol van egy hiba, amitől elhasal(hat) a kamera. Ilyennek sztem nem szabadna lennie a kártyán.
-
válasz
kalapacsolok #16407 üzenetére
A kártyára futtattál már H2testw-et? Hibátlan?
A kamerának/-ban kell leformázni(a),Mi az a "pedig elvileg kezelnie kellene tudnia"?
-
tomazin
veterán
válasz
kalapacsolok #15650 üzenetére
PP?
Bar ilyen esetben nincs tapasztalatom, hogy segitenek-e, mert van egy emlekem,h ok a doa(dead on arrival) cuccokban adnak vissza zsetont.(leirtad amugy,h valamennyi ido utan ment tonkre?)
Szervizt nem sikerult talalni?Most latom,h kicsit lemaradtam a topicrol...:D
-
PeterPH
senior tag
válasz
kalapacsolok #15852 üzenetére
A viofo oldaláról nekem sarcmentesen jött, ha jól emlékszem a cseheken keresztül.
-
vacs
veterán
válasz
kalapacsolok #15691 üzenetére
na figyu okostojás ... emlékeim szerint egyszer sem írtad, hogy PayPal-on keresztül fizettél!
Te csak a Banggood-nak írtál, meg se probáltad a paypal-t (most írtad csak), veszteni valód nincs!
Esetleg rendelsz csak usb kábelt, és ezzel küldöd vissza a kamerát, így az autóból nem kell kiszerelni (például)!
Én is Banggood-ról rendeltem a Viofo-t, ha esetleg tönkremegy, akkor bukta, ez a hátránya annak, hogy olcsóbban rendelünk Kínából! -
Csápájev
őstag
válasz
kalapacsolok #15691 üzenetére
Paypal nagyon szigorú az eladókkal.
Szerintem,ha csinálsz a hibáról egy videót és leírod ezt kiszereltetni stb nem érné meg, paypal az egészet vissza fogja fizetni neked. -
vacs
veterán
válasz
kalapacsolok #15672 üzenetére
Már párszor javasoltuk, hogy PayPal-on nyiss vitát, de erre bezzeg nem reagálsz!
Esetleg voltál olyan felelőtlen, hogy simán csak kártyával fizettél? -
Rick4
félisten
válasz
Az semmi, én meg az usa amazontól vettem meg, mivel nem akartam a gearbesttel vergődni, ha baj lenne. Miután ideér, itt nézegettem 2 hétig, olvasgattam itt, majd valaki beírta, hogy az eu-s címről, áfa nélkül szállító viofo is pont annyiba meghozta volna. Szerinted engem kerülgetett a szívroham? Bár azt el kellett adnom, mert képtelenség volt beszerelni, és nincs vele gond azóta sem, sőt, a garit is el lehet intézni ha kell, de nyilván ha tudom, hogy eu-n belül ennyi, én se veszem máshonnan.
-
bul07
nagyúr
válasz
Kínai vásárlás ilyen
Én ezeket úgy könyvelem el hogy garancia az nincs, és ennyi, ennek fényében veszek más műszaki cikket is Kínából(Kínai áruházból jöjjön az bármilyen raktárból)
Én még amúgy tennék egy próbát viofo ügyfélszolgálattal is, hátha ők is beveszik garanciáztatni ha elismernék a BG-t forgalmazóként, és rugalmasabbak kábel nélkül is elfogadnák
Amúgy a BG nem tehet a beszerelés költségéről, de nem akarom védeni őket
Ha hazai garanciás lenne akkor is az egész cuccot kellene visszaküldeni így ugyan úgy ki kellene köttetni -
Rick4
félisten
válasz
kalapacsolok #15670 üzenetére
Persze, de ezt nekik is leírhatod. ha más nem, ez már csak tanulópénz lesz, hogy többé ilyet nem csinálsz. A viofo az eu-ból kb ugyanennyiért küldi a zsírúj kamerát haza. Semmi értelme se volt a gearbestről rendelni.
-
Rick4
félisten
válasz
A viofon nincs gyári szám a címkén? Másrészt van paypal dispute, ha rossz a cucc, és nem oldják meg, nyiss egy ügyet, és majd ott lehet rendesen elintézni.
Eszembe nem jutna átbaxni egy tisztességes kereskedőt, eleve a viofo is annyiért szállít európából, amennyiért ezt vehetted, már annak se volt értelme, hogy máshonnan vetted..
-
sambenez
Topikgazda
válasz
Feltétlen ezt csináld. Minden tisztességes ember ezt tenné.
-
noorbertt
őstag
válasz
kalapacsolok #15584 üzenetére
Nem szabad onnan rendelni, megtanultam már.
Mivel ők felajánlották hogy fizetik a javítást ezért hiába való a paypal vita indítás... -
tomazin
veterán
válasz
nekem mintha rémlene, hogy lehet itthon szervízeltetni. bár akire gondoltam (wayteq) ott yi-t lehet kapni.
Első körben ráírnék magára a viofora.
Illetve amit még találtam, hogy egy spemall nevű cégnél az egyik kolléga intézett tömeges vásárlást, lehet náluk érdemes megkérdezni, hogy hol lehet szervízeltetni. -
vacs
veterán
válasz
Remélem PayPal-on keresztül fizettél, ha igen, akkor itt a PayPal-on belül írj a Banggood-nak (értsd: nyiss vitát PayPal-on)!
Ha nem így fizettél, akkor szopó van! -
tomazin
veterán
válasz
kalapacsolok #15393 üzenetére
Remelem kifizetteted veluk az afa+vamkezelest. Ui ha eu raktarbol vetted akkor az o saruk,h nem onnan kuldtek.
-
Csápájev
őstag
válasz
kalapacsolok #15393 üzenetére
Banggood nálam eddig korrekten kezelte a garanciális problémákat!
Elsőre videóval készülj,úgyis kérni fognak és írd meg nekik,hogy nagyon drága lenne kiszerelni-beszerelni és mennyi költséged volt és kérj újat! -
CHIPman
nagyúr
válasz
kalapacsolok #14690 üzenetére
Ahol érdemes lenne használni a motion detectet, ott annyit érsz vele, mint ha bekötnéd állandóra, úgyis állandóan triggerelné valami. (Nyilvános parkoló, út széle stb.) Én olyat vennék, ami támogat 128-as kártyát (értelemszerűen nem a sima 70mait, vagy akár azt is, ha valahol le van írva, hogy támogatja a 128-ast), levenném a felbontást maximum fullHD-ra, és bekötném állandóra, vagy powerbankra.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kalapacsolok #14688 üzenetére
A jobb power bankok általában tűzbiztos anyagból vannak.
-
Moleman
addikt
válasz
kalapacsolok #14682 üzenetére
Egy átlagos powerbank 2 amperral töltődik, ha 0.7-et vesz fel a kamera, akkor kb háromszor gyorsabban töltődik, mint merül. Egy 10.000 mAh-s powerbank így elméletben 14 órán át tudná üzemeltetni a kamerát, és 5 óra alatt feltöltődne, ha kap áramot.
Viszont egyszerre a kettőt valószínűleg nem tudja, vagy tölt, vagy etet. Persze mindenre van megoldás, de nem egyszerű, USB kábeleket kéne relézni hozzá, hogy az autótól érkező töltőáram közvetlenül etesse a kamerát, és párhuzamosan a powerbanket. Plusz még valószínűleg nyomkodni kéne a gombot a powerbanken. -
bul07
nagyúr
válasz
kalapacsolok #14664 üzenetére
0,7A vesz fel max, én ennyit mértem
128Gb-os memóriakártyára majd 17órát tud rögzíteni
Csak kérdés rendesen kezeli e mert gyári max 64GB -
CHIPman
nagyúr
válasz
kalapacsolok #14664 üzenetére
Feljebb felmerült az ötlet, hogy power bankra kéne kötni a dashcamet, és gyújtásra a powerbankot. Ha használod hosszabb távon, akkor fel tud töltődni a powerbank, és nem meríted éjjel az akksit. 64GB-os kártyára kb 8 óra fullHD felvétel fér, ha jól számoltam.
-
válasz
kalapacsolok #14662 üzenetére
A 70mai 1 perces darabokba rögzít.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kalapacsolok #14658 üzenetére
Feltétlenül szempont, hogy egy kártyára rögzítsenek? Én vennék két sima 70mait (éppen most 32$, de szokott lenni 30), felraknék egyet előre, egyet hátulra, és bekötném állandóra mindkettőt.
-
FireFox1996
őstag
válasz
kalapacsolok #14658 üzenetére
Amazonnak hiszem, mert ott több felhasználónak tapasztalata van, ha végig elolvastad, akkor látod a pozitív és negatív tulajdonságait, így könnyebb lesz eldönteni.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #14657 üzenetére
A másik, hogy az egyik legjobb dual dash cam az ajánlott kamerás oldalak alapján pl ez a Mini, ami amazonon 3,5-ös értékeléssel elég rossznak számít és rengetegen írnak hibáról... [link] Szóval nem tudom, ezek után merjen-e az ember a dashcames oldalaknak hinni, vagy inkább amazon értékeléseket nézzem. Ti mit tennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged