Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
..oké, de akkor vagy time-lapse, vagy a beállított idejű felvételek? Ha nincs beállítva a time-lapse akkor az általam beállított 3 perces blokkok kerülnek rögzítésre. Ha viszont a time-lapse ON, akkor csak az kerül rögzítésre. Én így értelmezem, de javítsatok ki, ha nem így van.
-
Upo
addikt
válasz
simonjoe #23945 üzenetére
https://xiaomi.hu/custom/xiaomi/image/data/srattached/xiaomi-70mai-dash-cam-pro-plus-a500-manual-hu-xiaomi.pdf
Másodpercenként vesz egy képkockát. Egy egy perces timelapse videó az fél óra. Mellette ugyanúgy mehet a mozgás érzékelés. Azt írja a könyv, hogy rezgés esetén menti a timelapse-t, megcsinálja az emergency videót, majd folytatja a timelapse-t. -
zoli669
tag
Sziasztok!
Elméletileg az A800s firmware nem lehet jó A800-hoz, mert elméletileg csak a proceszorba külömbözik?
-
Hauptmann
veterán
válasz
simonjoe #23945 üzenetére
Gondolom, ha be van kapcsolva a vészhelyzeti felvétel, visszaáll normál sebességű felvételre. Ki kéne próbálni. De ha meg nincs bekapcsolva (mint pl. nálam, minden kátyúra beindul, alacsony érzékenységen is), akkor szopó. Inkább érdekes funkció ez, mint hasznos.
zoli669,
Kérdezd meg a gyártót.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
A "time-lapse recording"és "driving route" az A800-ba van esély, hogy bele teszik ?
Köszi: -
...frissítettem én is a kamerát.
Találtam egy "time-lapse recording" menüt a video főmenü alatt. Ez idáig nem volt benne, vagy csak én nem vettem észre?
Mire szolgál, mit lehet ezzel beállítani? -
Hauptmann
veterán
Na, most látom, hogy az A800S-re kij9tt az 1.0.10, végre benne van a driving route. Valóban működik is?
-
joci86
senior tag
Aki esetleg NAGYON olcsón keres GPS-es eszközt, az Alzánál ez a Wowme Z150-A nem egészen 8400 Ft "blekkfrájdéj" keretében.
Nem írják az adatlapon a GPS-t, de az oldalra feltöltött használati utasítás alapján van benne.Videót nem találni róla, de az Alza korrekten betartja a jogszabályi előírásokat, internezten rendelve 14 napig meggondolhatja magát az ember.
-
Milka 78
nagyúr
Használ valaki Xiaomi menetrögzítőt hátsó kamerával? Szereztem egy A400-at hátsó kamerával, viszont a Mai70 appal, telóra nem tudom kirakni a képét (az elsőét igen), csak a saját kijelzőjére.
Ez valami személyiségi jogos baromság vagy mit nem veszek észre -
joci86
senior tag
Mennyire mérvadó 1-1 YouTube videó a kamera minőségével kapcsolatban?
Előfordulhat, hogy a nagy tömörítés következtében elvesznek részletek, amik a nyers videón, közvetlenül a kamerából mentve még rajta vannak?Pl sok esetben 1-1 szembe jövő rendszáma teljesen olvashatatlan a videót megállítva.
Lehetséges, hogy PC-n nézve az eredeti filet jobb a minőség? -
sambenez
Topikgazda
válasz
parazstaposo #23926 üzenetére
Amennyiben az autód lekapcsolja az összes fogyasztót a gyújtás ráadás pillanatában akkor az.
-
parazstaposo
újonc
Sziasztok!
Vettem egy MIO C312 kamerát. Ha ráadom a gyújtást automatán bekapcsol, de ha beindítom a motort, akkor vagy kikapcsol vagy újraindul. Ez normális?
-
sambenez
Topikgazda
válasz
BPéter1984 #23924 üzenetére
Elvileg igen, de tökéletes nem lesz. Plusz csökkenti a beérkező fényt ami sötétedéskor és utána lehet gond.
-
joci86
senior tag
A Lite-nál láttam a sínt, Pro-nál nem, ott úgy nézett ki, mintha egyben lenne.
-
sambenez
Topikgazda
-
joci86
senior tag
válasz
BPéter1984 #23920 üzenetére
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , ezzel mit tudok kezdeni szerintetek ?
Egy 70mai a800s egy volvo s80 (2009) -ban kit-ben de az most nem számít. Megpróbálok egy videót linkelni hozzá. [link]
Ha nappal megyek és úgy süt a nap akkor elég rossz a kép , nagyon tükröződik a műszerfal. A kamera a középső tükör konzolja alatt van , máshová nem szeretném rakni. -
joci86
senior tag
Köszi!
Ezek szerint a Yi Dash Cam-et nem javaslod, ha állandóan fel-le szerelgetem?
Ár/érték arányban tetszett volna, + millió kiegészítő van hozzá akár Alin is, de ha körülményes olyan használatra, amire nekem kell, akkor inkább másfelé mozdulok.
A 70mai Dasch Cam Lite szintén ár/érték arány bajnoknak tűnik, de olyan ideót nem találtam róla, amikor felteszik/leveszik. A GPS és ADAS miatt ennek a Pro változata jobban megéri +10-ért, de ott olyan a kialakítás, hogy biztosan nem lehet felvinni a lakásba, ha nem akar az ember állandóan ragasztgatni.
-
Đusty
addikt
válasz
joci86 #23915 üzenetére
Szép gyűjtemény. Lehet be is nevezek én is egyre. Elsőre a lamax tetszett de aztán megnéztem a többit is, így már nem tudom.
Még annyi, hogy van akciólamerám az volt a terv, hogy gyorsan ki be tehető majd jó lesz erre, de nem a franc se fog foglalkozni még azzal a pár mozdulattal sem minden indulás előtt erre rájöttem, úgyhogy nekem lehet fix is csak tutira ne bántsa az aksit. -
joci86
senior tag
Sziasztok!
Jó ideje nézegetek már menetrögzítő kamerát, mivel az utóbbi időben megszaporodtak az utakon a mások testi épségére kevésbé figyelő versenyzők... :/
Nagyon jó volna, ha a rendszámok olvashatóak lennének olyan esetben is, mint amikor lakott területek kívül állóra kellett fékeznem a szemben jövő előzése miatt.Mivel Budapesten utcán parkol az autó, ráadásul nem is túl feltűnő helyen, mindenképp olyan eszközt keresek, ami könnyen levehető és felrakható. Nem szeretném, ha valakinek megtetszene a kamera, és azt gondolná, milyen jó ötlet elvinni.
A 70mai Lite pont megfelelne árban, tudásban és minőségben, de úgy látom, a kialakítása miatt nem könnyű minden utazáskor feltenni, majd levenni, ráadásul nem is a konzolon keresztül kap tápot, még a kábellel is molyolni kell.
Jól gondolom, hogy ilyen felhasználásra nem a legoptimálisabb választás?Nem szeretnék 25-nél többet kiadni, és jó volna rendes jótállás is, viszont jó hír, hogy tömérdek típus elérhető ebben az árkategóriában is, sok mágneses tartóval szerelt.
Eredetileg Truecam H5 lett volna a kiszemelt, de szükség esetén erre nehézkes lehet polárszűrőt szerelni, és árkategórián kívül is esik vagy 30-40%-kal.
Esetleg ezeket ismeritek, érdemes-e gondolkodni rajtuk?
Azdome M17 (Mondjuk itt az eladóról sem tudom, megbízható-e www.autos-kamera.hu)
DDPai Mola N3 (Igen, picit 25 feletti, de a specit elnézve messze árkategória feletti a tudása)
DDPai Mini3 (ez is picit drágább, de nagyon egyedi és van beépített 32GB)
Lamax T4 (www.emaki.hu őket sem ismerem, mennyire megbízhatóak)
Yi Dash Cam (ennél talán a tápellátással szórakozás nem kényelmes, de kibírom, ha ár-érték arányban nagyon jó)Esetleg:
Niceboy Pilot XRS (mágneses tartó miatt)
Xblitz Z8 Night (mágneses tartó miatt)
Navitel R700Esetleg egy teljesen más kategóriát is el tudnék még képzelni, a visszapillantóra szerelhető menetrögzítőt. Itt nem feltűnő kívülről sem a kamera jelenléte, nem valószínű, hogy feltörnék miatta az autót, viszont a kialakítás miatt talán jobban rezonálhat a kamera, ami a képminőséget ronthatja. (Javítsatok ki, ha rosszul gondolom) Illetve a beépített kijelző miatt este zavaró lehet, ha felvillan. Egy összehasonlótó videóban Vályi Pista pont ilyesmire panaszkodott.
Ebben a Navitelben sajnos nincs wifi, pedig egy autóban maradó fix eszköznél nem jönne rosszul. Mindenesetre árban rendben van.Előre is köszi a segítséget, tanácsokat!
-
Tarokk79
aktív tag
Vettem egy A800s-t édesapámnak, és az a baja, hogy pár naponta kiírja, hogy az SD kártyán van valami oda nem illő formázza le a kártyát. Formázás után megy pár napot és megint kiírja. FW updatet nem találtam. Találkozott valaki ezzel a problémával? Esetleg meg is oldotta? Nem hiszem, hogy kártyahiba, korábban nálam is csinált ilyen 70mai eszközzel és végül egy fw update oldotta meg.
-
at11
aktív tag
válasz
Hauptmann #23886 üzenetére
Túl sokat gondolsz az autótolvajokról és a kocsi feltörőkről, lakótelepi tolvajokról, de a felhő arra is jó, hogy ha rá akarsz nézni a kocsira, mit szöszölnek vele szervizben - aszalós szerviz, vagy dolgoznak is pl. - vagy ha küld értesítést a kamera, hogy meghúzták a tragacsod, akkor meg tudod nézni, mi a szitu.
Ez a jövő, az kétségtelen, kérdés mikor jön ki a funkció az olcsóbb kamerákhoz. Tesla alapból tudja, Sentinel üzemmódnak hívják talán, de a többi elektromos autó, pl. VW ID3, ID4 nem.
-
bul07
nagyúr
MM BF
XIAOMI Mi Dash Cam 1S autós menetrögzítő kamera
[link]
7000FtAzért ezt nézzétek meg hozzá mert ez igen bosszantó dolog és kétesé teszi a használhatóságát
-
huan
őstag
Sziasztok,
Szeretnék egy Xiaomi 70mai kamerát venni. Melyik ajánlott jobb vétel a beépített GPS-esek közül?
Vagy az alábbiakon kívül más jobban ajánlott?Ezek között mi a különbség?
Xiaomi 70mai A500S - 25ezer-től
Xiaomi 70mai Midrive A500 - 25ezer-től
Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus (A501) - 26ezer-től -
_Berci_
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tesóm 70mai Dash Cam 1S kamerája 2. alkalommal tört le, elsőnek még cserélték, de kijelentették, hogy újra már nem cserélik! Megnéztem és elég vérszegény a rögzítése
Tudtok valami biztosabb megoldást? Mellékelek képet, hogy miként tört le. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Crypto Trade
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest